Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

nu nusivoliociau ir as ji iki siltnamio, bet prikrausiu i kibira ir nusinesiu. Tik nezinau kada, kazko tinginys labai apglebes laiko biggrin.gif
geles tik dygsta pas mane, spes.
Atsakyti
Žirnius reikia sėti kuo anksčiau, nes paskui žydėjimas sutaps su vaisėdžio skraidymu. Arba sėti kokį birželio pradžioje, kad jau nebebūtų vaisėdžio.
Nedidelių šalnų nebijo.
Eisiu pikuoti pomidorų, nes jau su dviem porom lapų.
Atsakyti
pasodinau 18 anks. bulbu, tiek pat rytdienai liko ax.gif Bijojau snd. persidirbt.

Ingrida, ant mano turimo pako raso, kad jame yra 80litru, nesitampau as su tokiais svoriais, bais save myliu ir popinu.
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2018 04 07, 16:45)
pasodinau 18 anks. bulbu, tiek pat rytdienai liko ax.gif Bijojau snd. persidirbt.

Ingrida, ant mano turimo pako raso, kad jame yra 80litru, nesitampau as su tokiais svoriais, bais save myliu ir popinu.

Kiba i Havajus persikėlei gyventi, kad jau bulves sodini biggrin.gif

As irgi max 80 litrų talpos perku arba dar mažesniais kas gi juos sutampys
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas
man toki paka nupirko tai su kibiriuku nesioju tongue.gif
Kokie Havajai, buc ten, visai bulviu nepasigesciau, vaisiavalge patapciau biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas
Persisodinau pelargonijas,pomidorus ką pasėjau,ką išpikiavau,serenčius irgi
Durpių irgi du maišai po 70 litrų guli pagalbiniam,kiek reikia su kibiru atsinešu
Klausykit kuri sėjot žirnius šiltnamyje,juk jiems nereik bičių kad megztų?
Atsakyti
As sejau, o ka? Jau dygsta, nezinau del biciu, gal ne.
Atsakyti
Žirniai savidulkiai.
Ir aš šiandien išpikiavau pomidorų gal 150, baklažanus , paprikas.
O iki pietų valiausi langus ir kovojau su baltasparniais. Užsinešę ant kinrožių ir brugmansijų. Nu blyn kas per Kaščiejai nemirtingieji blink.gif Užsitaisiau Vartimeco su Actara, kad tuo pačiu ir erkutė dingtų. Purškiu tiesiai ant tų bjaurybių, o jie tik būriais kyla . blink.gif Bet kuri kita gyvastis nuo tokio kokteilio akimirksniu kojas užverstų. Matyt, jau pripratę prie Actaros. Reikia eiti knistis chemikalų atsargose, gal rasiu ką nors iš nikotinoidų naujesnio. Pernai labai gerai nutvarkė Biskaya. Dabar aišku, kad persikraustys ant pomidorų, nes tame pačiame kambaryje. Teks ir tuos purškinėti.
Atsakyti
labas 4u.gif

kokie žirniai? kokios bulbos blink.gif blink.gif
vakar buvau sodyboj-įšalas, jokių žolyčių, gėlyčių...... tik gervės klykauja wub.gif viena rupūžė dar apsnūdus keliavo pieva, na ir gandrą skrendantį mačiau, ir stirniną wub.gif
šulinyje gal 15 cm ledo tabletė blink.gif stirnos šilauoges kiek pagenėjo, bet už tai spyriukų paliko, susirankiojau ir ant daržo sumėčiau-gal nieko? o prie rožių ir gėlyne pabarstyt ar tinka? teks aukštesnį tinklą tempt rolleyes.gif
burksta j.serbentų pumpurai
bet ant saulės pasikepint labai gera wub.gif wub.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Tikrai šlapia dar darže.Vakar bandžiaus susikasti žemę žirniams,kimba dar žemė prie kastuvo,siaubingai dar šlapia. bigsmile.gif blink.gif

Mažius vakar taip išsinarino ranką,kad visi audiniai nuplyšo. blink.gif Atidarė gi sezoną tinklinio,po žiemos,sakė apšilimą kojų padarė,o rankų nespėjo.Kai servavo,taip ranka ir išniro visa. ax.gif Teks matyt pamiršti visai vasarai tinklinį,o taip mėgsta.Sodyboje net tėvas padarė. rolleyes.gif Dabar dar įtvare visą mėnesį prabus,trečiadienį Prancūzijon skristi,kaip jis pats apsirengs? mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas
ir zirniai, ir bulbos tongue.gif As ant kalno salyginai gyvenu, drauge sake, kad pas ja darze dar pelke.

Ingriduk, 4u.gif
Atsakyti