Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(sapniukass @ 2018 04 18, 08:39)
ne Panevezy, Kupiskio ligoninej. Dabar jau plaucius itaria, vakar rentgena dare, snd. atsakymas, bijau net eit unsure.gif Vakar su draugyte babuliuko kambari pertvarkem, patogiau. Senoji mano drauge buvo giliai isitikinus, kad babuliuka turiu palikt slaugos ligoninej ax.gif Man papriestaravus, vakar net neskambino rolleyes.gif

nu jau tikrai nesamone tau ją kažkur palikineti, kad dar turėtum papildomu rupesčiu ten begioti, lankyti ir bartis su sesutem už blogą prie-iura verysad.gif o ir pačiai mamai bus lengviau tarp savų sienu , nebent jau kokias lašelines staytu, kur pati negaletum
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 18 balandžio 2018 - 08:04
QUOTE(sapniukass @ 2018 04 18, 07:39)
ne Panevezy, Kupiskio ligoninej. Dabar jau plaucius itaria, vakar rentgena dare, snd. atsakymas, bijau net eit unsure.gif Vakar su draugyte babuliuko kambari pertvarkem, patogiau. Senoji mano drauge buvo giliai isitikinus, kad babuliuka turiu palikt slaugos ligoninej ax.gif Man papriestaravus, vakar net neskambino rolleyes.gif

Labas rytas,
kažin kodėl žmonės jaučiasi galintys nurodyti ką ir kaip kitiems daryti. Kaip elgtis? Juk visi mes skirtingi ir elgiamės taip, kaip mums atrodo teisinga. Kaip liepia širdis.
O daugiau nurodymų ji tau neduoda? Pvz.: dėl elgesio su vyru, jaunystėj, dėl vaikų skaičiaus, gimdymo būdo, jų auklėjimo. Pagaliau ką turite valgyti....jau pradedu su sarkazmu. 4u.gif
Atsakyti
nu tai va, ji labai prie manes prisirisus. Net greitukej klause felceres ar as kartu vaziuoju.
Bet yr tokiu zmoniu, kurie geriau zino ka man reik daryt biggrin.gif
Vakar du kartus buvau ligoninej.
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2018 04 18, 08:52)
nu tai va, ji labai prie manes prisirisus. Net greitukej klause felceres ar as kartu vaziuoju.
Bet yr tokiu zmoniu, kurie geriau zino ka man reik daryt biggrin.gif
Vakar du kartus buvau ligoninej.

čia kaip vienam filme: sako nu baisu 5 vaikai ir visos mergaites, tipo jei aš bučiau turėjus daugiau negu 1 vaiką tik kiti būtu tik sūnai biggrin.gif ....
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
pasikuriau peciu, jau vakar nekurenau, vesoka buvo.
Atsakyti
Sapniuk, linkėjimus babuliukui perduok, lai tik sveiksta 4u.gif 4u.gif

Lyžuka, iš tų sūnų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sapniuk, ką sakė apie plaučius, ar jau žinai atsakymą?
Atsakyti
plauciai viskas gerai.
ATE, KO GALIU REIKALAUT IS GYDYTOJU?
SND. VEL ISVEME PIETUS.lEIDZIA ANTIBUS, KA GARYT, JRI VEMS NAMIE MAN BUS CHANA.
[PATAMSY RASAU, SUSKAITYKIT.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 18 balandžio 2018 - 19:46
QUOTE(sapniukass @ 2018 04 18, 20:45)
plauciai viskas gerai.

Sapniuk, o ką sako gydytojai dėl ko vemia? Su zarnynu?
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2018 04 18, 19:45)
plauciai viskas gerai.

Tyrimų. Tyrimų. Diagnozės ir priežiūros. Klausk visko, neduok ramybės. Klausk kuo dar galima padėt.
Galvos kompą lai daro. Kraujagyslių tyrimą. Ar smegenys pakankamai krauju aprūpinamos.
Senelius ligoninėj raminančiais maitina. Neleisk. Visai žole paverčia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 18 balandžio 2018 - 20:21
Pritariu Ate. Mačiau, ką padaro su vyresniais žmonėmis raminantieji.
Sapniuk, gal mamai tikrai kraujotakos sutrikimas? Žinau ne vieną atvejį, kai dar visai stiprios vyresnės moterytės netikėtai prarasdavo sąmonę ir po to jas pykindavo dėl kraujotakos sutrikimų. Lankydavau ligoninėje mamą ir tetą, tai visos moterytės palatoje būdavo su ta pačia problema, visoms buvo sąmonės praradimas ir pykinimas. Maždaug per savaitę gydytojai atstatydavo kraujotaką ir praeidavo tas pykinimas.
Šalta ir visai nejauku, vėjas baisingas, lietus užeina. Po darbo į kaimą atvažiavome. Kažkoks padaras, įtariu sraigės, ar šliužai kokie, nes pėdsakai slidūs tokie, pamėgo mano bazilikus šiltnamyje augančius. Du augalai apgadinti, jei taip ir toliau, visą mano šiltnamio augmeniją gali sunaikinti.
Atsakyti
Vasarema, man pernai tokios dailios, spalvostos nedidelės sraigės irgi bazilikus tvarkė......
galvojau anų nieks nevalgo, o pasirodo -dar ir kaip.....
Atsakyti