Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Nuo ryto apsilankė Jurginėlis ir sugadino man visas dietas. blink.gif
Gavau neapsakomo skanumo obuolių sūrį, vuot. wub.gif Tai toli nuo virtuvės nenueinu.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labutis,
oho kokie skanus pusryciai,nuejau net recepto pasiskaityt.Siaip nieko ypatingo paruosimas,bet atrodo skaniai.Imu.
Pas mane sode zydi tulpes,tik del vietos stokos jos vazone prazydo.Braskes siltnamyje labai zydi,lauke tik pradeda.Siltnamyje spinatai tiek greit auga,jog nespejam valgyt,Pavasaris-geris.Veliau imesiu kelias nuotraukas.
Pasiruosiau siltnamyje zeme pomidorams,susiliejom vakar,siandien paliejau fitosporino skiediniu,ryt zadu pradet sodinima.Turiu kaulu miltu ir zuvies kraujo-kaulu miltu.Ar abu naudot ar tik vienus i dugna po saknimis.Gal IK pakomentuotu ka kas duoda.Tiesa is rudens buvom uzpilde lysves siltnamio arklio meslu,tai siemet dar pelenais pabarsciau.Sakau,gal cia jau per riebu,bus daugiau bedos,negu naudos.Tas arklio meslas ne labai tikes,kreikta pjuvenom,tasi azoto gali trukt?Ar taip?
Braskes siltnamyje
Braskes lauke
spinatai

mano pomidorai laukia issidinimo

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 15 balandžio 2018 - 14:16
sveikos,

Luety, gražu wub.gif

Kaimietuke, mano familija žemai lenkias Tau ir begaliniai dėkoja 4u.gif 4u.gif
Patvirtinsiu-ana labai išgražėjus ir visa švytinti wub.gif Gazelė wub.gif biggrin.gif
gavau bulbų, ir sėklai, ir ne sėklai, tad visų pilvai laimingai išsiviepę biggrin.gif cepelinai gavos skaniausi wub.gif vistik soraya-cepelinų bulvė, net tėvukas stebėjos, kad tešla tokia puri ir balta gavos, tad dar kartą dėkui 4u.gif
o žinant, kad mūsų mergiotės dalinas viskuom,ką turim, tai naudojaus proga ir gavau pentinių, jurginių ir kitų augaliukų biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Kaimietuke, dar kart apkabinu ir dėkui už Tavo gerumą 4u.gif
P.S. sūrio dar turiu, paslėpsiu mirksiukas.gif

ech, kaip gera Jus turėt wub.gif wub.gif

Mišias už babytę ir kitus atlaikėm, su giminėm gražiai pasibuvom, labai mielai leidom laiką, ir kalbų, prisimininų būta wub.gif

tik tas kelias man sunkus buvo, gerai, kad degalinės pakeliui su veikiančiom durelėm buvo, bet jau važiuojant atgal ir kojas užskaudo, kai reikėjo lipt lauk, vos neblioviau....
Atsakyti
Labukas visoms bitutėms darbininkėms
Vakar šiltnamyje šio to pasisėjau,žinau jau vėlokai,kitos gal ir derlių ima,bet....geriau vėliau negu niekad
Šiandien pomidorus ištrenkiau šiltnamin,na kol kas su indeliais,bet lai gyvena kaip nori,ten vistiek bent šviesos daugiau negu ant palangės
O šiaip namai darbas,darbas namai
Kankina abejonės,žiūrėt tik savęs ar ir kito interesų?
Atsakyti
Luety-gėris. wub.gif wub.gif Viskas taip žalia,sveika.
Nusipirkome dar 20 dedeklių,tai visą dieną šokome apie jas.Naujas dėtuves mb gamino,tai vakar tik vieną šiltnamį uždengėme dar vienas laukia. ax.gif ax.gif Aš nemažai mėšlo vištų į šiltnamį,į daržą prinešiau. ax.gif
Pas mane tarybinės raudonos tulpės žydi pilnai,gaila tik koteliai šiemet trumpi,čia kad kovą sudygę jau buvo,paskui uždengiau per šalčius agroplėvele,tai taip ir gavosi. bigsmile.gif Bet namie į mažą vazelę pasimerkiau,gražu. wub.gif
Atsakyti
Ingridėl, tai kiek gi tų vištų Tavo ūkyje?

