Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Su praėjusiomis šv. Velykomis. Būkime sveikos ir laimingos.
Lyžuka, nuostabūs žiedai wub.gif . Pas mane tai tik paprasti meileniai auga ir žydi. Dar Velykų rytą pražydo pirmas pomidoras. Turiu kelis anksčiau pasėtus Betaluxus, balkonas apšiltintas, jie ten gana gerai auga, dabar kokių 3 litrų vazonėliuose, dar persodinsiu į didesnius. Kasmet taip paauginu kelis daigus, nėra tie Betaluxai skanūs, bet pirmi savo pomidorai bet kokie skanūs.
Kiti, pagrindinės sėjos pomidorai dar mažiukai, išpikiavau, labai vietos neturiu, stovi susispaudę.
Atsakyti
Ingrida,FB neatvercia,raso privatu.
Niekada negalvojau,kad tevukas ilgiaus gyvens uz mamute,nes jis turejo nuo pusamzio didele puokste ligu.Isejo i pensija budamas antros grupes invalidas.O prasau,dvi zmonas pragyveno,visus brolius ir seses prarado jau.Likes vienas.tik vaiku apsuptyje.Vakar klausiu,kaip jauties?Tai nieko,gerai,sako.Klausiu niekas neskauda.Nustebes sako,niekas.Pozityvus mastymas pratesia amziu.
Atsakyti
Lyžuka, koks grožis wub.gif Nesitraukčiau nuo vazonėlių biggrin.gif
Luety, gražus amžius, ir svarbu, kad šviesus protas dar.
Vasarema, kokia ankstyva su pomidorais bigsmile.gif Man šiemet betaluxai suskiukai, kasmet anksti valgydavom, šiemet tikrai ne. Skanūs man jie, kol kiti atsiranda. Iš parduotuvės neperku, gal kartą ar du per nepomidorų sezoną.
Dabojom anūką per Velykas, tai visą dieną telikas birbė. Ir pasitaikyk taip, kad per teleloto pamačiau, kad draugės jau beveik marti išlošė automobilį. Nu va kaip smagu jauniems žmonėms. Vestuvės vasarą, o dovaną jau gavo.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Lauksime karščio.......... mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas. Man ant pačio pavasario gražumo nusitęsė reikalai su balansu. Vakar iki pusiaunakčio su buhaltere vakarojome, šiandien klaidas taisinėjuosi.
O lauke pilna gyvybės. Žąsys varo į šiaurę, ir jų tiek, kad baisu. ( kad neapkakotų). Varnėnai prei inkilų plyšauja. O tulpės kokios didelės. Heleborai jau žiedus sukrovę.
Atsakyti
matem gandru pulka skrendanti, kai vaziavom per Zaliosios giria, zibuciu nerade. Kelias pazliuges, vyras kaip ralistas vaziuoja. Jau mintyse matau artejanti plenta ir tik bac paskutinej duoben smingam, nei pirmyn, nei atgal blink.gif

Sedi masina iki pilvo. Tai vyras nustatei islipes be batu atsiraites kelnes biggrin.gif
Is paskos atvaziuoja BMW dZIPAS, KLAUSIA AR TURIM VIRVE. tUREJOM, BET BAGAZINEJ JOS NERANDAM ax.gif Du vyrukai pazada grizt su virve. Laukiam, grizta, prisirisam ir istempia i nepavojinga vieta. Turiu 20evru, bet gailiu, su vyru sukrapstom 6. Paima 2evrikus ant alaus, kitu grieztai atsisake, nes gal mes kada jiems padesim. Atsiprasiau visu bemsu, kad negera nuomone apie juos buvau susidarius. Na apie vairuotojus siu masinu.
Atsakyti
Sapniukai, atsiprašymas priimtas. smile.gif Nors ne aš tave traukiau. biggrin.gif
Atsakyti
Sapniuk,ką tu toje Žaliojoje veikei? bigsmile.gif blink.gif
Aš šiandien irgi buvau miškelyje,bet tik pačioje pradžioje,šlapia be proto.Žaliojon planuoju savaitgalį. ax.gif
Pažiūrėjau filmą,nu baisus,labai jau kruvinas,bet rašo,kad tikra istorija. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 04 04, 23:28)
Sapniukai, atsiprašymas priimtas. smile.gif  Nors ne aš tave traukiau. biggrin.gif

biggrin.gif

kada tu spėji tiek interviu išdalint? vėl skaičiau patarimus mirksiukas.gif

Labas vakare 4u.gif

pagaliau pavasariu padvelkė,šilta buvo,saulėta,nors pakrūmėse dar daug sniego,sode pusnys vietom,bet ištirps,būtų malonu,kad jau nesikartotų tokie snigimai

tiesa,per pačią pūgą girdėjau griaustinį,bet galvojau pasivaideno,tik kai šiandien žentas paklausė ar girdėjau,supratau,kad teisybė biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Labas
Ingrida, tai sapniukas stabiliai kiekviena pavasari Zaliojon zibuciu vaziuoja. Cia kaip kokia manija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2018 04 05, 08:51)
Labas
Ingrida, tai sapniukas stabiliai kiekviena pavasari Zaliojon zibuciu vaziuoja. Cia kaip kokia manija biggrin.gif

graži tradicija smile.gif, ar bent radot? smile.gif

o apie bmv jau pasenę tavo žinios smile.gif pažistu du prisiekusius ju fanus abu superiniai žmones bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti