Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Lyžuka @ 2018 04 05, 09:17)
graži tradicija smile.gif, ar bent radot? smile.gif

o apie bmv jau pasenę tavo žinios smile.gif pažistu du prisiekusius ju fanus abu superiniai žmones  bigsmile.gif  wub.gif

neradom ax.gif
pazistu pati BMW vairuotoju sauniu. Cia toks steriotipas. Senas,

Vakar 20 euru gailejau, bet snd. mastau, kad po poros valandu sedejimo baloj, buc ir 50 davus, kad kas isvilktu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Frau J* @ 2018 04 04, 21:52)
biggrin.gif

kada tu spėji tiek interviu išdalint? vėl skaičiau patarimus  mirksiukas.gif

O tu galvoji, kad manęs kas nors klausė. Kokį kartą pakalbėjome, o paskui per visus portalus žurnalus draugaitė varo. Jai gi reikia piastrų užsidirbti.
O šiaip smagu, kad mano vardas gerai kotiruojamas. bigsmile.gif
O kur ką skaitinėjai ? Pati tai nieko nežinau.

Einu medelius pagenėsiu. Reikia šiukšles sudeginti.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 04 05, 18:43)
O kur ką skaitinėjai ? Pati tai nieko nežinau.

bent pasidalina honorarais? unsure.gif biggrin.gif

šį kartą ,,savaitė sode ir namuose,, žurnale,apie morkas straipsniukas

Laba 4u.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas 4u.gif
A visas vėjas nupūtė?
Vakar buvau dailininkė, piešiau medžiams kamienus biggrin.gif Pirmoji kaime, pas mus nieks neskuba ax.gif Bet taip logiškai išmąsčiau, kad nemačiau skaisčios saulės nei žiemą, nei dabar, tai gal bus dar ir naudos kažkiek.
Atsakyti
Aš jau senokai nuspalvinus medzius biggrin.gif, dabar pagal mane reikia purkšti greituoju budu viską kol pumpurai dar neprogsta, šiandien buvau suplanavus bet kai toks vejas tai liko, užtat po midorus išpikavau ir kai kurias pelargonijas išsodinau, dar nei vienais metais taip nebuvo langai apkrauta doh.gif doh.gif doh.gif o rudeni tikrai galvojau kad bus vienas kitas kvietkelis biggrin.gif
Atsakyti
Aš niekad nepurškiu, gal ir negerai, bet užtenka ir taip visko, tai ir nepirkau, nors siūlė. Kiek pomidorų yra, tai net nesakysiu garsiai, bet 30 daigų nereikalingi, gal kas norės biggrin.gif Ate tiek prisiuntė, reikėjo visų bandyt biggrin.gif Gėlių daigelių irgi truputį pirkau, bakopas, surfiniją apskabiau, padauginau, žodžiu, augmenija pas mane dviem aukštais gyvena. Našlaites išnešiau į šiltnamį, gal gyvens, nedidelės dar.
Atsakyti
aš pirmiausia rožes purškiu o prie to pačio tada jau viska iš eiles biggrin.gif

dabar su žirniais susimečiau ant pakelio parašyta seti gegužę-birželi o aš visa laika panašiu kaip dabar metu seju, čia gal kokia nauja veisle neatspari šalnoms verysad.gif
Atsakyti
Gal turi kokį pernykštį pakelį, pažiūrėtum, gal visur taip rašo.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas

oi, kaip drebancia sirdim ejau i siltnami, sianakte salna nenumatyta buvo biggrin.gif Viskas stovi gyvam pavidale. Reik eit ispikiuot pomidorai, bet kaip maisa nusityst?
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2018 04 07, 10:00)
Labas

oi, kaip drebancia sirdim ejau i siltnami, sianakte salna nenumatyta buvo biggrin.gif Viskas stovi gyvam pavidale. Reik eit ispikiuot pomidorai, bet kaip maisa nusityst?

Kokio dydžio maišas?
Aš du po 225 litrus maišus kočiojau per žemę,nes į mašiną įkėlė du vyrai.Maniškiui nugara,tai net neprašiau. mirksiukas.gif
Dėžutę palikųsi parai buvau pomidorus balkone,akiviazdžiai į naudą vėsesnis oras,kotas iš karto pasimatė tvirtesnis,tai šiandien visus išmečiau balkonan.Aš dar tik pradedu pikuoti.Gėlės visos dar tik pradeda dygti. ax.gif
Atsakyti