Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

jau neieškosiu, primink Sapniuk kur ir kuriam laikui išvyksti? smile.gif
Atsakyti
savaitei i Alanija. Nieks neklause, tai is pykcio net nerasiau biggrin.gif Juokauju zinoma biggrin.gif biggrin.gif

Vyras vasara atostogu netures, tai reikejo greit apsisprest ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 07 gegužės 2018 - 13:42
QUOTE(sapniukass @ 2018 05 07, 14:16)
savaitei i Alanija. Nieks neklause, tai is pykcio net nerasiau biggrin.gif Juokauju zinoma biggrin.gif  biggrin.gif

Vras vasara atostogu netures, tai reikejo greit apsisprest ax.gif

tai gerai, kad ir neieškojau biggrin.gif, tai smagios kelionės, gerai pailseti ir pasimaudyti smile.gif
Atsakyti
to labiausiai tikiuosi 4u.gif
Atsakyti
labas 4u.gif

Sapniukams geros kelionės ir šiltų maudynių 4u.gif

tulpės nesušalo, jos supuvo-radau tik košės likučius unsure.gif

Kaimietuke, ar Tavo raganė nesidaugina atžalom? visai tokios norėčiau mirksiukas.gif

Lyžuka, klausimas dėl šalnų ir man kamuoja, bazilikai tuoj iš dėžės išgrius, ir kermėkas, bet bijau išsodint, pernai birželio 9 šalna buvo stipri mirksiukas.gif

ar vaistiniam šalavijui reik nuskint daigelio viršūnėlę, kad šakotis imtų? dabar toks ilgas ir kūdas biggrin.gif

ir dar pabėdavosiu apie šiukšles....... namų konteineris užkimštas, ir visa konteinerinė pilna, net durys nebeužsidaro...... kvapelis ir ne koks jaučias, nes nuo 1 d. nei karto šiukšlės neišvežtos..... nauja tvarka gun_bandana.gif gun_smilie.gif
Atsakyti
Sūnus skundės dėl šiukšliu jau biggrin.gif , beje ir pas mus tas pats, kažkas kažkur sulužo tai dar aciu die kad spejo mišrias išvežti, tai liko tik palstikas
Atsakyti
Jurginėli, pabandysiu šakelę užkasti. Gal šaknis išleis. O ir šiaip jau daug kas į ją dantis galanda. Dar ir kvepia žydėdama.
Karpydama radau paukščių lizdą. tongue.gif
Sapninams gero skrydžio ir šiltos jūros. 4u.gif
Manau, nuo šalnų niekas neapsaugotas. Pas mus kažkada birželio mėn buvo. Aš savo brugmansijas tempsiu laukan, paskui pro duris sulapojusios netilps. metrų ūgio ir gal virš pusantro pločio ta angelė su trimitu. Kai sulapoja - dar platesnė ir aukštesnė. Va, iš Paros gauta tai tik metrą siekia. Gal bandyti iš šoninės atžalos normalų ūgį pasiekti hmm.gif Reikia tik naują kubilą nusipirkti.
Beje, pelargonijos ištveria iki -5 . Aišku, rudenį. Pavasarį netiktinau. Fuksijos jau išneštos.
Atsakyti
Labos visos,
pareinu ir as,jei jau liepia. bigsmile.gif 4u.gif
Siaip,pas mus oras puikus 25-27,tai sode darbu begales.Pomidorus paraisciau jau,tuoj agurkus reiks,jau uselius kisa,siltnamyje braskes sirpsta,kaip pasele,reik skint daznai,o tai sraigem puota bus,dar sodinau gumbiniu salieru,kaliaropiu pradziai kelias,rudeniui briuseliniu kopusteliu bandysiu uzsiaugint,niekada neauginau,idomu.Be to jau indeliuose sudygo sparagines,cukinijos,skvuosai,arbuzai,ir dar kaliaropiu rasoda,tai viskas nedidelese talpose,greit perdziuna,reik kasdien liet.Lauke svogunus atkapsciau,cesnakam nuskyniau apatinius geltonus lapus,zeme ispurenau,o kur dar laistymas,mano lysves pakeltos,greit isdziusta.
Brolis atidave metalinius suvirintus tokius konusis,pastaciau grazioj vietoj,nupirkau kvapniuju zirneliu,tegu apgaubia juos,kvepes ir bus grazu.
Zodziu darbu daug,tik sukis,o dar MB po operacijos,ne kazka gali dirbt,dar tik savaite po.Vakar isigeide livaru siltnamio pomidorus paliet,tai nesiojo is backos i siltnami ir siandien jau liudnas,jau negerai,o pykau,kad neklauso,taigi koks as vyras,jei jau livaro negaliu pakilnot.Ai,tie vyrai,kaip vaikai,niekada neklauso.
Dar masina kazkas sparna is vairuotojo puses ilenke,bet ne labai zymiai,ispausti trys taskai,gilokai,bet dazai nepazeisti,bet parduodant jau bus minusas.Kameru pas mus ten nera,tai ne labai ir atseksi,o stovi prie namu ant gatves ir dar mokam uz parkinga metams £25.
Tai va,kol cia nebuvau,kiek susikaupe naujienu.
Ragane grazi,bet kada nors,kai nameli pastatysim,ieskosiu.Dabar svarbu siemet vistom paruost sode laikyt,bet be liepos MB nieko negali daryt.Svarb,kad pasveiktu ir but sekminga operacija,o ta suzinosime tik savaites gale.
Sapniuk,net pasigooglinau,kur tu isskrendi,pasigrozim ir pavydim visos bigsmile.gif https://www.google.c...AIgibDwqYRl-1M:
Geru atostogu ir kad niekas ju nesugadintu,nei audra nei vejas.
Ryt pas mus atvesta jau oras,gryzta i pavasari,15-16 silumos.O galetu but toks grazus oras.
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2018 05 07, 12:53)
Jurgineli, na kaip tulpes susalt gali? Pas mane ant gelyno virsaus viena voliojasi, ziema pragyveno sekmingai, nesusalo.

