Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

aciu notworthy.gif
Atsakyti
https://scontent.fvn...amp;oe=5B6D077C
Ruošiuosi mamos dienai.
Šiandien miške dar pabuvau,žibuoklės žydi,šlapia.
Atsakyti
Labutes,

Sapniuk,smagu,kad mamuliui jau geriau,paremontuos kiek ir bus saunu.O kiek jai metu?
Ingrida,vaje kokie groziai.Meistre visu galu esi.
Lyzuka,ko gyvenimas neprivercia ismokt,kartais net nesitiki,kokios mes moterys gabios viskam.
Pas mus 25-27 silumos,bet ryt vakare rodo lietu,audra.perkunija.Siltnamis apsodintas,net paprikas siandien sukisau ir viena braske radau raudona jau.Lauke svarbieji darbai irgi nudirbti,liko kiemeli sutvarkyt ir balkona,bet cia galesiu,kai soda uzbaigsiu.Naudojames graziu oru,dar ryt ir viskas,galesim kiek atsipalaiduot,kol sudygs morkos,burokai,kol paaugs siltnamuje rasoda kaliaropiu,sparaginiu,arbuzu,cukiniju.Tada bus antras turas.Dar turiu du serbentus ir du agrastus dideliuose vazonuose,MB ryt padarys sukalta lysve,pasodinsim is vazonu i ja,o kai ims uogos nokt,bus lengva uzdengt tinklu,nes ten pauksciai nulesa viska,jei neuzdengtum.Net braskes teks dengt,kai ims lauke sirpt.
Atsakyti
Labukas visoms
Ingridėle kaip gražu ir sugebi gi tu wub.gif yra talentingų žmonių
Turiu liuks rinkinuką mirksiukas.gif angina,snarglys,kosulys ir razinka ant keksiuko truputis temperatūros rolleyes.gif biggrin.gif bet nėra kad gulinėti darbeliai laukan šaukia
Ryte šalna buvo,šiltnamio neaplankiau prieš išeidama darban,o ką ir būčiau padarius,nušalo arba ne,
Narcizai tokie nedidoliukai pražydo,šilumos trūko aukštesniems užaugt
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotraukaLabas rytas.
Vakar vos kanopų neatmečiau.Papspringau seilėmis,jei ne mb būčiu viena jau viskas.................. ax.gif Trūko jau oro,dūsau,mėlau,mb apkabino ir porą kartų spūstelėjo,žodžio nebe ištariu tik kriokiu.Pirmą kartą taip.Ir pagalvojau jei taip miške vienai? bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
nu cia dabar, Ingridel blink.gif sitaip baisiai. Nu saslu uzspringt galima, na bet seilem blink.gif

Labas

88 metai mamai.
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2018 04 21, 06:12)
Labas rytas.
Vakar vos kanopų neatmečiau.Papspringau seilėmis,jei ne mb būčiu viena jau viskas.................. ax.gif Trūko jau oro,dūsau,mėlau,mb apkabino ir porą kartų spūstelėjo,žodžio nebe ištariu tik kriokiu.Pirmą kartą taip.Ir pagalvojau jei taip miške vienai? bigsmile.gif  bigsmile.gif

Labutes,
oi,Ingridel,yra man taip buve,tik as darbe valgiau darzoviu sriuba ir itraukiau morka.Tuo metu dirbau geliu parduotuvej,MB atnese pavalgyt ir se tau.Drauge jau buvo iskvietus greituke,nes jau emiau melynuot,oro ikvept nejo,bet taip pasitaike,kad i parduotuvyte iejo amerikos lakunas,lietuvis,tai jis tik susuko draugei,piestuka ar kita smaila daikta,ta puole ieskoty,o jis uzejo man uz nugaros,uzdejo rankas po diafragma ir kilstelejo diafragma aukstyn ir atsigavau,nebereikejo piestuko.Jei butu neatsoke,butu dures i kaklo duobute kiaurai i tracheja,kad atsikvepciau.Sake jie apmokyti tokios pirmos pagalbos suteikimu.
O tai baliavojom paskui restorane,su pratesimu i namus,mano antra gimima. bigsmile.gif bigsmile.gif Dabar labai bijau ,kai valgau ,nekalbu,nesisukioju,nes turiu netikusia gerkle uzspringimams ir kuo senyn,tuo daznyn springstu.Ir Mb taip pat.

