Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 04 15, 20:30)
Jurginėli, gerai, kad cepelinai patiko. Dabar turėsi dar ne kartą virti. Vienžo... Padariau tau darbo. biggrin.gif
Negirk , manęs gražios nematei. Tau išvažiavus nupėdinau pas kirpėją, patvarkė plaukus ir antakius. Tai dabar iš veido - prancūzaitė, iš kumpių - Niujorko negrė. blink.gif

Luety, tiek kaulų miltai, tiek kraujo miltai pagrinde fosforo šaltinis. Dar kalcio. Gali po šaknimis po šaukštą papilti, blogiau nebus. Lėtai atsilaisvins fosforas. Pasižiūrėjus į tavo grožius, pavydas suėmė.  Ir žiedai, ir daigai kokie dideli. O braškės jau žydi... Apšalau.  wub.gif
Pagal augalų išvaizdą - jiems nieko nereikia. Geras tas mėšlas. Nesimato jokių nurūgštėjimo požymių.

Liniau, kalakutus pirksiu. Tik ne tiek daug. Didinsiu broilerių skaičių. Apsiėdžiau kalakutiena, daugiau nieko nematome. tongue.gif  Nors šiaip tai gėris. Prieinu prie to šaldiklio- lovio, atsidariau ir galvoju, ką čia pagaminus. Yra krūtinėlių file, yra kumpių kepimui, sparnų kepimui, kaulų sriubai ir faršo. Iš vištienos tiek nebūtų.

Špinatus naudoju omletams, salotoms, įdarams ( pvz blynelių, ). Pirka virtinius su špinatais, patiko.

Rytoj nešu kraują vampyrams.Žodžiu, ligų ieškos. Pulsas pas mane apie 40 sukasi, o nei alpstu, nei bloga. Ir deguonies netrūksta. Visą savaitgalį krutėjau, kasiojau, augalus sodinau.

Aciu,IK,bersiu po saknim abieju po koki sauksta.
Ziedai zydi,nes pas mus nebuna ziemu,nera isalo,tai viskas kiek anksciau.Braskes sodintos i zeme,maisyta su perpuvusiu meslu.Daigai sodinti i spec.daigams skirta zeme,bet jie labai anksti,tik ispikiavus,isboginti i siltnami,apsupti agro plevele,pakelti ant lentynos,buvo kiek pamele,nes kelios naktys buvo saltokos,o dabar jau issitaise ir matyt jiems labai patiko ten.Labai stori kotai,tokiu daigu dar neturejau per 3 metus.
Tie augalai,kur ideta nuotraukos,nera pasodinti i ta mesla.Esam uzveze ant daugelio lysviu ir siltnamyje ir ten niekas nesodinta dar,tik bandziau seti siltnamyje morkas salotas is rudens i ta mesla,niekas nedygo.Po to lauke pasejau,nedygo.Tada pagalvojau,jog turbut bus rugscia dirva,tai ir nedygsta.MB siandien visur pribarste pelenu(brolis turi zidini,kurena malkom)nepakenks manau.Pernai i tokia paruosta zeme,sparagines pupeles buvo lapai baltos spalvos ilgai neatgavo zalumos.
Isivaizduoju prancuze su negres kumpiais biggrin.gif biggrin.gif turetu iseit sexova motera. biggrin.gif biggrin.gif
Pulsas mazas,gal kunas nori poilsio?
Kalakutu irgi noreciau augint,bet tada reikia gryzt i Lietuvos kaima.
Jau du kart atvaziavus randu fazana ar kurtini po mano darza smirinejant.Girdejau pernai kitam gale zmones ji vaikydavo,o dabar po musu puses darzus duodasi.Nulese ridikelius isdygusius,zirnius kelis nukando,bjaurybe.Dabar viska uztempiau tinkleliu lengvu,nepritilps.Reiktu nukalt ir i puoda,bet akiu daug mato,sakys rytu europos emigrantai isbadeje,zudo paukscius karaliskus.Kazkada rase spaudoj,.kad gulbes pjauna.Nu bet toks biesas,iskrenda per mano tvora i vidu,yra daug neaptvertu sklypu,tai ten neina.Mat uzdraustas vaisius skanus jam.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Jurginėli dabar turiu 27 vištas ir gaidį.O jau gaidžiui kiek laimės buvo,visą dieną kažką burbuliavo. mirksiukas.gif
Atsakyti
labas 4u.gif

Kaimietuke, tai dabar tik į grožio konkursą pėdint biggrin.gif biggrin.gif
tiesa, mačiau sandėlyje svogūnus palubėj-akurat reik alpinistu būt, kad tą žalumą susirinkt mirksiukas.gif diedulis vis aikčiojo-kiek dirba žmonės thumbup.gif thumbup.gif

Liniuk, važiavom į Radviliškį, o Kaimietukė pakelėj skaityk gyvena, tad buvau apdovanota bulbom ir dar kitokiu gėriu wub.gif wub.gif

Ingridėl, oho-visas paukščių ūkis wub.gif wub.gif o ko jam nesidžiaugt tiek šviežienos gavus biggrin.gif o kiek dar kiaušinių bus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurginėlis: 16 balandžio 2018 - 06:02
Sveikos

Nesėjau špinatų, ne mano daržovė...niekur jie man ne prilimpa

Ingrida kur tiek kiaušinių su naudojat?

