Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Įdomu, panašiai kaip Anykščiuose tas kosmoso kambarys bigsmile.gif

Sveikos 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Frau J* @ 2017 01 18, 14:24)
kadangi ieškau tokio darbo kur dirbt nereikia

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Para @ 2017 01 19, 22:13)
Labukas,

As po gastroliu. Maciau antra asmeni Lt pagal svarba ir ministra. Ispūdis neitiketinai geras. Neatsimenu kada buvau macius mąstancius valdzios zmones. Bent ne is medzio isdribę, zino kas su kuo valgoma. Gal pamatysim šviesą tunelio gale, gal...

Na ka, ryt penktadienis  ax.gif naujiena  tongue.gif

na pagal šių dienu aktualijas tai tas asmuo tik vienas galvoj biggrin.gif
o del antro, duok die, kad nenusiviltum ir pateisintu lukescius jie tavo ir aišku mus visu
Atsakyti
Čia iš FB temos vienos nukopinau, gal neužpyks tas kas parašė, jei čia yra :

"Visi turbūt žino, kad atvežti į Europą 1519 metais, pomidorai ilgai ir nevienodai skynėsi kelią iki stalo. Tuo tarpu, kai italai jau 1544 m. valgė pomidorus (yra net užrašytų receptų), anglų 1602 m. virtuvės knygoj rašoma: "Galima, bet nerekomenduojama valgyti pomidorus, pirma juos gerai išvirus. Jokiu būdu negalima valgyti žalių, nes mirtis tada ištiks akimirksniu"

va taip va tongue.gif
Atsakyti
LAbukas

Ir dar neismirem visos nuo pomidoru biggrin.gif biggrin.gif

Grazu ten buvo,tik salta pas mus...O daug tu skulpturu lauke,dar paeit nuo vienos iki kitos reikia,tai saltoka ax.gif Iki sausio 27d bus,jei yra pazistamu kas Londone gyvena,galit rekomenduot mirksiukas.gif
http://canarywharf.c...7/?instance_id=
Atsakyti
Pasakiau draugei, jos dukra Londone.
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 01 20, 08:20)
Įdomu, panašiai kaip Anykščiuose tas kosmoso kambarys  bigsmile.gif

Sveikos  4u.gif
Papildyta:

biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Papildyta:

na pagal šių dienu aktualijas tai tas asmuo tik vienas galvoj biggrin.gif
o del antro, duok die, kad nenusiviltum ir pateisintu lukescius jie tavo ir aišku mus visu

Na, zinai pati bijau savo minciu, kad neapsirikti ir nenusivilti. Bet kadangi pries tai esanciu esu macius ir girdejus, tai lygint nera ka. Nusispjaunu per peti ir pabeldziu.

Laba
Atsakyti
Pagaliau 5dienis, ryt lb tyngesiu.
Darbe durnynas. Kai kas pradejo ardytis. Kai kas kaip burnas uzsisiuvo. Konkurencija juoda. Nesuprantu kaip taip galima kitu nekesti siaip. Del to. Lyg butu uzgarantuota sekme.
Kam pradejus projekta. Panikoje. Issigande. Kad paliksiu belikaip. Is tikro dingo bet kpks noras ir motyvacija.
Dar kiti juokiasi i akis. Kad tipo apsigalvos dyrykas. Naivuoliai. Tik klausimas ar as pati dar noriu lilti tame laive?
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2017 01 19, 22:13)
Labukas,

As po gastroliu. Maciau antra asmeni Lt pagal svarba ir ministra. Ispūdis neitiketinai geras. Neatsimenu kada buvau macius mąstancius valdzios zmones. Bent ne is medzio isdribę, zino kas su kuo valgoma. Gal pamatysim šviesą tunelio gale, gal...

Na ka, ryt penktadienis  ax.gif naujiena  tongue.gif

Čia kurį? Gražų pražilusį ar linksmo veido apyjaunį? O gal blondiną?
Na, aš tai šiandien netyčia mieste veikėją iš baltojo rūmo susitikau. paplepėjome apie jų problemas. Aina sau, galvos skausmas... ax.gif

Giega, nagi labai gražus angelas. wub.gif

Meri, tik išlik šaltų nervų. Jeigu atleidžia, tai tyčia kokią klaidą palik, tegul paskui užsimušdami ieško. Jeigu jau piktuoju, tai pagal taisykles tylus kerštas iš moters pusės leidžiamas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 01 20, 21:38)
Čia kurį? Gražų pražilusį ar linksmo veido apyjaunį? O gal blondiną?
Na, aš tai šiandien netyčia mieste veikėją  iš baltojo rūmo  susitikau. paplepėjome apie jų problemas. Aina sau, galvos skausmas... ax.gif

Ot uzdavinys g.gif kad tu graziu prazilusiu daug, blondinu visu nepazistu ax.gif tai musiau bus linksmo veido apyjaunis bigsmile.gif

Jungineju distancini, ner ka ziuret. rolleyes.gif oi, Tumpa rodo
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2017 01 20, 22:58)

Jungineju distancini, ner ka ziuret.  rolleyes.gif oi, Tumpa rodo

Aš tai žiūrėjau TNT, dabar per 1 Baltiskij Galkino koncertas.
Atsakyti
O aš intike sėdžiu. biggrin.gif
Atsakyti
Tai čia viens kitam nemaišo biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Matosi lauke šilta,mūms metinės,miesto bažnyčia šilta tikiuosi,kapuose irgi gal nebus žvarbu? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 21 sausio 2017 - 08:11