Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Sveikos 4u.gif

vakar gavau sėklas bis.gif , šiandien atiodarau sejos sezona biggrin.gif, nors šiaip jau jis pas mane atidarytas su pipirnem ir ridikeliais, bet čia tas rimtasis tongue.gif

Ir graži Rumunijos žiema wub.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 21 sausio 2017 - 10:39
Labukas

PAs mus salta...Nors saulyte graziai sviecia mirksiukas.gif

Nieko nesodinsiu,nesesiu biggrin.gif Kaip tik net pramesiu-viena orche kazko lapus nubarste,nu ir gerai biggrin.gif Bus daugiau vietos mirksiukas.gif
Atsakyti
tai kaip tu cia taip pavasariui busi nepasiruosus mirksiukas.gif
as apie papriku seja vis pagalvoju, bet dar neseju. Kazkaip jos pas mane letai, ilgai auga.
Labas
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 01 21, 10:38)
Sveikos  4u.gif

vakar gavau sėklas  bis.gif , šiandien atiodarau sejos sezona biggrin.gif, nors šiaip jau jis pas mane atidarytas su pipirnem ir ridikeliais, bet čia tas rimtasis tongue.gif

Iš kur siunteisi ir ką?
Beje, kaip tavo pernykštės plukės? Iškasei ar palikai?
Atsakyti
Sėsiu tik pomikus ir agurkus šiltnamin.Jokių paprikų,jokių baklažanų.Nemoku užauginti kokybiškų ir nereikia.O ir per sezoną rtaip nupinga paprikos,kad neapsimoka auginti.Čili 4 vazonai raudonuoja ant palangės niekas nevalgo,gal mažoji vešis,kai grįš. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 01 21, 13:51)
Iš kur siunteisi ir ką?
Beje, kaip tavo pernykštės plukės? Iškasei ar palikai?

Kolkas tik iš sekluvos mirksiukas.gif, nekasiau jų, aš jei ką dar sėklų turiu nuo pernai, tikiuosi bus daigios
Atsakyti
as planuoju labai sumazint darzoviu sodinima. Cia kiekiais. Tik bijau, kad link pavasario nepasikeistu norai, ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 21 sausio 2017 - 17:00
QUOTE(sapniukass @ 2017 01 21, 16:59)
as  planuoju labai sumazint darzoviu sodinima. Cia kiekiais. Tik bijau, kad link pavasario nepasikeistu norai, ax.gif

teisingas požiuris bigsmile.gif , aš jau seniai tuos plotus gėlėms paskyrus tongue.gif
Atsakyti
Biski atsilo. Iskart pavasariu pakvipo.
Dar apie sodinimus negalvoju. Anksti.
Sukurpiau cv. Motyvavini. Issiunciau.
Vaikis teva isbare. Kad malkas slapcia. Nors koks slapcia. Pati pagavus. I bambalius keite. Turejo siai ziemai pilnai uztekt. Db pritruksim. Pirksim. O ka daryt. Senis tiek istroskes. Dusia velniui senai pardaves. Yra kaip yra.
Ryt sirduka skiepysim. Nesikeicia zaltys. Nepadeda nei rekimai. Niekas. Tiesiog durnas katinas ir ka tu jam. Pavasari leisiu i lauka. Gal issiduos su kaimo katinais. Nepasiseke su katino charakteriu. Bet jau ismoko is ranku valgyt. Seniau kasdavo su visu pirstu ryt. Sunui ausiniu laida kiaurai perkando. Visi nuo jo nukenteje. Nes soka ant zmoniu.
Atsakyti
Meri, gal netyčia tigro jauniklį augini? A vdrug TB vieną rytą rasi suėstą. smile.gif
Atsakyti
Lyžuka, tu neskleisk sėjos viruso sausio pabaigoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 01 21, 18:27)
Meri, gal netyčia tigro jauniklį augini? A vdrug TB vieną rytą rasi suėstą. smile.gif

biggrin.gif turi meino meskenes kraujo.
Matroskinas maziausiai nukentejes.
O man gerai butu sunu dresuotojo drabuziai. Jau ir taip vaikstau storiausiom kelnem.
Nuo 3 nakties prasideda sokinejimai ant galvu. Lakstymai. Lindimai po koldra. Ir visada su nagais.
Kaciukui ryt 4 men. Tikiuos praeis.
Atsakyti