Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Aš auginu, man patinka,sode turėjome 4 didelius krumus dvieju formu uogos buvo, patinka kad ankstyvos , pirmos uogos darže, skonis šiaip sau bet kai pirmos tai skanu smile.gif, rugštelė ir tiek:)esu virus ir uogienę ir šaldzius, nes kai suauga krūmai daug buna galima kibirais priskinti, dabar tai kažkokie sustojusio augimo nei pirmyn nei atgal bigsmile.gif
Atsakyti
Lyžuka, gal ne taip suformulavau apie kurmių kryžkelę. biggrin.gif Matai, čia turėjau mintyse trijų išmatavimų kryžkelę : kairėn, dešinėn ir į viršų. Į kurmiarausį. Tai prakapstai kurmiarausį iki kol randi į vieną pusę olą ir į kitą pusę olą Ant jos ir statai spąstus.Kurmiarausį laikinai padedi į vietą. tongue.gif

Luzitaniniai arionai tai į mūsų kraštą atvežtos pabaisos, kurios neturi natūralių priešų. Pernai [po lietaus visas kiemas pilnas buvo. Gal prigėrė, padlos. Tik nelabai tikiu. Apie Kauną, pajūrį žmonės jau nieko išsiauginti negali.

https://gamta.lrytas...r-kiema-965575/

Lyžuka, kas per nuodai kurkliams. Kol kas nėra, bet atsargai.
Atsakyti
Ukininkaites,ka daryti?SOS!!!
Braskes dar vidury nokimo siltnamyje.Dalis raudonu,kitos sirpsta,dar labai daug baltu,neissirpusiu.bet siandien visos lipnios,isiveise turbut baltasparnis,ar kas,kai daug baltu mazu taskuciu ir lipnu?Kuo purkst ekologisku,mnorisi nulest visas uzmegztas braskes,bet salia paprikos,pomidorai,agurkai,jei nieko mnedarysiu amen viskam.Pries dvi dienas dar nieko nebuvo,o siandien jau visas braskiu galas limpantis prie pirstu.Jei nieko ekologisko nera,rausiu lauk ir purksiu siltnami chemikalais kokias nors,kol nera daugiau bedos.Siera netinka,siltnamio remai aliuminiai.
Atsakyti
Luety, arba baltasparnis, arba amarai. Pasižiūrėk, jeigu kyla pajudinus baltos muselės - baltasparnis. Jeigu apačioje lapų žali vabaliukai - amarai.. Dar variantas - tripsai, o galiausiai kažkas - ko pas mus nebūna.
Iš ekologiškų yra toks
http://www.balticagr...icidai/neemazal

Na, blogiausiu atveju skieskis kokio nors ploviklio , pvz Fairy ir pirmyn. dar gali pagelbėti apiplaudama vandens srove lapus, pageidautina iš apačios. Jeigu kasdien tokią procedūrą pakartosi, neištvers.
Nerauk dar nieko, tas negelbės. Kenkėjai moka pasislėpti kur šiltnamio plyšiuose ir bado periodą pralaukti.

Ingrida, matei? Blyn, kas tik po mano laukus nesivalkioja. blink.gif Vaikas tą lauką ardamas šiemet trejus ragus rado, prieš kelis metus nukautą elnią aptikome, o dabar...Vakarieniaujant vaikai pranešė šią gerąją naujieną. Ogi ten mano grybai... Ingrida, gal jau nebeik į mano miškus. O tai rasiu tik kaulelius. Nebūtinai meška papjaus, gali aparpuolį negyvą gauti. biggrin.gif
https://naujienos.al...eskos-pedsakai/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: 09 gegužės 2018 - 21:51
Kaimietuke,bene ropučių būsi užsodinus meškoms tongue.gif biggrin.gif

kažkokie panašūs šliužai buvo pastebėti, bet aš su jais bais žiauriai pasielgiau-koja, koja.......
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Skaičiau apie mešką.Gal išeis iki uogų,grybų? bigsmile.gif Tiek valkiojuosi po miškus,tik vieną kartą ragus radau ir tai nedidelius. ax.gif
Atsakyti
A dabar jau realiau šitas kyžkeles rasti smile.gif

va tas ju nuodas, rašo, kadniekam apart kurkliu nekenkia, šiaip idomu čia ar tikrai? smile.gif

pamigau šiandien ot, ir sekas gi man beje šiandien gimtadienis mano mamos 87 metai mirksiukas.gif

IK patark: liko man užmaišytos actaros, nu neišpurškiau visu 10 litru, kažin ką man su ja daryt? Gali dar pabut purkštuve ar liet lauk ar galima gal ja paliet apie rožes žemę? Nebus joms kapec? Ar kokias braškes nupurkšti ar serbentus? Nors žydi jie dabar?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 10 gegužės 2018 - 07:49
Labas, bitutes darbstuolytes

net geda tapo, jus cia su braskiu kenkejais kovojat, kurklius medziojat, o as bamba isvertus guliu, valgau ir saulute su juros vandeniu dziaugiuosi wub.gif

Bet, kaip Lyzuka sako, viskas, kas gera greit baigiasi rolleyes.gif

10 dol. mano pase labai suveike registraturoj, gavom dideli, puiku kambari su vaizdu i pagrindini baseina ir jura. Galiu viska stebet is balkono. Maudziausi snd. juroj daug kartu, bet bangos dideles buvo.
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 05 10, 07:14)
A dabar jau realiau šitas kyžkeles rasti smile.gif

va tas ju nuodas, rašo, kadniekam apart kurkliu nekenkia, šiaip idomu čia ar tikrai? smile.gif

pamigau šiandien ot, ir sekas gi man beje šiandien gimtadienis mano mamos 87 metai  mirksiukas.gif

IK patark:  liko man užmaišytos actaros, nu neišpurškiau visu 10 litru, kažin ką man su ja daryt? Gali dar pabut purkštuve ar liet lauk ar galima gal ja paliet apie rožes žemę? Nebus joms kapec? Ar kokias braškes nupurkšti ar serbentus? Nors žydi jie dabar?

Laistymui Actara tinka, niekas niekur neišgaiš.
Gali užmaišytą palikti kokioms 10 dienų. Svarbu, kad nebūtų mišinys su kitu chemikalu, nes gali sureaguoti ir iškristi nuosėdomis , nustoti veikti. Nesugalvok tik nieko žydinčio purkšti, išnuodysi bites visoje parapijoje. Su neonikotinoidais menki juokai. blink.gif

Tas kurklių nuodas - tai nežinau. Nerandu informacijos, vien rusiška.
Atsakyti
ui, negaliu biggrin.gif
ryte kabejo didele turkiska veliava nuleista is 6 auksto restorano i salia musu esanti balkona. Dabar as sedziu SM, o vyras miegojo. Prabunda, o veliava virs musu balkono, vaizdo i kiema nesimato, tik raudona veliava su menuliu ir zvaigzdute. Kazkokia ju svente siandien. Vyras besibjaurodamas nuleke i 6 a., liepe turkams veliava susirinkt, dabar jie ja kazkur tempia. Grizes sako: gerai, kad Rusijos veliavos dar neuzkabino virs musu balkono. Mane prajuokino, vyras stebi nutempimo darbus, supkes nerealiai biggrin.gif
Atsakyti
labas

Lyžukos mamai-ilgiausių ir sveikatos metų 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Sapniuk, gerai Tau ten gulėt, bet ir pas mum karšta tongue.gif pavydu tik šilto baseino-mikčiau biggrin.gif
Atsakyti
pavydek siltos juros, baseinas man tik tada, kai juros arti ner. ax.gif
Atsakyti