Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Lyžuka @ 2017 01 17, 14:27)
na kur visos ???
peržvelgiau seklu katalogus lt puslapiuose , kainos sukeltos nerealiai už 6 bakopos seklas 2,8 eur verysad.gif , kai kai isimečiau i krepšeli nu minimaliai, jau 40 eur  bis.gif

čia gal del to kad paskui akcijas galetu daryt...siutas ima tik tongue.gif

Na gražumėlis, negi nežinai dėl ko kainos kyla blink.gif , gi pinigų perteklius piniginėje hihihi.gif reikia sunaudoti rolleyes.gif
Labukas

Sąžinės tie prekybininkai neturi, pelnus didesnius nori gauti
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2017 01 17, 15:17)
Na gražumėlis, negi nežinai dėl ko kainos kyla  blink.gif , gi pinigų perteklius piniginėje hihihi.gif reikia sunaudoti  rolleyes.gif
Labukas

Sąžinės tie prekybininkai neturi, pelnus didesnius nori gauti

Hmmm unsure.gif , kažin kieno kišenėse tie pertekliai randasi bigsmile.gif, aš savose kažkaip ju nepajaučiu smile.gif
Atsakyti
Labukas

A jau darzai jus saukia biggrin.gif As cia ir pries kelias dienas atkreipiau demesi,kad kazko narcizai tik tik islinde..Pernai tokiu laiku jau pilnai zydejo mirksiukas.gif Nors vysnios jau kai kur zydi mirksiukas.gif
Atsakyti
Frau, aš skaitau, tik pasitikslint norėjau ax.gif
Užkrėtė jau sėklų virusu, perkrausčiau sėklų dėžutę, nemažai dar pernykščių, be to, stengiuos jau kasmet po truputį stot į sveiko proto ribas, mažinu kiekius.
Bakopas dažniausiai perku kelis daigelius anksti, vos pasirodo ir pasidauginu.
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2017 01 17, 16:23)
Labukas

A jau darzai jus saukia biggrin.gif As cia ir pries kelias dienas atkreipiau demesi,kad kazko narcizai tik tik islinde..Pernai tokiu laiku jau pilnai zydejo mirksiukas.gif Nors vysnios jau kai kur zydi mirksiukas.gif

a pas jus ten tai ne kaip pas visą svietą biggrin.gif mirksiukas.gif

Liniuxx kaip tu jas daugini?
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 01 17, 20:19)

Liniuxx kaip tu jas daugini?

Kaip ir kitas gėles, nuo didesnio daigelio ir viršūnę, ir šonines šakeles į žemę, stiklainiuks ant galvos. Ne visos prigyja, bet dauguma tai tikrai.
Atsakyti
Nu silciau pas mus,gerokai silciau biggrin.gif
Nors siandien tai siaubingai salta...Atrodo ir radiatoriai karsti,o namie kazkaip vesoka...JAu ir kojines vilnones uzsidejau,ir arbatos karstos isgeriau-truputi silciau..
Atsakyti
sveikos 4u.gif
jau koks geras oras wub.gif tik pasivaikščiojimams wub.gif gaila, kad slidėms per šilta rolleyes.gif

apie sėklas jau galvoju, visko reik, nes nuo pernai nieko nebeliko po totalinio nedygimo, tai piniginė labai nusimins unsure.gif

Liniuk, su geru pagausėjimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2017 01 17, 21:02)
Frau, aš skaitau, tik pasitikslint norėjau ax.gif

Užkrėtė jau sėklų virusu

žinau,bet to tai ko klausei jau senokai buvo,o čia kai kas neįžiūrėjo gretimų eilučių biggrin.gif

aš neužsikrėsiu,minimalus daržas liko,lysvė agurkų,lysvė braškių,galas lysvės rūgštynių,žirniukų truputį,po pusę šiltnamio agurkų ankstyvų ir pomidorai kitam,pas mane bus agurkinis,pas dukrą pomidorinis,taip bus geriau,o po pusę šiltnamio per akis

pavasarinių daržovių truputį pasėsiu šviežiom salotom ir burokėlių galiuką sriubai,visa kita bus gėlynai,nekovosiu su vėjo malūnais,nieko iš tokios žemės neišspausiu

gėlynus klosiu danga,pilsiu mulčių,mažiau ravėjimo bus,reikia pasidaryt,kad sodas būtų poilsiui,o ne ligai,kiek galima vaistus ryt ...

dar reikia susirast draugę,prašymų turiu kelis 4u.gif

oras geras ir pas mane,smagus rytas buvo,o ir iš darbo išleido anksti,pasirašėm,gavom popierius ir adjos amigos
kitą savaitę pradėsiu daktarų lankymo maratoną,noro nulis
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Frau,o tai tau čia reikėjo atidirbti kažką? mirksiukas.gif
Vakar nėjau miegoti,kai norėjosi,norėjau pabaigti mažajai megztinį,tai kai jau nuėjau miegoti akys stačios.MB davė savo kažkokių tablečių dėl miego,išgėriau tik pusę,bet jau smigau miegoti,dabar dar galvą skauda. ax.gif Bet šiandien išsiūsiu sostinėn,nes šeštadienį užkviesti į metines,vėl neišeis išvažiuoti,o jau kitą grįš mažoji,po sesijos. ax.gif Lygtais ir mažasis grįš,nors aš jiems sakau važiuokite po vieną man daugiau lieka pasidžiaugti. ax.gif Tai dabar galvoju reiktų ir mažajam šilto vilnonio megztinio,vaikšto su plonu palčiuku.Vakar telefonu kalbėjomės iš Austrijos,sakiau pažiūrėk ten ką nors,gal pigiau bus nei LT?
O jei rimtai,tai kaip gera pas mus dar.Sakė Austrijoje pilna turkų,kalbėjo su austru,jo žmona pradinių klasių mokytoja,tai pirmoje klasėje nei vieno vokiškai kalbančio,visi pabėgėliai.Jie bijo kad po kelių metų iš viso bus baisu. blink.gif bigsmile.gif
Nieko dar nesėju,nesidairau.Vakar bent į šiltnamį prinešiau sniego,nes tulpės nesudygs,žemė sausa sausa.................. bigsmile.gif
Atsakyti
LAbukas

Ingrida,gal ten kaip kokie rajonai...Cia(Londone) irgi gali rast mokyklu,kur nei vieno tikro anglo ax.gif

SAlta...Bet nors saulyte sviecia,tai linksmiau mirksiukas.gif KAtinas nuo radiatoriu nenulipa biggrin.gif
Atsakyti
Kažin kur mūsų Merri po sniegu užsikasus ? smile.gif
Atsakyti