Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(ate42 @ 2018 03 30, 08:13)
Labas rytas,
balta, balta kur dairais. O bet tačiau, jau tirpsta.

Labas rytas

balta visur, jau su sluota takelius prasiejau, nes sniego siupelis jau padetas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2018 03 30, 09:15)
Labas rytas

balta visur, jau su sluota takelius prasiejau, nes sniego siupelis jau padetas biggrin.gif

Su siupeliu nebuvo ka kasti, užteko šepečio bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 03 30, 12:07)
Su siupeliu nebuvo ka kasti, užteko šepečio  bigsmile.gif

man butu prasivertes ir siupelis, as siaurej gyvenu biggrin.gif
Atsakyti
labas 4u.gif

sugedo mano kompas unsure.gif gal dar pavyks atgaivint senučiuką, bet svarbiausia, kad laiku visą savo lobyną ištraukiau į saugią vietą, antraip raučiaus plaukus rolleyes.gif

naktį ir pas mu rolleyes.gif snigo, bet taip ir aptirpo gražiai.

Vos radau baltų kiaušių pirkt, lenkų kioskely, bet kiaušai ukrainietiški, chmmmmm negi pas mus jau nėr tokių vištų blink.gif
nusi gramdžiau užrašus-ryt paišysiu ax.gif

Kadangi pusryčiai v ax.gif ėlyvi bus suneštiniai, tai man nedaug ką reik padaryt-ryt ramiai viską spėsiu ax.gif

ką kitos veikiat?
Atsakyti
Kažką veikiam smile.gif
padariau karkos vyniotinių, sutepiau ale torčiuką, va dar silkę pamarinuosiu. Galvoju, kad norėsiu baltos mišrainės, dar zrazų pasuksiu ryt. Sekmadienį dabosim anūką, abu dirba, tai kažkiek maisto įdėsiu, nereiks dukrai ruošt. Ryte dulkes nubrauksiu, norėčiau kokių bunduliukų, bet nespėsiu gal, tai ir neplanuoju smile.gif
Atsakyti
Gi nepasigyriau, išėjau paršelių auginimo atostogų. Jokių varskiu, jokių sūrių, kaip seniai taip buvo. Ką pamelziu, ta atiduotų bandai. Liapata biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Na tikrai Liniuk,dekretas. mirksiukas.gif biggrin.gif
Nu tokia kvaraba pristojo,keikiuosi į kolektyvą pakliūvųsi,visą naktį prakosėjau,koks miegas? ax.gif Seniai nesirgųsi ir velykos bus nelinksmos,kai sergi. ax.gif
Atsakyti
Kaip cia mano Mikis taip anksti kava nesa blink.gif
Neisisirk, gali ir krautuvej bacila pasigaut, nereik ne kolektyvo.

Jaucio liezuvi kaimyne kartu su savo isvirs, babuliuko aukle - pazande kepeninei, pas mane puode mesos gabalas suprieskoniuotas verda. Darysiu balta misraine, silke su svog., morka pom. padazu, nu dar ka nors. Tortui antrininka nupirkau, pirmo smotukas belikes.
Labas
patapau vyturiu, luztu po 9, keliuosi 7 blink.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

kolkas nieko negaminus yra dar to laiko, darysiu ta lašišos sluoksniuotini, o dabar verda bulves su morkom baltai mišrainei ir tešla kyla kolkas tokios ruošos, eisu dar laukan pasikuisti ax.gif

Liniux 4u.gif

Mes turbut tik naminiai velykas švesim, sunus liko Barselonoj tiksliau iš ten dar i Portugalija išvaziavo tai va

Atsakyti
https://lh5.googleus...pQSB=w1898-h876
Pridariau tokių lizdelių dovanų iš ripkučių, beržo šakelių ir samanų.
https://drive.google...iew?usp=sharing
Čia dalis mokytojos darbo bažnyčioje,panevėžietės kas apsilankysite katderoje pamatysite visą grožį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 31 kovo 2018 - 21:09
Aš tai nesiplėšau.
Vakar nupėdinau į polikliniką, nes nuo pirmadienio kažkur šone toks deginimas buvo. Daktarytė pamatė , kur skauda, labiau už mane išsigando ir susigalvojo greitąją iškviesti ir į priėmimą vežti. Vos įtikinau, kad pati nuvažiuosiu. Na, ten jau daktarai rimtai ėmėsi. Peršvietė paprastai, kardiogramos, paėmė kraujo infarktui nustatyti. Kadangi nieko nerado, nusprendė , kad plaučių embolija. Padarė kompiuterinę tomografija, ar kaip ten, su kontrastu. Vėl nieko nerado.
Prileido magnio, iš to strioko visai pasveikau. Tai vakare namo parvažiavau. Šiandien atsikėliau kaip agurkėlis. Visi skausmai dingo negrįžtamai mirksiukas.gif Ai , iš tos baimės buvo spaudimas stipriai pakilęs.
Tai šiandien nieko gero nenuveikiau. Tik iškepiau rytdienai kumpį, padariau varskinį tinginį ir nudažiau kiaušinius. Vis pailsėdama.
Atsakyti
Mes ryt važiuosim pas anūką, nes apsirgęs, tai velykausim trise ten. Savuos namuos geriau, o ir labai suvėlinsim parvažiuot, bet, kad reikia, tokią dieną auklės neprašysi gi. jau kaip serga vaikas, savaitė daržely, savaitė, jei ne daugiau, namie. Iki darželio net jokios slogos nebuvo.
Ingrida, tavo rankos iš reikiamos vietos išdygę, dar kursai laiku ir dirbi malonius sau darbelius. Man labai gražu vašku dažyti kiaušiniai, bet mano rankos abi kairios tokiems dalykams.
Atsakyti