Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

KOKI CIA BAISUOKLI IDEJAI? blink.gif

Labas

pas mane melsves tai amzina sraigiu serykla ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2018 05 08, 10:48)

Labas

tai reiškia laimingas žmogus tokio nesutikus:P, kurklys gi čia tik jau kaip sakoma kanopomis aukštyn biggrin.gif
Atsakyti
aaa.
sode maciau gyva, cia neturiu tokiu baisybiu biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2018 05 08, 04:15)

Labas rytas.
Mano raganėjau žydi,tik vakar pamačiau nedrąsų žiedelį.

Labas rytas,
siaip i pusrycius nesigviesiju ir taip stora,bet sitie suzavejo,kadangi niekas nieko neeme dar,suryju viska,palieku tik obuoli,jis man siuo metu laiku ne labai patinka.

QUOTE(Lyžuka @ 2018 05 08, 06:19)
Mano raganės pora kartų iššalo, daugiau nežaidžiu, yra ir be ju augalu, o šiemet ir sausmedžiu atsisakiau, nes kaip taisykle puola per žydejima amaras ir miltlige, pavasarį puse krūmo dazniausia sausi stagarai išrinkt neimanoma , grožio jokio, tik žvirbliai lizdus sukasi , dabar orentuojuosi į  lengvai auginamus ir dekoratyvius augalus smile.gif šiemet iš dariaus užsipirkau tų katžoliu amžinai žydinčiu lauksiu ką jos parodys, dar patinka melsves, lengva priežiura ravet beveik nereikia o ir nelepios , lapai dekoratyvus  mirksiukas.gif

va kokiu draugų pilnas šiltnamis pas mus

Nu kokiu baisiu baisu pabaisu buna.gauciau infarkta toki sutikus.Bet gal neateis,nes kurmis mausia mano sklypa,neapleidzia ir siltnamio,jau du agurkus gaivinau pakeltus.Prigijo,bet atsilieka augime.
O kaip ji pribaigei?
Atsakyti
Pažystama tris kurklius nudaigojo,sakė vakar nuvažiavo į sodą jau pats gražiausias pomidoras nukirptas. bigsmile.gif bigsmile.gif Sakė ir kurmis nepadeda.
Ačiū dievui nors tokių brūdų neturiu.Užtenka žolių visokių. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2018 05 08, 09:48)

Labas

Kažkur vakarais kurkia, ten, kur mano daržai sode. Bet lyg tai vienas. O tvenkinio pusėje visas choras.
Kurmius pernai išgaudžiau.
Kai mokėmės, kurklys buvo geidžiamiausias entomologinio rinkinio eksponatas. Iš karto 5 už praktiką. wub.gif Kas būdavo prieinama entomologijos kabinete, bernai išvogdavo. Paskui nusineša tokį grožį džiovintą ar formaline mirkytą į valgyklą, makt į kompotą ir prie kasininkės pasipiktinusiu veidu. Mol, kas čia per tvarka, va kokio dydžio tarakonai pas jus puoduose sukritę. blink.gif Aišku, gaudavo kitą stiklinę kompoto ir atsiprašymą. Išsižvejodavo kurklį ir rytojaus dieną jau kita Laisvės alėjos kavinė būdavo terorizuojama.

Sraigių turiu, bet ne per daug. O va luzitaniniai orionai pasirodė. Kol kas dar maži, bet kai jų bus daug doh.gif Jau dabar košmarai vaidenasi.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Radau ir aš pas save tuos arionus,pasigooglinau,kas per žvėris pagal pavadinimą. ax.gif bigsmile.gif
Vakar jau nupurškiau savo agurkus balkone.Užpuolė kažkokios juodos musytės.Iš kur balkone penktame aukšte?????? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Tai su pergale smile.gif

IK kaip gaudai kurmus ? Jetau visa pieva išdirbta, galima bulves sodinti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 05 09, 07:01)
Sveikos smile.gif

Tai su pergale smile.gif

IK kaip gaudai kurmus ? Jetau visa pieva išdirbta, galima bulves sodinti  bigsmile.gif

Nusipirkau Lytagroje tokius super spąstelius. Labai gerai veikia. Tik reikia mokėti tinkamai pastatyti. Su pirštinėta ranka atkapstai kurmiarausį, surandi kryžkelę. Išilgai landos dedi spastus ur truputį užkapstai žeme. Jeigu ryte matai, kad rankenėlės prasiskėtę, grobis yra. Nereikia atkasinėti ir tikrinti.

https://www.google.l...MoCpXopzy7fbGM:
yahoo.gif
Atsakyti
Labutis,

pas save arionu dar nemaciau,bet sraigiu yra.Kol kas padeda melyni grudeliai.Dabar jau isigudrinau,paseju seklas ir po kokiu keliu dienu,ta plota pabarstau grudeliais,nes tos baisybes nueda vos sudygusuios daigelius.Tokiu metodu pagaliau sudygo morkos,burokeliai ir kt.
Kurmiai nervina,bet as pieveles neturiu,tai tiek jau to,te knisasi,gal kurkliu neateis tada,nes tie,kaip suprantu,baisesni uz kurmius.
Pusrycius palieku,nes ryte bulviu nesinori,kad ir kaip jos bebutu viliojanciai patiektos.
Atsakyti
IK tai kokią čia kryžkelę reikia surasti ? Kur jų du takai kertais? ir čia misija imanoma po žeme? Tai dar aparto pačiai kiek reiks nuraust pievos biggrin.gif

Bulviu jokiam pavidale nemėgstu tik rudeni tas šviežias iš savo daržo smile.gif

vakar kaip padorus žmogus svogunus susodinau ir atitaikiau nuodus kukrliams tai kas vakaras po desetka iš šiltnamio išnešu ir sukapoju bash.gif

užsiėmėm dažymais, jetau atrodo tą darba padarysi per 3-4 dienas o jau tuoj 4 savaites biggrin.gif

ir apšvieskit kas tie arionai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 09 gegužės 2018 - 12:20
sveikos 4u.gif

kas tie arionai-nežinau ir aš rolleyes.gif

kurkliai neaptikti, turiu daug sliekų, rupūžių ir kurmių, pabumbu dėl kauburėlių, bet kai pas mane tokia kaimiška pieva, tai sulyginu ir gerai biggrin.gif svarbu, kad tų užkapojamūjų nebūtų mirksiukas.gif

Vakar apturėjau stresinę dieną, mamai darė koronarografiją, bet viskas ok, nieko blogo nerado. Dar anytą po daktarus vežiojom, tai ta diena tokia suerzinta ir buvo. Vakare gavau napoleono gabalą-geriau ryte ant svarstyklių nebūčiau stojusis-vieni nervai biggrin.gif biggrin.gif

pasisakykit, kas auginat sausmedžius-ar tikrai vertas dėmesio augalas, ar skanios uogos, ar vienas auga, ar reik 2jų krūmelių?
Atsakyti