Nulijo, nugriaudėjo, nužaibavo. Taip yra reikalų važiuot į miestą, bet pasipuošiau gražiu violetiniu fanaru Vakar karvė ragu prie akies kliuvo, patepiau dantų pasta, lyg ir nieko, bet paskui nuploviau, o vėliau radau spalvų po akim Gal reikėjo dar kartą užtepti. nu bet būna žmonėms ir blogiau Uždengiau vištinyką nauja plėvele, toks šiltas, galėsiu nešti ryt pomidorus gyventi.
Lyžuka, rytoj užbėgsiu sėklikių. Šiandien Labai skubėjau į polikliniką, o paskui tiesiog skriste atgal. Turiu milžinišką bulvių užsakymą, tai stoviu prie rūšiavimo trypdama kojomis, kad tik greičiau veiksmas vyktų.
Liniukai, o kuo padeda tepliojimas fanaro dantų pasta ? Pirmą kartą girdžiu. Gal geriau koks heparino tepalas ?
O pas mane sausa. Šiandien vakare pasikasiojau gėlyną palei gatvę, byrėjo jau žemė. MB jau pradėjo žemės darbus, pravarė lėkštėmis išmetimus.
Pažaibavo , palijo. Balutės nedidelės, prapūs rytoj vėjelis , vėl bus sausa.
Bet vistiek jus mane stebinat šeštadienį net nėjo normaliai rožių atkapstyt dar įšalas laikėsi
Ryt lekiu į ta sodininkystės ūkį tik našlaičių pirkti, papoteriaukit už mane kad tik su jomis ir grįžčiau be puses mašinos bile ko..l nebent tik magnolija įšoktų..va jau jai tai neatsilaikyč
Taip pila lietus ir zaibuoja kad sviesu kaip diena
Aukščiausias sumišimo laipsnis - du žvilgsniai susitikę rakto skylutėje.
Liniuk, bet Tau ir sekas kad greičiau mėlynė praeitų kaip Tavo kiauliokų ūkis? didelis jau?
Lyžuka, į šonus nesidairyk, eik tik kur našlaitės bet kaip tą klaidžiojantį žvilgsnį sufokusuot į vieną tikslą-neįsivaizduoju
Kaimietuke, palik ir man bulvių šeštadienį žadu prasukt
žaibai baisuliniai buvo, dangus gražiai baltas bet jei kaime būč sėdėjus-tai kelnės pilnos būtų ir baladojos smarkiai, ir lietus gerai nušniojo-dabar gaivu, gera
Jurginėli,aš irgi pagalvojau sodyboje būčiau tikrai pilnos kelnės būtų.Va per žinias ir pasakė pas jus Naujininkuose žaibas įtrenkė į kaminą ir elektros instaliaciją sugadino.Dar vakar mb klausiau,kaip lėktuvai skrenda tokiu oru?Sako čia žemai žaibai,o Vilniaus aeruostas ir nedirbo tris valandas dėl žaibų.
Labas gavom vakar lietaus, zaibu ir dundulio. Vienu momentu vejas labai didelis buvo, kaimynei pavesines lango rema isplese, bet stiklas neduzo. Pas mane kibirus darzan nurideno.