Kazkodel kalakutais nesizaviu, jiems reikia daug ir gero pašaro , šilumos, opios būtybės yra jie
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 16 balandžio 2018 - 06:08
Lyžuka,parduodame. ax.gif Dabar iš 7 kiek turėjome,neužtekdavokiaušinių,dabar gal pakas visiems?
Man irgi vietoje špinatų,geriau rukola. mirksiukas.gif
Kalakutai mūms per sunku auginti,nemokame.MB žada broilerius pirkti.Čia jis šiemet rūpinasi. bigsmile.gif mirksiukas.gif Ilgai skaičiavo savikainą. unsure.gif
Atsakyti
tai va broleriai geriau apsimoka ypač laiko klausimu nes kalakutas be 5–6 men ne paukštis smile.gif , aišku neskaičiuojant pačių girdyklu, šeryklu irengimo kainos
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 04 16, 07:57)
tai va broleriai geriau apsimoka ypač laiko klausimu nes kalakutas be 5–6 men ne paukštis smile.gif , aišku neskaičiuojant pačių girdyklu, šeryklu irengimo kainos

Ir labai jau jie opūs.Jau gal geriau žąsis? ax.gif
Atsakyti
Mano primetimu, kokia kaina parduodu, kalakutai labiau apsimoka. Bet aš čia iš akies primečiau, visko tiksliai nesuskaičiuosi.
Atsakyti
Luety, tada gerai padarė, kad pelenais barstė. Dar pjuvenos lėtai skaidomos. Jeigu jau užvežėt, tai gerai perkaskite, pamaišykite su tikra žeme.

Jurginėli, į tuos svogūnus palubėje daug kas kėsinasi. Radom pamestą cigarečių pakelį, darbininkės ten kariasi žalumos pasiskinti.

Kalakutai opūs iki mėnesio. Paskui jau kai dideli, pas mane išgyvena ir šalčius, ir lietų. Taigi už malkinės dengtas aptvaras, o turi iki Kalėdų pragyventi jame.
Labiausiai nusibosta, kad reikia pusę metų auginti. Tas reiškia eiti prie jų kasdien po kelis kartus. O broileriai - du mėnesiai ir baigta.
Žąsys - tik ten, kur gali laisvai vaikščioti. Tada beveik nekainuoja. Apdergia juodai viską. O ir mėsos - šnipštas. Dar kai kurie auginasi mulardas, tokios antys-broileriai.

Mielai priglausčiau Luety fazaną. Ingrida, Klevo soduose gyvena laukiniai. Kelis kartus po plentą vaikščiojantį sutikau.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 04 16, 06:43)
*Luety, tada gerai padarė, kad pelenais barstė. Dar pjuvenos lėtai skaidomos. Jeigu jau užvežėt, tai gerai perkaskite, pamaišykite su tikra žeme.

Jurginėli, į tuos svogūnus palubėje daug kas kėsinasi. Radom pamestą cigarečių pakelį, darbininkės ten kariasi žalumos pasiskinti.

Kalakutai opūs iki mėnesio. Paskui jau kai dideli, pas mane išgyvena ir šalčius, ir lietų. Taigi už malkinės dengtas aptvaras, o turi iki Kalėdų pragyventi jame.
Labiausiai nusibosta, kad reikia pusę metų auginti. Tas reiškia eiti prie jų kasdien po kelis kartus. O broileriai - du mėnesiai ir baigta.
Žąsys - tik ten, kur gali laisvai vaikščioti. Tada beveik nekainuoja. Apdergia juodai viską. O ir mėsos - šnipštas. Dar kai kurie auginasi mulardas, tokios antys-broileriai.

*Mielai priglausčiau Luety fazaną. Ingrida, Klevo soduose gyvena laukiniai. Kelis kartus po plentą vaikščiojantį sutikau.

Labukas,

*mes mesla perkam labai pigiai ,jei turi kuo atsivezt,skelbimu pilna,atvaziuok,pasikrauk,atiduoda dykai.Pirma kart kai atveze,buvo perpuves,grazus,kaip juodzemis,o siemet,kai uzsakem jau ne.Mes ji pirkom pakeist zemei,kaip pirma kart,nes zeme brangi,jos dejom mazai ir maisem ir buvo liuks,o dabar jau netinka tas vatiantas.Prikrovem tas pakeltas lysves,kurios sukrito per du metus ir uzdengem ziemai.Cesnakus ,svogunus,gruodi sukisau,isdygo,gyvuoja,dabar gavo pelenu,manau patiks,bet va is seklu niekas nenori dygt.Siandien ieskosim pigios prastos zemes,maisysim.
*As nezinau ar cua fazanas,bet turbut.Margas toks.Reiks nuotrauka padaryt,jei spesiu.Zmoniu bijo.
Zadam ir mes kelias vistukes augint sode,daugelis augina,bet,kad MB svekata ne kokia,o ir neprisikasam iki operacijos niekaip.Paskirta 26/04 ,jei vel kas neprisimes.
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2018 04 16, 08:00)
Ir labai jau jie opūs.Jau gal geriau žąsis? ax.gif

žąsys irgi be puses metu nevalgysi, o kur dar ju nupešimas, o jei pirkt ta mašina tai vel išlaidos

QUOTE(liniuxxxxx @ 2018 04 16, 08:22)
Mano primetimu, kokia kaina parduodu, kalakutai labiau apsimoka. Bet aš čia iš akies primečiau, visko tiksliai nesuskaičiuosi.

kai savi pašarai mirksiukas.gif

QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 04 16, 08:43)

Mielai priglausčiau Luety fazaną. Ingrida, Klevo soduose gyvena laukiniai. Kelis kartus po plentą vaikščiojantį sutikau.

mėsos iki 6,5-7 kg budavo na jau 5,5 tai pas daugumą, bet jei yra jos žoles tada iš vis pigus paukštis o šiaip grudus irgi valgo ir mišinius visokius, bet jau tada savikaina kita
Atsakyti
https://scontent-waw...amp;oe=5B68AD83

va mus ligoniukas wub.gif
Atsakyti