Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Lyžuka @ 2018 04 23, 19:55)
Ir aš jungiuos su sveikinimais  4u.gif

O kaip mamos būklė ar pastiprino ligoninė ar priešingai?

Ate, kažkada rašei, kad per metines artimo žmogaus ar tai albumą per rankas leidot su nuotraukomis ar kažką panašaus? Gal klystu?

Labukas,
per mamytės metines padarėm skaidres iš turinų jos vaikystės, jaunystės ir visų kitų turimų fotkių, bet tik linksmų, gražių. Po rožančiaus giedojimo, paleidom su fonine muzikėle. Kad vaišės nevirstų pletkinimais, vis pati ką apie ją papasakodavau ar kitų paprašydavau papasakoti. Kiti paskui jau patys jungėsi, dalijosi prisiminimais. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2018 04 24, 09:25)
Labukas,
per mamytės metines padarėm skaidres iš turinų jos vaikystės, jaunystės ir visų kitų turimų fotkių, bet tik linksmų, gražių. Po rožančiaus giedojimo, paleidom su fonine muzikėle. Kad vaišės nevirstų pletkinimais, vis pati ką apie ją papasakodavau ar kitų paprašydavau papasakoti. Kiti paskui jau patys jungėsi, dalijosi prisiminimais. wub.gif

Supratau mintį , bet tai reikia taip rodyti tas skaidres kad iš abieju pusiu stalo matytu jas žmones unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 04 24, 08:35)
Supratau mintį , bet tai reikia taip rodyti tas skaidres kad iš abieju pusiu stalo matytu jas žmones  unsure.gif

pas mus buvo ilgas stalas. Rodėme ant galinės sienos. Tiesiog fonas su muzikėle ir besikeičiantys vaizdai. nebuvo jokio kažkokio įpareigojimo žiūrėti. Tiesiog.... Kai užsakinėjome kavinę, sakėme apie tai. Jie aparatūros neturėjo, bet stalus sustatė taip, kad ekraną matytų visi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 24 balandžio 2018 - 09:55
Ačiū, Ate už komentarus...
Atsakyti
labas 4u.gif

dar padėkavosiu 4u.gif biggrin.gif 4u.gif

Džiaugiuos, kad Babuliukui jau geriau biggrin.gif biggrin.gif

Lyžuka, Tavo gėlynėliai nuostabūs wub.gif wub.gif

Ate, kaip gražiai Jūs paminėjot motulę wub.gif wub.gif

nieko gero neveikiu, skaitau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2018 04 24, 09:25)
Labukas,

Aš vienos pažystamos metinėse tokiose buvau.Anūkės padarė tokį filmuką.Dukra paskui skaitė a.a. mamytės sukurtas pasakas,visai patiko. wub.gif Ir buvo kavinėje.
Leksotonilį aš retkarčiais vartoju,vakar tiek pervargau braškes ravėdama,akys stačios,išgėriau tabletę,išsimiegojau.Kažin kaip šiandien bus?Vos parvilkau kojas. ax.gif
Atsakyti
Ingridel, paziurek kieno gamybos tavo lex., ruzavos apvalios tabletes? Kazko man atrodo as kitokias geriau.
Atsakyti
Kaimietuke, parodyk gražių vaizdų mirksiukas.gif

Atsakyti
turek kantrybes, dar renka, kuriuos cia mums verta pamatyt ax.gif
Atsakyti
Sveikutes. Smagu, kad visos gyvos ir sveikos, tik pavargusios. Nebuvau čia nuo sekmadienio, su didžiūliu malonumu perskaičiau susirašinėjimą.
Sapniuk, Lexatonil tikrai būdavo ir baltos tabletes, gal jos buvo 1,5, ružavos, atrodo 3,0. Buvo mano a.a. mamai išrašyti, o mamos gydytoja sakė sesei, padalinkit tabletę per pusę, išgerkit abi ir naktis rami bus.
Ate, kaip gražiai mamytės metines padarėt. Reikės man bent dėl savęs sukelti tėvų nuotraukas ir filmuotą medžiagą į vieną filmuką.
Dėl duonos klausei - kaimišką duoną kepu, kaimiška labiausiai todėl, kad pati pasėju (rankomis, nes sėju gal pusę ha) rugių, neturime kuo valyti grūdų, tai su mažu sieteliu išvalau, sumalu su specialiai nupirktu el. malūnėliu ir kepu duoną su raugu, orkaitėje. Paprasta ta mano duona, dedu tik saulėgrąžų ir saujelę avižų dribsnių. Vis planuoju plikytos iškepti, bet neprisiruošiu, ten darbo ir kildinimo daugiau.
Jurginėli, dėl narcizų tai mano bendradarbei sugrauždavo kažkas, gal kurkliai, gal baltos lervos. Aš tai dar turiu nelinksmą patirtį su pirktiniais - pirmais metais pražysta, o po to lyg sudygsta ir dingsta. Pas mane geriausiai žydi senoviniai labai ankstyvi geltoni ir seni, pirkti tarybiniais laikais ne visai balti, su geltonu viduriuku. Senoviniai kvepiantys balti su raudonu viduriuko apvadėliu žydi ne taip gausiai.
Lyžuka, tavo gėlynai wub.gif wub.gif
Einu dar arbūzus kaišioti į vazonėlius, nosytes rodo, o rytoj kol grįšiu iš darbo gali man sužaliuoti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarema: 24 balandžio 2018 - 22:08
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Jo Spaniuk,ružavas leksotonilis. ax.gif Ale visiems prireikia,sekmadienį kaimynė atėjo pasiskolinti porą tablečių,4 nunešiau kursiokei. mirksiukas.gif Mes tikrai retai geriame.Dabar buvome pas šeimos gydytoją,vėl išsirašėme dėl viso pikto. bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

tai čia vos ne visos ant raminačių sedit? unsure.gif A kam jie jums ? smile.gif
Atsakyti