Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Kur visos darbininkes ir ne tik tongue.gif?

jau koks debesys kabo įdomu kas čia bus, kaip tik nusidaziau su impregnantu sodo baldus bigsmile.gif
Papildyta:
Kur visos darbininkes ir ne tik tongue.gif?

jau koks debesys kabo įdomu kas čia bus, kaip tik nusidaziau su impregnantu sodo baldus bigsmile.gif

IK ar pasiėmei seklas?
Atsakyti
Sake drauge, kad Panevezy lyja ir zaibuoja. Siai minutei pas mus dar ramu.
Atsakyti
Nulijo, nugriaudėjo, nužaibavo.
Taip yra reikalų važiuot į miestą, bet pasipuošiau gražiu violetiniu fanaru biggrin.gif Vakar karvė ragu prie akies kliuvo, patepiau dantų pasta, lyg ir nieko, bet paskui nuploviau, o vėliau radau spalvų po akim biggrin.gif Gal reikėjo dar kartą užtepti. nu bet būna žmonėms ir blogiau ax.gif
Uždengiau vištinyką nauja plėvele, toks šiltas, galėsiu nešti ryt pomidorus gyventi.
Atsakyti
Lyžuka, rytoj užbėgsiu sėklikių. Šiandien Labai skubėjau į polikliniką, o paskui tiesiog skriste atgal. Turiu milžinišką bulvių užsakymą, tai stoviu prie rūšiavimo trypdama kojomis, kad tik greičiau veiksmas vyktų.

Liniukai, o kuo padeda tepliojimas fanaro dantų pasta ? Pirmą kartą girdžiu. blink.gif Gal geriau koks heparino tepalas ?

O pas mane sausa. Šiandien vakare pasikasiojau gėlyną palei gatvę, byrėjo jau žemė. MB jau pradėjo žemės darbus, pravarė lėkštėmis išmetimus.

Pažaibavo , palijo. Balutės nedidelės, prapūs rytoj vėjelis , vėl bus sausa.
Atsakyti
Bet vistiek jus mane stebinat biggrin.gif šeštadienį net nėjo normaliai rožių atkapstyt dar įšalas laikėsi bigsmile.gif

Ryt lekiu į ta sodininkystės ūkį tik biggrin.gif našlaičių pirkti, papoteriaukit už mane kad tik su jomis ir grįžčiau be puses mašinos bile ko..l nebent tik magnolija įšoktų..va jau jai tai neatsilaikyč bigsmile.gif

Taip pila lietus ir zaibuoja kad sviesu kaip diena
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 09 balandžio 2018 - 21:04
Kažkaip iš senų laikų ir vaikams tepdavau, kad guzas mažesnis būtų sumušus.
Pas mus tai pašalas dar kyla, šlapia
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Vakar tik 5 pokelius žirnių susodinau. ax.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

Ingridos bernužėliui 4u.gif

Liniuk, bet Tau ir sekas blink.gif blink.gif kad greičiau mėlynė praeitų 4u.gif 4u.gif
kaip Tavo kiauliokų ūkis? didelis jau?

Lyžuka, į šonus nesidairyk, eik tik kur našlaitės mirksiukas.gif bet kaip tą klaidžiojantį žvilgsnį sufokusuot į vieną tikslą-neįsivaizduoju biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Kaimietuke, palik ir man bulvių mirksiukas.gif šeštadienį žadu prasukt ax.gif

žaibai baisuliniai buvo, dangus gražiai baltas wub.gif bet jei kaime būč sėdėjus-tai kelnės pilnos būtų rolleyes.gif rolleyes.gif ir baladojos smarkiai, ir lietus gerai nušniojo-dabar gaivu, gera biggrin.gif
Atsakyti
Jurginėli,aš irgi pagalvojau sodyboje būčiau tikrai pilnos kelnės būtų.Va per žinias ir pasakė pas jus Naujininkuose žaibas įtrenkė į kaminą ir elektros instaliaciją sugadino.Dar vakar mb klausiau,kaip lėktuvai skrenda tokiu oru?Sako čia žemai žaibai,o Vilniaus aeruostas ir nedirbo tris valandas dėl žaibų. ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
nedirbo biggrin.gif
oooo, apie Naujininkus nieko dar negirdėjus, eisiu skaityt ax.gif
Atsakyti
jurgineli neimanoma tas:

čia iš pernai metu, ir tai aciu die kiek tuščiu stelažų, žvairumas neišvengiamas

o kur dar lauko aikštelės bigsmile.gif

o čia naminis augaliukas džiugina wub.gif

https://scontent-waw...amp;oe=5B28BA0E
Atsakyti
Labas
gavom vakar lietaus, zaibu ir dundulio. Vienu momentu vejas labai didelis buvo, kaimynei pavesines lango rema isplese, bet stiklas neduzo. Pas mane kibirus darzan nurideno. biggrin.gif
Atsakyti