Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Para @ 2018 05 01, 22:21)
Laba. O mano geltonos kalijos jau baigia nužydėti. Śiemet tris źiedus užaugino. Pasisekė nenumarinti  ax.gif

aš žiemai migdau rūsyje, tai jos dabar dar tik sprogsta bigsmile.gif

Sveikos smile.gif

Ingrida kur jau leksi, jei tokiu laiku pusryčiai bigsmile.gif
Atsakyti
Kažin ar visus agurkus galima sodinti šiltnamyje? Ta pramse bičiu kur nereikia? Kažin kaip rodnčiokas?
Papildyta:
QUOTE(ate42 @ 2018 05 01, 01:26)
Laba,
Cukinijų prisėk. Paukščiam turėsi.

jetau, kaip žemiška verysad.gif, gaila kad IK čia neužsuko būtų tikrai kažka pasiūlius sielai šviesesnio, pvz bijūnus biggrin.gif, kolkas viena lysve skyriau jurginams ir kardeliams , o toliau bus matyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 05 02, 11:15)
Kažin ar visus agurkus galima sodinti šiltnamyje? Ta pramse bičiu kur nereikia? Kažin kaip rodnčiokas?
Papildyta:

jetau, kaip žemiška verysad.gif, gaila kad IK čia neužsuko būtų tikrai kažka pasiūlius sielai šviesesnio, pvz bijūnus biggrin.gif,  kolkas viena lysve skyriau jurginams ir kardeliams , o toliau bus matyt  mirksiukas.gif

Laba, nu pavarei, taigi bulves ruošeis sodint, tai ūkiškai ir patariau. biggrin.gif
Užsėk žydinčia pieva. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2018 05 02, 13:03)
Laba, nu pavarei, taigi bulves ruošeis sodint, tai ūkiškai ir patariau.  biggrin.gif
Užsėk žydinčia pieva. wub.gif  wub.gif  wub.gif

tai užteko ir bulvems vietos smile.gif

nemokėsiu seklų parinkti, bet ten toks užkampys, kad niekas tos pievos grožio nematys tik aš žinosiu biggrin.gif , nors aiškiu butų galima pasideginti joje tyliai ramiai nuo kaimynu akiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 05 02, 12:39)
tai užteko ir bulvems vietos smile.gif

nemokėsiu seklų parinkti, bet ten toks užkampys, kad niekas tos pievos grožio nematys tik aš žinosiu biggrin.gif , nors aiškiu butų galima pasideginti joje  tyliai ramiai nuo kaimynu akiu  tongue.gif

Sėklų yra pardavime. bet gražuuuuuuuuu wub.gif
Atsakyti
niekad nemačiau, reiks atkreipti dėmesi bent dėl įdomumo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 05 02, 07:51)

Sveikos smile.gif

Ingrida kur jau leksi, jei tokiu laiku pusryčiai  bigsmile.gif

Tai gi gėlių lėkiau į bazę gėlių.Ten nuo 6 prekyba. ax.gif
Pas mane tuoj bus agurkų jau balkone.Auga kaip išprotėję. mirksiukas.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas

sulaksciau i ciesta katinams mesos. Po pietu eisiu kardeliu ir kaliju sodint.
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2018 05 03, 09:03)
Labas rytas

sulaksciau i ciesta katinams mesos. Po pietu eisiu kardeliu ir kaliju sodint.

Kokia mėsa jiems perki ? smile.gif

AŠ jau susodinus kardelius ir jurginus, šiaip laaaabai prastai šiemet dygsta vienmetės gėlės verysad.gif, visiškai nedygo astros ir dar pasilikau po puse pakelio seklu, tai dabar nežinau kurios, vėl atsejau , kleomiu irgi bus 0 labai panašu, et bus mažiau paskui lakstymo kur sodinti ir liejimo biggrin.gif

Sveikos smile.gif

IK ar ne tu iš Dariaus gėlių užsisakius? Kazko aš ju dar negaunu unsure.gif

Vakar pabaigiau šiltnamio sodinimus, agurkus sėklomis susodinau, užaugs manau ne prasčiau kaip daigais tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 03 gegužės 2018 - 08:31
snd. inkstu kriuksiu papirkau, dazniau sirdis perku.
Atsakyti
labas 4u.gif

ar nebūsiu baisi durnė jei lauke po plėvele agurkus pasodinčiau rolleyes.gif

kepu ant stogo......
Atsakyti