Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Lyžuka @ 2018 05 04, 10:04)

mane iš vis "biesina" kai įkelia kokį metalinį rėkiančiom spalvom dažytą ožį  doh.gif  doh.gif  doh.gif ir visos puola girti kaip čia gražu ir t.t, o ten koks ten landšaftas, jei 2x2 metru išpylė spalvotomis drožlėmis , kurios nuo saulės nublunka per mėnesį o nuo stipresnio lietaus ištaškys tuos jos raštus biggrin.gif

Nu va ir mane iš grupės Renkuosi kaimą išgrūdo lauk jau seniai, kad neaktyvi biggrin.gif Ten irgi keldavo bet ką ir visi giria, ar persprogę vėdarai, ar apsiveršiavusios karvės užpakalis, nu bet kas. Ir atgal neina rast kelią, kartais būdavo ir kas naudingo.
IK, va man irgi atrodo, kad prie tokios senos trobelės, kaip mano, tinka ir tokia maišalynė darželiuos, nebūtinai nuskusta pievelė su gražiais medeliais. Tuo labiau, technika aplink, nesigauna grožį daryt. Bet jau sodą nors gražiai nupjausim, nebe su trimeriu, nusipirkom savaeigę žoliapjovę. Ir šaldiklį dėžę irgi papirkom, bet čia jau maistui biggrin.gif
Atsakyti
šiaip an tai į tą baisuoklių temą tragiškiausia yra plasmasine antis su tokia pat vandens lelija pririštos baleikos viduryje bis.gif yahoo.gif

Para, ar gali but kad taviškis nuostabusis šalavijas pmsimire? verysad.gif

Šiandien gavau jau iš to Dariaus gėlės, labai orginaliai paklijuota pinigai už nebuvusias gėlės smile.gif, bet jos ir norejau labiausia verysad.gif

https://bendraukime....a-konkursas.htm

čia yra ir iš gretimo kaimo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 04 gegužės 2018 - 21:16
O man patiko ta varlė ant suoliuko. Kur nors po dideliais melsvių lapais man labai gerai žiūrėtųsi. wub.gif

Nusiaubiau šiandien Depą. Pirkau kelis buksmedžius, deuciją elegantisima Rosealind, šluotelinę hortenziją Pink Lady, disdžiažiedę pelargoniją, kelias rožes ir dar kažką. Išėjau apsikrovusi kaip kupranugaris. Vakar turguje ėmiau Majerio alyvą Palibin ir ievą Colorata. Dar reikės prigriebti alyvą Pink Perfume.
Grynas piniginės tuštinimas tas pavasaris. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: 04 gegužės 2018 - 22:26
Labas rytas
Darbštuolytės, net kavos šiandien negeriam kartu. Ingridėlė neturi laiko mumis rūpintis. Net gėda, kad aš tinginė, atėjau prie kompo su savo kava, o Jums neatnešiau.
Šaltas pas mus rytas, šalnos nebuvo, bet vos 5 laipsniai. Kad kitą naktį dar blogiau nebūtų unsure.gif
Sapniuk, ne manęs klausei, bet Jurginėlis, matyt dirba, neturi laiko. Nėra Vilniuje pigių stovėjimo aikštelių, ypač prie oro uosto. Ten stovėjimo aikštelės turi skirtingas zonas, kainos skiriasi, pigiausia, yra ECO zona, atrodo, valanda 2 eurai, daugiau kaip valanda gal iki paros yra 4 eurai. PC zonoje 15 min nemokamai, bet jei daugiau stovėsi, 3.50, atrodo. Ten šlagbaumai yra, įleidžia tave kur nori, o kai išvažiuoji, galima infarktą gauti nuo kainos. Taupant, sutinkant, geriausia pastovėti pvz prie IKEJOS, kai atskrenda, paskambina, kol pro vartus išeina, privažiuoji ir pasiimi.
Jei išskrendi ir palieki auto, akcijos būna, apie 20 eur parai. Taupant, galima kitur palikti (prie kokio daugiabučio), autobusai ten puikiai važiuoja, traukinukas iš stoties. Bet kiekvienam savo situacija ir piniginė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarema: 05 gegužės 2018 - 08:06
vasarema, nu kaip tu cia man taip sudirbai nuotaika biggrin.gif
pries tris metus statem kazkokioj nelabai tolimoj aikstelej. Iki AE su taksu vaziavom, gal kokie 4 autiko sustojimai. Gal vyro galva geresne ir atsimins ax.gif

Labas
Atsakyti
Sapniuk, su oro uostu yra tikrai puikus susisiekimas autobusais,3G greitasis autobusas važiuoja per visą miestą, 88 autobusas irgi greitasis veža į centrą, yra ir kiti, 1, 2, daugiau nepamenu. Autobusai važiuoja pagal grafiką, galima internete pasižiūrėti „vilniuustransport.lt“, surasti, kur pastatyti auto nemokamai galima, kad ir prie mano namų, neblogas variantas, autobusų stotelė čia pat, du autobusai iki oro uosto važiuoja. Ne taip jau viskas blogai tame Vilniuje.
Atsakyti
aciu, brangioji uz info ir pasiulyma wub.gif
rezervavom eco aikstelej, 10 min. kelio iki AE. Kaip gerai interas, nei Vilniun pirkt bilietu vaziuot nereik. biggrin.gif Vilniu as myliu, trejus metus gyvenau, kai mokiausi. wub.gif
Atsakyti
labas 4u.gif

parsivilkom, pavargus ir su skaudančia gerkle-čia jau pati kalta, bet labai jau skanūs ledai tokkaimo parduotuvėj tongue.gif

tai va, dalis tulpių supuvo(beravėdama radau košę), įtariu, kad ir lelijom galas, nesišlindusios, radau tik vieną........ žemė šlapia, sunki, privargau besikrapštydama.
O kaimas tik už 30 km-ten sachara unsure.gif unsure.gif

išbandėm kazaną - geras daiktas biggrin.gif

Sapniuk, nieko apie tas aikšteles nežinau.....
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Grįžtu....na jau dabar imsiuosi žemės ūkio,viskas apleista. ax.gif
Atsakyti
Įsakymas grįžti visoms. O tai Ingrida pusryčius ruošia, stengiasi. Valkiojasi visos kažkur neaiškais kelias.
Jurginėli, gal tulpes pelės surijo ?

Vakar lepinausi mamadieniu, tai tik vieną gėlynų lysvę sutvarkiau. Liko dar 4 iš 8. Bet jau nedidelės. Ir nukarpyti raganės pernykštes šakas. Jau leidžia ūglius, kai dės, tai neberasiu kas ir kaip. O pas mane ji žvėriško dydžio.

http://www.clematis-...-summersnow.htm
Atsakyti
SVEIKOS, PRRISIDUODU smile.gif

ai jau netaisysiu smile.gif

kažin šalnų dar bus? Labai knieti išnešti kambarines laukan , ale kad paskui nebut košė išš ju o nešiot vakarais jokio ūpo mirksiukas.gif
Atsakyti
Jurgineli, na kaip tulpes susalt gali? Pas mane ant gelyno virsaus viena voliojasi, ziema pragyveno sekmingai, nesusalo.

Lelijos dygsta, vis Para geru zodziu paminiu wub.gif

Labas

nusipirkom aikstelej vieta, draudima, dabar masina grazina, vakare reiks ryzus pradet rikiuot.
Treciadieni 3 val jums lektuvo sparneliu pamosiu biggrin.gif

Babuliukui dvi aukles uzsakytos, viena mano lovytej miegos biggrin.gif
Atsakyti