Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Nieko negirdejau apie ligoniuka.Kas jam?
Laba...
Atsakyti
Lyžuka, kas nutiko? blink.gif blink.gif
Atsakyti
Tik mirksiukas.gif sterlizacijos smile.gif , dvimes čia taip "pasisekė"
Atsakyti
tai gerai, kad nieko rimto mirksiukas.gif

turiu svogūninį klausimą: per rusų tv rodė kaip auginami šalot svogūnai, tai va, jie pusiau gulom sodinami ir neva ten 3 metus auga ir užsiaugina net kelias galvytes, kažkas panašaus kaip daugiagalviai.
Taip ir likau nesupratus-ar tie svogūnai neiškasami žiemai? ar čia tą patį svogūną 3 metus vis iš naujo sodint reik blink.gif blink.gif

svogūnus mes labai mėgstam ir tuos šalot tipo auginu, bet man jokie daugiagalviai neužauga ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2018 04 16, 20:17)
tai gerai, kad nieko rimto mirksiukas.gif

turiu svogūninį klausimą: per rusų tv rodė kaip auginami šalot svogūnai, tai va, jie pusiau gulom sodinami ir neva ten 3 metus auga ir užsiaugina net kelias galvytes, kažkas panašaus kaip daugiagalviai.
Taip ir likau nesupratus-ar tie svogūnai neiškasami žiemai? ar čia tą patį svogūną 3 metus vis iš naujo sodint reik blink.gif  blink.gif

svogūnus mes labai mėgstam ir tuos šalot tipo auginu, bet man jokie daugiagalviai neužauga ax.gif  ax.gif

akzkada esu macius svogunai zemej isaugina laiskus,gana tvirtus,o ant ju auga antra eile svogunu galvu.Bet gal sapnavau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2018 04 16, 22:44)
akzkada esu macius svogunai zemej isaugina laiskus,gana tvirtus,o ant ju auga antra eile svogunu galvu.Bet gal sapnavau  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Taip daro askaloniniai česnakai
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 04 16, 21:57)
Taip daro askaloniniai česnakai

Bet jie neaugina bulveliu ant lapu,lyg augtu dviem aukstais?Kazkur esu macius,bet atrodo,jog tai buvo svogunai.
Atsakyti

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2018 04 17, 00:05)
Bet jie neaugina bulveliu ant lapu,lyg augtu dviem aukstais?Kazkur esu macius,bet atrodo,jog tai buvo svogunai.

tada bus šitie:

http://naudingiaugal...kstis-svogunas/

pasmus juo vistiek česnakais vadino smile.gif o šiaip turbut taisyklingiausias pavadinimas: orinis svogūnas
Atsakyti
labas,
ne čia ne tokie, tie pailgi ploni svogūniukai,šalot tipo mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas
tai apie cibulius biggrin.gif
mama ligoninej, is Panevezio isbogino i Kupiski.
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2018 04 17, 09:39)
Labas
tai apie cibulius biggrin.gif
mama ligoninej, is Panevezio isbogino i Kupiski.

kas mamai? Laikykis ar rimta kas nors ar net nežino kur priežastis?
Papildyta:
QUOTE(jurginėlis @ 2018 04 17, 07:29)
labas,
ne čia ne tokie, tie pailgi ploni svogūniukai,šalot tipo mirksiukas.gif

mano uošviai tokiu turejo, galvučiu ar ne 20 ir visos 1 cm skersmens, na jau max 2 smile.gif
Atsakyti