QUOTE(sapniukass @ 2018 04 21, 09:14)
nu cia dabar, Ingridel blink.gif sitaip baisiai. Nu saslu uzspringt galima, na bet seilem blink.gif

Labas

88 metai mamai.

Nu grazus amzelis mamuliuko.
Mano tevelis 92,po sios ziemos irgi labai susilpes,bet jam nieko neskauda,tik kunas dreba,sake jau reiks antros lazdos.Bet nusiskuta dar pats ir i WC nueina dar pats,tik,kad nenori judet ir daug daug miega.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas vakaras. Jau vakaras, niekas neatėjo visą dieną. Matyt, darbuose paskendusios. Aš irgi vos parsivilkau, ką padariau nesimato, matosi tai, ko nepadariau. Vakar „Darom“ su darbo kolektyvu buvau, miškelį tvarkėm, gal nelabai tinkamai organizatoriai parinko, nes šiukšlių nebuvo labai daug, tai, žinoma, džiugina. Rytoj tiesiai į darbą iš sodybos važiuosiu, kol buvo šviesu, vis kažką dariau. Vakaras šaltas, panašu, kad bus šalna. Kol duona kepa, čia atėjau, o čia nieko nėra. Liūdna vienai, kur jūs, ateikit. Pasiilgau Iš Kaimo, auuuuuu, kur tu? Ruošeisi pas vampyrus kraujo duoti, neduok Dieve per daug nusiurbė. Tikiuosi sveika esi, tik pavasariniai darbeliai spaudžia.
Atsakyti
Iš Kaimo sėja daržovių,turbūt.
Vakar dažiau tvorą impregnantu. Galvojau, kad greičiau eisis. Kiek dar reiks žydėt taip žaidžiant biggrin.gif Šiandien sėjom grūdus, ryt gal irgi, jei baigs nukultivuot, būtų daugiau nei pusė apsėta.
Pomidorai kad gret išdžiūsta šiltnamy, dideli jau.
Atsakyti
QUOTE(vasarema @ 2018 04 22, 21:36)
Labas vakaras. Jau vakaras, niekas neatėjo visą dieną. Matyt, darbuose paskendusios. Aš irgi vos parsivilkau, ką padariau nesimato, matosi tai, ko nepadariau. Vakar „Darom“ su darbo kolektyvu buvau, miškelį tvarkėm, gal nelabai tinkamai organizatoriai parinko, nes šiukšlių nebuvo labai daug, tai, žinoma, džiugina.  Rytoj tiesiai į darbą iš sodybos važiuosiu, kol buvo šviesu, vis kažką dariau. Vakaras šaltas, panašu, kad bus šalna. Kol duona kepa, čia atėjau, o čia nieko nėra. Liūdna vienai, kur jūs, ateikit. Pasiilgau Iš Kaimo, auuuuuu, kur tu? Ruošeisi pas vampyrus kraujo duoti, neduok Dieve per daug nusiurbė. Tikiuosi sveika esi, tik pavasariniai darbeliai spaudžia.

Labukas,
Paskaičiau, kad kepi duoną. Daug metų kepiau, bet....apleidau ir praradau raugą. Kokią kepi? Tikrą naminę, ar tą be minkymo?
Atsakyti
Labos vakare,
Vasarema sukviete,tai reik ateit.Mes dirbom visa savaite sunkiai,o siandien sventem,buvom su brolio seima parke,pasidarem piknika sau.Rododendrai pradejo zydet,ir daug geliu,krumu,tai akiu atitraukt negali,koks grozis.
Oras atveso jau vakare,nors diena dar buvo 24,tai vakare krito iki 10-12.Gaila,buvo taip faina.Keletas foto:
Zydi melynieji varpeliai,tai visas parkas gilumoje melynuoja
Atsakyti