Lelijos dygsta, vis Para geru zodziu paminiu wub.gif

Labas

nusipirkom aikstelej vieta, draudima, dabar masina grazina, vakare reiks ryzus pradet rikiuot.
Treciadieni 3 val jums lektuvo sparneliu pamosiu biggrin.gif

Babuliukui dvi aukles uzsakytos, viena mano lovytej miegos biggrin.gif

Laba. Dekui uz gerą žodį, nugi neatsimenu ką gero nuveikiau mastau.gif
Atsakyti
Sapniukai, gi galvojom, kad pražioplinom, tai ir neklausėm. Gerai, kad Lyžuka drąsesnė biggrin.gif
Pas mane vakarykštė naktis be šalnos, o prieš tai dvi buvo šalna, Tai dėjau šiltnamy ventiliatorių.
Paskrudau šiandien, šilta jau buvo. Kai kurie kvietkai jau lauke, bet dar nedidelės šiemet.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Mano raganėjau žydi,tik vakar pamačiau nedrąsų žiedelį.
Atsakyti
Mano raganės pora kartų iššalo, daugiau nežaidžiu, yra ir be ju augalu, o šiemet ir sausmedžiu atsisakiau, nes kaip taisykle puola per žydejima amaras ir miltlige, pavasarį puse krūmo dazniausia sausi stagarai išrinkt neimanoma , grožio jokio, tik žvirbliai lizdus sukasi , dabar orentuojuosi į lengvai auginamus ir dekoratyvius augalus smile.gif šiemet iš dariaus užsipirkau tų katžoliu amžinai žydinčiu lauksiu ką jos parodys, dar patinka melsves, lengva priežiura ravet beveik nereikia o ir nelepios , lapai dekoratyvus mirksiukas.gif

va kokiu draugų pilnas šiltnamis pas mus

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 08 gegužės 2018 - 07:21