Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Lyžuka,nemėgstu,kai mane liečia.Aplamai keli metai man bjaurus kūnas mano,tai masažistė ir pasiūlė tokį masažą.Sakė aš ne viena tokia. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2018 04 26, 08:06)
Lyžuka,nemėgstu,kai mane liečia.Aplamai keli metai man bjaurus kūnas mano,tai masažistė ir pasiūlė tokį masažą.Sakė aš ne viena tokia. mirksiukas.gif

nu kas cia per fobija blink.gif
Mane gali masazuot nors ir plika kaikuria vieta biggrin.gif Nugarine.
Nesigilinu ne i rauksles, nei i kuna unsure.gif Myliu save tokia, kokia esu.
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2018 04 26, 09:13)
nu kas cia per fobija blink.gif
Mane gali masazuot nors ir plika kaikuria vieta biggrin.gif Nugarine.
Nesigilinu ne i rauksles, nei i kuna unsure.gif Myliu save tokia, kokia esu.

Aš irgi save myliu biggrin.gif, bet šiukštu kitiems čiupinet tongue.gif, o tais visais per atstumą netikiu smile.gif, tai kaip tada išsimasažuoti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 26 balandžio 2018 - 09:03
Na va, kiek protingų pasiūlymų. Eisiu dauginti iš dvejų. biggrin.gif
Mano kūnas ir aš - tai du skirtingi asmenys. ax.gif Net nesuprantu, kaip jie sugyvena. Mano kūnas - tikras zanūda, o dvasia - šešiolikinė.
Netikiu masažais ir gydymu iš televizoriaus ekrano, o kitiems gal ir veikia.
Atsakyti
taip likau nesupratus Ingridos masazo: ten ana su rubais masazavo, nuotoliniu budu ar per televizoriu ax.gif
Pabaigiau valgyt pirma ridiseliu partija, dar dveji auga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2018 04 26, 16:48)
taip likau nesupratus Ingridos masazo: ten ana su rubais masazavo, nuotoliniu budu ar per televizoriu ax.gif
Pabaigiau valgyt pirma ridiseliu partija, dar dveji auga ax.gif

A žinai kaip vyrai moka akimis masažuoti nail.gif

Panevėžietės ar girdėta tokia firma Deiresa arba toks Deividas Cyzius?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 26 balandžio 2018 - 19:52
Lyžuka, tokios firmelės negirdėjau. O ką žadi statyti ? Mes tai samdėmės superinius meistrus statyboms, bet brangius. Be žalingų įpročių, kruopščius.
Atsakyti
labas 4u.gif

apie buhalteriją nieko nenusimanau ax.gif

nesuprantu masažo per drabužius, man patinka kai nugarą gyvai minko biggrin.gif
Ingridėl, ar jauti kokį poveikį šiandien masažo?

vaistų stengiuos be reikalo negert, buvo daktarė seniai miegui išrašius(čia kai blūdenau smarkiai), bet kelios naktys ir daugiau gert nebereikėjo. Mama geria lexotanilį, bet kokios tabletkos spalvos-nežinau.

vakar dirbau dešreles, ranka jau atmušiau, tai ilgai netrukau. Šiandien balandžių suksiu kelis puodus-ryt bulviasodis-teks gerai savo arklius pamaitint biggrin.gif

Skaitau "nepaisant išbandymų" bigsmile.gif

Vasarema, kitą savaitę iki Tavęs atšliumpinsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Nieko nejaučiu,pasiėmiau dovaną ir tiek. vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 27 balandžio 2018 - 06:35
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 04 26, 22:24)
Lyžuka, tokios firmelės negirdėjau. O ką žadi statyti ? Mes tai samdėmės superinius meistrus statyboms, bet brangius. Be žalingų įpročių, kruopščius.

Ten ne statyboms, tirnkelėms ir stogui nuplaut bigsmile.gif

Sveikos smile.gif

Pas mus dar šlapia apie jokius bulviasodzius nėra kalbos verysad.gif o ir koks šaltas rytas šiandien, įkišau nosį į šiltnamį, pomidorai lapus susukę dreba, na jau šiemet jie pas mane užsigrūdinę bus super duper bigsmile.gif

užtat žydim kambariuose smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 27 balandžio 2018 - 07:46
Labas rytas

snd. vyras kultivatoriu atves, o ar kultivuos tai neaisku. Butu jau gerai zemele ispurent biggrin.gif
Atsakyti
Pusę dienos užsiėmiau darbų organizavimu, vakaras skirtas buhalterinių slibinų galvų kapojimui. ax.gif Užvažiavo senokai nebuvęs draugelis, tai diena ir parūko.
Nesuprantu, skauda kairės rankos "fakinio" piršto sąnarį. Anei ištiesti. Lyg su nieku nesimušiau. Reikės nakčiai kokia mostimi apsivynioti.
Einu šunims vakarienę patiekti.
Atsakyti