Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Bet pkčiausia su tais raminančiais, kad pvz kai anyta gulėjo sūnai praše daktarės jų neduot tai ne vistiek paskirdavo umn.gif ,atrodo nėra kito gydymo budų tik raminantys, aš esu pati gavus dozę skubioj pagalboj, pirmas vaistas atvežus su greitąja žmogų biggrin.gif

Sveikos
Atsakyti
Tai mamai kraujotakos sutrikimai. Kaip felcere sake, pakeicia poza smegenys negauna deguonies ir virsta ax.gif nuo savo puodo.

Labas
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2018 04 19, 08:05)
Tai mamai kraujotakos sutrikimai. Kaip felcere sake, pakeicia poza smegenys negauna deguonies ir virsta ax.gif nuo savo puodo.

Labas

tai kas toliau? Ar į namus ar bandys atstatyti?
Atsakyti
jauciu namo.
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2018 04 19, 09:10)
jauciu namo.

4u.gif

va pasigrožėkim nors nuotoliniu būdu wub.gif
https://scontent-waw...amp;oe=5B73F8BD
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 19 balandžio 2018 - 15:22
QUOTE(Lyžuka @ 2018 04 19, 14:20)
4u.gif

va pasigrožėkim nors nuotoliniu būdu  wub.gif
https://scontent-waw...amp;oe=5B73F8BD

LaBUTIS,

Lyzuka,apalpsiu.Pas mus jau yra PC braskiu anglisku,bet jos brangesnes uz ispaniskas.Bet greit kris kaina,oras geras 22-24 silumos,greit sirpsta,mano siltnamyje jau auga uogytes,jei tokie orai butu,tai po keliu savaiciu jau valgyciau savo.

Atsakyti
Lyzuka, neissauk sirdies smugio su tokiais vaizdais biggrin.gif Siltnamy pas mane jau zydi.

Babuliukas dar paliktas ligoninej, ryt kali ziures, lasines lasina, snd. ji visai neblogai atrode, pavalge.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
tai ką jau be pusryčių visos smile.gif

Sveikos smile.gif

Kaip mama Sapniuk?

vakar pamatą namo gruntavau,sakyčiau kaip žmogui niekad tokiu darbų nedariusiam super gavosi bigsmile.gif

laukiu meistrų stogui nuplaut, ir tyliai meldžiuos kad nepradetu paskui kur varvet unsure.gif
Atsakyti
Labas

Lyzuka, pirmadieni paleis, jei ko nenumatyto neivyks.
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2018 04 20, 14:42)
Labas

Lyzuka, pirmadieni paleis, jei ko nenumatyto neivyks.

4u.gif ,tai būklė kaip supratau pagerėjo, pamenu ir mano mamai kai kalio trūko pykindavo, nors ji ir gert šleikštu, jei lieps duot papildus tai yra toks biokalis, jo ir dozės stipresnes ir ten miltukai vandenyje tirpūs, lengva tada juos suvartot smile.gif
Atsakyti