Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

sekm. nuo biotuliko nuvirto ant lovos. Tulzim veme. Padare echosk., rentgena pilvo org., nu lyg viskas vietoj. 12 dienos isvaziavom, puse 12 nakties parveze su greituke.
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2018 04 17, 09:39)
sekm. nuo biotuliko nuvirto ant lovos. Tulzim veme. Padare echosk., rentgena pilvo org., nu lyg viskas vietoj. 12 dienos isvaziavom, puse 12 nakties parveze su greituke.

Laba,
sapniuk, mano mamytei taip būdavo. Kraujotakos sutrikimas, o jei nevalgius, vemia tulžim. klauskit medikų ir spausskit, kad koks insultas neištiktų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 17 balandžio 2018 - 09:43
tai ja veze i Panevezi, nes felcere itare insulta. Su mirgalkem vaziavom. Verdu namines vistos sultini.
Nesiu babuliukui.
Atsakyti
Sapniuko babuliukui daug daug sveikatos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2018 04 17, 10:12)
tai ja veze i Panevezi, nes felcere itare insulta. Su mirgalkem vaziavom. Verdu namines vistos sultini.
Nesiu babuliukui.

vaje, vaje. Saugokitės ir reikalaukit visko iš medikų.
Atsakyti
Labis,
va va ,Lyzuka,as tokius esu maciusi,bet Jurginelio nupasakoti tai tie pirmi,kur idejai.
Sapniuk,mamuliui daug daug sveikatos. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Buvom sode,bet ziopla,uzmirsau sasiuvini su veisliu numeriais,tai pasodinau siltnamin tik bulvialapius pomikus jablonka rosii ir agurkus,dar pasejau i indelius sparaginiu dvieju rusiu ir zukiniju,ryt pabaigsiu pomikus ir i vazonelius dar sesiu kaliaropiu rasodos skvosa pirkau pabandymui ir corzetes kazkokias bei arbuzus.Porus ir pasejau,kad ir veliau,bet mes juos valgom ziema.Bus pats tas.Oras karsra but,jei ne baisinis vejas,baisu liga gaut ,isejus sukaitusiam is siltnamio.
Atsakyti
Labukas
Sapniuko babuliukui sveikatos 4u.gif
Peršalimas kabinasi,išgėriau arbatos kažkokios nuo peršalimo,medučiu paskaninau,o tai bjauraus skonio
Atsakyti
Labukas.
Sapniuk, mamytei sveikatos 4u.gif , o tau ištvermės 4u.gif
Pavasaris, atrodo, tik atėjo, o jau krokai baigia nužydėti ir senovinių geltonų narcizų žydėjimas į pabaigą. Kažkokios moškės mane užpuolė kaime, tokios didesnės, negu tos, kur birželį būna, nebuvau tokių mačiusi (ar jautusi), skaudžiai gėlė ir sualergizavo, kasausi dabar.
Atsakyti

Labas rytas.
Ligoniukmas daug daug sveikatos,saulės. 4u.gif 4u.gif 4u.gif vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
labas 4u.gif

rytas toks tamsus, rūkas.....

Ladut linkiu pasveikti kuo greičiau 4u.gif 4u.gif

Vakar smagiai su buv. kolegėm pasipliurpėm, o šiandien eisiu į biblioteką, pašliaužiosiu po turgų biggrin.gif
Atsakyti
Sapniuk, tai dabar Panevėžy babute? Sveikatos ir stiprybės abiems smile.gif

Ir Lady 4u.gif

Atšalo, jau kaip vakar vakare man buvo šalta, ale išlindau šiaip ne taip į lauką pradėjau kuistis , apšilau smile.gif, bet vistiek pakūriau pečių dar smile.gif
Atsakyti
ne Panevezy, Kupiskio ligoninej. Dabar jau plaucius itaria, vakar rentgena dare, snd. atsakymas, bijau net eit unsure.gif Vakar su draugyte babuliuko kambari pertvarkem, patogiau. Senoji mano drauge buvo giliai isitikinus, kad babuliuka turiu palikt slaugos ligoninej ax.gif Man papriestaravus, vakar net neskambino rolleyes.gif
Atsakyti