Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Lyžuka @ 2018 04 25, 08:08)
Sveikos smile.gif

tai čia vos ne visos ant raminačių sedit?  unsure.gif A kam jie jums ? smile.gif

Toks gyvenimas. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2018 04 25, 08:09)
Toks gyvenimas. ax.gif

Nepriimu tokio pasiteisinimo bigsmile.gif , visur yra problemų, bet visur taip pat egzistuoja būdai joms išvengti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2018 04 25, 08:09)
Toks gyvenimas. ax.gif

nu kam dabar lengvas gyvenimas ax.gif Kaip mano vienas draugelis sako: tik Rabasauskui ir Dyrai, vienas kunigas, kitas laidojimo namu virsininkas.

Labas
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2018 04 25, 08:52)
nu kam dabar lengvas gyvenimas ax.gif Kaip mano vienas draugelis sako: tik Rabasauskui ir Dyrai, vienas kunigas, kitas laidojimo namu virsininkas.

Labas

Spėk ar jie patenkinti gyvenimu biggrin.gif, vienam per mažai aukoja kitam per retai miršta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 04 25, 09:13)
Spėk ar jie patenkinti gyvenimu biggrin.gif, vienam per mažai aukoja kitam per retai miršta  biggrin.gif

cia kaip rusai sako: u bogatych svoji privycki.

Labas
Atsakyti
Nesu gėrus tų, kaip draugė sako, durnių vaistų 4u.gif Aš dažniausiai nesinervuoju, nes maniškis bais nervuotas, tai reik pusiausvyros biggrin.gif
Atsakyti
Labukas. Nieko nespėju, paskendau balanse. Kažkur praganiau gal keturis tūkstančius eurų, viename banke saldo toks minusinis. Antra diena sėdžiu, sutikrinu po molekulę, nu niekaip nerandu, kur klaida. hmm.gif Buhalterės, ar gali būti, kad reikia tuo pačiu rodyti įnešimus iš kasos tiek banko dokumentuose, tiek kasos dokumentuose ? Gal tik taip susidengia ?
Viešpatie, buhalteriauti - paskutinis darbas žemėje. blink.gif
O žolė želia, reikia mulčą dėti apie tujas, reikia sodinti daržus - o niekaip į priekį nejudu. Na, dar kelios dienos iki ataskaitų pateikimo ir viskas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: 25 balandžio 2018 - 20:28
Labuka
Stipriausi raminamieji buvo sedatif , o kažkokių buvo prirašęs gydytojas,kai ėjau dėl nugaros skausmų,įdomi politika aiškinu skauda nugarą o jis tik rašo raminamuosius ir migdomuosius,nu nepirkau ir taip apsiėjau
Lijo šiandien
Atsakyti
Labas vakaras.
Kaimietuke, buhalterija pats geriausias darbas, sueina balansas, kiek džiaugsmo.
Įnešimas iš kasos į banką rodomas tik vieną kartą D bankas K kasa. Jeigu banko likutis minusinis, kažkur per daug turi būti, gal kasoje. Gal pinigų įnešimą vietoje D bankas, įrašėte atvirkščiai K banko. Padalink minusinę sumą iš dviejų, arba padaugink, pažiūrėk, ar nėra tokios sumos įrašo.
Atsakyti
Labas rytas

su buhalterija neturiu nieko bendro, gerai kad savo pinigus dar suskaiciuoju biggrin.gif Mokykloj neblogai sekesi, o gyvenime tik piniginej pravercia.

IK sekmes paiskose ir laukiam nuotrauku.

As ir stipresniu laip segatif negeriu, nors geriau po vaiko tevo mirties, bet ten kitas reikalas buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 26 balandžio 2018 - 06:23
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Oi nekenčiu buhalterijos.Man jie kas nesueidavo,šliauždavau pas specus buhalterius. ax.gif
Vakar atbuvau energetinį masažą,per rūbus.Vos ne valandą bendravome su masažiste,išėjau su skaudančia galva ir kaip po narkotiku.Galvojau kaip reiks vairuoti mašiną?Kaip apdujųsi vairavau. bigsmile.gif bigsmile.gif Vistiek netikiu aš visais tais raganavimais,ligų nustatymais,auromis........... mirksiukas.gif Aplamai vos neužmigau.
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2018 04 26, 07:34)
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Oi nekenčiu buhalterijos.Man jie kas nesueidavo,šliauždavau pas specus buhalterius. ax.gif
Vakar atbuvau energetinį masažą,per rūbus.Vos ne valandą bendravome su masažiste,išėjau su skaudančia galva ir kaip po narkotiku.Galvojau kaip reiks vairuoti mašiną?Kaip apdujųsi vairavau. bigsmile.gif  bigsmile.gif Vistiek netikiu aš visais tais raganavimais,ligų nustatymais,auromis........... mirksiukas.gif Aplamai vos neužmigau.

Nu Ingrida tu ir randi užsiėmimų, dar gerai kad dantų neištraukė per atstumą tomato.gif

Sveikos smile.gif

Ar buhaklteriją IK su kokia programa vedi? Tai jei likutis minusinis gal kokio pavedimo neiskaitei gaunamo iš pirkėjo arba iš kasos ne ten nukelei ? Čia gi kaip šaškes, jei pakelei nuo lentos vistiek kažkur padeti turi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 26 balandžio 2018 - 06:56