pravažiuojant mačiau,kad labai dar šlapia, kad tik kur ne kur traktoriai važiuoja, laukuose, ne balos, o cieli ežerai stovi ir po juos gulbės plauko blink.gif blink.gif

Luety, įsileisk mane į šiltnamį-špinatus padėsiu suvalgyt, labai juos mėgstu biggrin.gif sriubos neverdi iš jų?
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2018 04 15, 15:44)
Ingridėl, tai kiek gi tų vištų Tavo ūkyje?

pravažiuojant mačiau,kad labai dar šlapia, kad tik kur ne kur traktoriai važiuoja, laukuose, ne balos, o cieli ežerai stovi ir po juos gulbės plauko blink.gif  blink.gif

Luety, įsileisk mane į šiltnamį-špinatus padėsiu suvalgyt, labai juos mėgstu biggrin.gif  sriubos neverdi iš jų?

Prasom isileidziu ir gali nuskint vusus spinatus.Sriubos virt is ju nemoku,o ir skonio neisivaizduoju,nes jie man beskoniai,as juos tik su omletu tevalgau,tuksluau kepu ant ju omleta.
Atsakyti
sriuba primena rugštynių sriubą, bet švelnesnė. Grietinėlės pilu, dedu parūkyto lašinio skurytę kvapui. Mums viena iš skanesnių. mirksiukas.gif
Atsakyti
Luety, koks jau pavasaris pas tave.
Jurgineli,kuo tave Iš Kaimo suviliojo, kad privertė tave nuvažiuoti biggrin.gif
IK, kaip su kalakutais, ar pirksi?
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2018 04 15, 18:43)
sriuba primena rugštynių sriubą, bet švelnesnė.  Grietinėlės pilu, dedu parūkyto lašinio skurytę kvapui. Mums viena iš skanesnių. mirksiukas.gif

Neisivaizduoju is kur ten gali but nors pedsakas rugstyniu skonio,gal tik isvaizda kaip lapu,nes man spinatai visai beskoniai.Turiu rugstyniu savo,jau virem sriuba karta.Cia tai jau tikrai sriuba,turinti skoni.Nu reiks koki karta bliuda maza isvirt.
Atsakyti
Jurginėli, gerai, kad cepelinai patiko. Dabar turėsi dar ne kartą virti. Vienžo... Padariau tau darbo. biggrin.gif
Negirk , manęs gražios nematei. Tau išvažiavus nupėdinau pas kirpėją, patvarkė plaukus ir antakius. Tai dabar iš veido - prancūzaitė, iš kumpių - Niujorko negrė. blink.gif

Luety, tiek kaulų miltai, tiek kraujo miltai pagrinde fosforo šaltinis. Dar kalcio. Gali po šaknimis po šaukštą papilti, blogiau nebus. Lėtai atsilaisvins fosforas. Pasižiūrėjus į tavo grožius, pavydas suėmė. Ir žiedai, ir daigai kokie dideli. O braškės jau žydi... Apšalau. wub.gif
Pagal augalų išvaizdą - jiems nieko nereikia. Geras tas mėšlas. Nesimato jokių nurūgštėjimo požymių.

Liniau, kalakutus pirksiu. Tik ne tiek daug. Didinsiu broilerių skaičių. Apsiėdžiau kalakutiena, daugiau nieko nematome. tongue.gif Nors šiaip tai gėris. Prieinu prie to šaldiklio- lovio, atsidariau ir galvoju, ką čia pagaminus. Yra krūtinėlių file, yra kumpių kepimui, sparnų kepimui, kaulų sriubai ir faršo. Iš vištienos tiek nebūtų.

Špinatus naudoju omletams, salotoms, įdarams ( pvz blynelių, ). Pirka virtinius su špinatais, patiko.

Rytoj nešu kraują vampyrams.Žodžiu, ligų ieškos. Pulsas pas mane apie 40 sukasi, o nei alpstu, nei bloga. Ir deguonies netrūksta. Visą savaitgalį krutėjau, kasiojau, augalus sodinau.
Atsakyti