Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Labukas.
Šalta ir šlapia kaime, bulvių dar nesodinsime, kitam savaitgaliui atidėsim, jos dar ir neparuoštos. Hm, gal padaigintas ankstyvąsias reikia įkišti ir pridengti. Ryt ravėsiu gėlynus, nes neaišku, ar jie puošia su tokiom baisiom piktžolėm. Mano pomidorai ir paprikos šiltnamyje gyvi, o šalnų buvo, pirmadienio ryte buvo minus 2, šiandien vėl panašu į šalną.
IK, pirščiukas turėtų pasveikti nuo kompresiuko. O man jau nepadeda niekas, eisiu pas daktarą, skauda kairę ranką tarp peties ir alkūnės, panašu, kad ne sąnarys, o kokia sausgyslė „parėjo“ nuo neteisingos laikysenos prie kompo. jau virš mėnesio skauda, negaliu užsegti viršutinio garderobo, skauda judesys ranka atgal.
Jurginėli, laukiu susitikimo, o kad tau gyvenimas nebūtų pernelyg lengvas, planuoju atnešti saują narcizų, kad ir ne sezonas. Bet aš jų po to nerasiu, kai išdžius.
Atsakyti
Laba. Oi koks graźus amarilis, Lyžuka

Gal pas kurią jau źirniai sudygę. Pasejau lyg balandzio 5 ar 7. Nosies nerodo. Nusipirkau naujų atsodinimui. Dar taip nėr buvę ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Dygsta Pariuk,rodo nosytes.KADA SĖJAU,NEKLAUSK,BET GREITAI SUDYGO.gAL GILIAI ĮKIŠAI,AŠ LABAI NEGILIAI SODINU. ax.gif
Krūva darbų ir miškan dar reikia pakliūti,braškės laukia,pikavimas.....apie mamos dieną net nebe kalbu. bigsmile.gif bigsmile.gif Nepervarkite. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Dirbat visos? O aš atėjau sriubą virti, valgyti noriu, gerai, kad Ingridos pusryčiai liko.
Kas pasigavote ir laikote žadėtą šiltą orą? Atiduokit, prašau, nors kažkiek. Sušalau beravėdama. Eisiu į šiltnamį, sodinsiu viską iš eilės, daigai jau ne tik ant palangių stovi, vargsta, gal nenušaldysiu.
Atsakyti
Labas

buvom kapeliu lankyt, trejose vietose. Dabar liko dar vieni.
Mano penki pomidorai, didzioji dalis biggrin.gif jau siltnamy nuolatinai pasodinti..

Vasarema, pas mane ner vogto gero oro. Be saules, vis nukrapena lietutis.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
sveikos 4u.gif

prisipažinsiu, gerą orą vakar pasiglemžiau aš ax.gif ax.gif jau atleiskit 4u.gif

Lyžuka, koks gražus žiedas wub.gif
Ingridėlės puokštės irgi puikios wub.gif

tai va, bulbos pasodintos, beveik cieli 800 m - kas man jas nukas, vat klausimas, aišku jei užaugs kas biggrin.gif biggrin.gif dar pasėjom galuos avižų ir kelias lysveles žirnių. Buvau be rankų, kojų ir nugaros ax.gif ax.gif
artimiausiom dienom važiuosiu traukiniu ir sėsiu viską, nes žemė jau sausa ir prieš beriant morkas ar burokus teks jau ir liet(jei nepalis). Ant kalno-gražus pajūrio smėliukas......
Upelis nesekęs gerai, kad teko net klauptis, kad vandenį pasiekt.....
Žmonės suvažiavo jau kaiman, visi tik kruta biggrin.gif

Vasarema 4u.gif 4u.gif gal nori cukinijos romanesco kelių sėklų?

ir dar pasiguosiu-įkando zaraza į skruosto viršutinę dalį, netoli akies, tinsta, skauda ir jaučiu kaip apsvaiginą nežymų..... jaučiu reik tavegilio gert....
Atsakyti
ar auginat katra kalijas geltonas gėlyne? ar nebijo jos šalnų ?
Atsakyti
Aš turiu geltonų, baltų ir dar gavau kreminių. Dar laikau šiltnamyje, nes jos vazonuose pas mane.
Trečiadienį parsivežem viščiukų, bet praaugintu, gerų 3 savaičių. Paskaičiavau, kad beveik tas pats išeina, vistiek iki mėnesio kombe šerių. Pirkau 50 po 1.85.
Atsakyti
Pavargau, ne tas žodis.... skauda viską.
Bet oras šiandien jau buvo super. Bet žolė irgi super paaugo, dar vienas darbas.
Liniuk, sėkmingo auginimo, kad „cipliat po oseni sčitajut“ ir suskaičiuotum rudenį 50. O čia broilerius pirkai, ar dedekles? Kvailas klausimas, jei perkat broilerius ir užauga vištytės, joms nebūna pasigailėjimo?
Jurginėli, kas tau įkando, ar moškė? Jos šiais metais kažkokios pasiūtusios.
O bulvių 800 metrų viso, ar daug vagų po 800 metrų? mirksiukas.gif Jei viso 800 metrų, galiu būti padėjėja smile.gif , jei kas bent išars su arkliu. unsure.gif
Prisėjau be proto arbūzų į indelius, dygsta melionai, o apie cukinijų ir moliūgų daiginimą pamiršau, ot šeimininkė. Romanesco nėsu turėjusi, gal visai gerai būtų pabandyti.
Ryt darbelin, gerai, kad viena darbo diena.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarema: 29 balandžio 2018 - 22:13

Labas rytas.
Atsakyti
Per savaitgalį dvi dienas po prakaitu prie kompo. Abi su buhaltere. Šiaip taip užsukome kranelius ir balansas yra. wub.gif Šiandien atsikėliau anksčiau, ramiai sukalsiu ataskaitas NMA, kelias paraiškėles ir vsio. Eisiu ilgų atostogų nuo protinio darbo. yahoo.gif
Geltonas kalijas sodinu tiesiai į žemę, kol sudygsta, šalnų nebūna.
Rytoj užtempsime šiltnamį ir galėsiu viską susodinti.
Žirniai sudygsta per savaitę, jeigu ilgiau, gal kas jau suvalgė juos. Varnos labai mėgsta.
Liniukai, gerą mintį davei. Nes pavėlavau su broileriais . O kur pirkai ?
Atsakyti