Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Pareinu, jau pareinu. Jau matosi, kad pasiilgote.
Meskite lauk tą Rodničioką. Kažkaip išgirdus jo pavadinimą man atrodo, kad ir bobučių jaunystės laikų sijonus dėvite.
Jau seniausiai yra daug vertesnių veislių, visai naujų genetinių linijų. Šiltnamiams jau klasika tapę visi su priešdėliu Psas-. Pasalimo, Pasamonte, Pasa hmm.gif Nagi pamiršau iš to greitumo dar kokius tris. Jiems jokių bičių nereikia, niekada nekartūs. Jeigu pageidaujate dar naujesnių : Marbelle, Marengue, Melody.. Net lauke jau Rodničioko gal niekas nebesėja. Yra tokie šedevrai, kaip Octopus, Gershwin. Negelstantys , gera šaknų sistema, krūminio tipo.
Per visas keliones nepasisodinau agurkų į daigyklas. Galima būtų jau į lauką išsodinti. blink.gif

Lyžuka, Darius man tik peraeitą savaitę atsiuntė gėles.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: 03 gegužės 2018 - 16:22
Lyžuka, įkelt fb "landšafto" gerbėjoms savo paprastus gėlynėlius, kuriuos padabojus net per ekraną kvapą užuodi ir džiugina akis wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
A jūs pasiutot su agurkais? Dar alyvos net nežada žydėt, soduos tik slyvos težydi, kažkaip galvoju, kad šalnų dar bus.
Pas mus šiandien tikrai nešilta, o vakar iki pietų tai geros sriukės reikėjo.
IK, kaip šiemet kalakutai?
Susodinau pomidorus, kokiais 20 daugiau, nei reikėjo ax.gif
Atsakyti
Jau kad gavome lietaus, net su ledais. Per kokias 10 min prilijo 13 mm. Visur gėlynuose balos stovi. Nueinu šunų pašerti, vargšai šlapi, būdoje bijojo slėptis, kai šitaip ledais kala į skardinį stogą.
Kalakutais po sekmadienio užsiimsiu . Norėjau šiandienai viščiukų paaugintų papirkti, bet nuo pernai aptvaras neišmėžtas. Mano šio darbo "profesionalas " darbe šįryt nepasirodė, mol , koją išsisuko. Jaučiu, vėl ant kamščio paslydo. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: 03 gegužės 2018 - 21:07
Liniuk, alyvos mieste jau žydi kelios dienos, kvapas wub.gif

Karštis irgi didelis, langai atviri, skersvėjo jokio, ant stogo kepu rolleyes.gif

Lietaus reikia, ledų tik laižomų norėčiau tongue.gif

Kaimietuke, blogai kai kamščiai mėtos....... nors mažius lygioj vietoj sugebėjo nikstelt.
Kažko mano diedai šiandien kalas ir nesuprantu kame reikalas, lyg ir mėnulis nepilnas, ech, matyt karštis kaltas mirksiukas.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2018 05 03, 20:17)
Lyžuka, įkelt  fb "landšafto" gerbėjoms savo paprastus gėlynėlius, kuriuos padabojus net per ekraną kvapą užuodi ir džiugina akis wub.gif  mirksiukas.gif

per durnos ten į mano gėlynus žiuret biggrin.gif

QUOTE(liniuxxxxx @ 2018 05 03, 22:04)
iki pietų tai geros sriukės reikėjo.

QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 05 03, 22:05)
Jau kad gavome lietaus, net su ledais. Per kokias 10 min prilijo 13 mm. Visur gėlynuose balos stovi. Nueinu šunų pašerti, vargšai šlapi, būdoje bijojo slėptis, kai šitaip ledais kala į skardinį stogą.

QUOTE(jurginėlis @ 2018 05 03, 22:14)
Liniuk, alyvos mieste jau žydi kelios dienos, kvapas  wub.gif

Karštis irgi didelis, langai atviri, skersvėjo jokio, ant stogo  kepu rolleyes.gif

Lietaus reikia, ledų tik laižomų norėčiau tongue.gif

biggrin.gif paskaičius toks jausmas, kad visos gyvename skirtingose platumose tongue.gif, na pas mane arčiau jurginelio, karštis ir vakar po pietų buvo neišpasakytas, bešienaujant nugarą irkojas idegiau, nugarą aišku jau nusvilo juodai verysad.gif

Jau ir man atėjo į paštą Dariaus kvietkai wub.gif

Sveikos kūmutės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 04 gegužės 2018 - 08:02
Lyzuka, cia mes per durnos i tavo gelynus ziuret? blink.gif
Buvau geresnes nuomones apie musu damas biggrin.gif

Jurgineli, pasakyk masinu stovejimo aikstele nelabai brangia arciau aerouosto?

Labas kumutes
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2018 05 04, 09:38)
Lyzuka, cia mes per durnos i tavo gelynus ziuret? blink.gif
Buvau geresnes nuomones apie musu damas biggrin.gif

Jurgineli, pasakyk masinu stovejimo aikstele nelabai brangia arciau aerouosto?

Labas kumutes

dar buvo žodelis "ten" biggrin.gif tai reiškia tos iš FB grupes bigsmile.gif

gi žinai apie ką aš mirksiukas.gif

mane iš vis "biesina" kai įkelia kokį metalinį rėkiančiom spalvom dažytą ožį doh.gif doh.gif doh.gif ir visos puola girti kaip čia gražu ir t.t, o ten koks ten landšaftas, jei 2x2 metru išpylė spalvotomis drožlėmis , kurios nuo saulės nublunka per mėnesį o nuo stipresnio lietaus ištaškys tuos jos raštus biggrin.gif
Atsakyti
https://scontent-waw...amp;oe=5B8E16B5

čia dar iš tos pačios serijos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 05 04, 11:16)

čia dar iš tos pačios serijos  biggrin.gif

na cia tai dlia liubitielia , gali but grazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 05 04, 10:16)

čia dar iš tos pačios serijos  biggrin.gif

doh.gif Ar pas juos šiukšlių savivaldybė nerenka ? blink.gif
Mano estetinius jausmus įžeidžia stilių nesuderinamumas. Kas gražu būtų kokioje dievo užmirštoje sodyboje tarp miškų, niekaip netinka prie silikatinių plytų mūro. Kaip prie šiuolaikiško modernaus namo - kokios senos vežėčios.

Netoliese mūsų irgi yra keli tokios "estetikos" mėgėjai. Pas vienus pilna pieva kašikų, padangų , rastigalių su gėlėmis ir panašiai. O kiti turtingi, tai ir grožiai, kaip rusai sako "na širokuju nogu" smile.gif Prie kelio pasitinka keli puntukai, ant vienų kažkas užvilko roges, ant kito nepamenu ką, gal kokį plūgą. Na, o namo parteryje sustatyta ir gana tankiai kelios medžio skulptūros, klasikinis tvenkinėlis, kaimiškos vežėčios, nenužievintų beržo stulpelių pavėsinė, keli plastmasiniai baisuoliai, keli milžiniški kelmai aukštyn šaknimis ir dar nepamenu kas.
Kas juokingiausia, yra gavusi gražiausios sodybos statusą. tongue.gif Na, vietinio statuso.
Atsakyti