Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

dėkui Kaimietuke 4u.gif 4u.gif

pirkau 2 kg Campinos, kitos jau tokios apžėlusios buvo, o dar kada sodint rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 03 27, 06:50)
Tai konkrečiai kiaulių tikrint atvažiuoja? Tuoj jaučiu padarys galą ir paukščiams  :unsure

Taip, popierizmą visą tikrina, užtrunka bent porą valandų. Paskambino ryte, kad kažkas ekstra, turbūt kitą savaitę atvažiuos.
Gerai, kad priminei dėl paukščių, gi vištas irgi reik 2 kartus per metus deklaruot.

QUOTE(jurginėlis @ 2018 03 27, 07:08)
labas 4u.gif

a lašinio daug šįkart?

Daug, bet čia ne problema smile.gif
Atsakyti
Liniuk, čia skanumėlis wub.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Vakar pasikabinau jau vainikėlį velykinį ant durų,šiandien dvi dovanos išeina iš namų su vištomis. mirksiukas.gif Vakar prigaminau mažosios draugėms mažas dovanėles,labai paprasta.Darėme adminsitracijai tada sugalvojome ir sau pasidaryti.Viena grupiokė privežė dėžę obels ripkučių kamienų supjaustytų,sukalėme vynukus,apipynėme beržo šakelėmis,gavosi toks lizdelis ,į jį samanos ir dėk ką nori viščiuką,kiaušinukus. ax.gif
Vakare reikia pradėte galvoti apie kepinius. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2018 03 28, 07:15)
jį samanos ir dėk ką nori viščiuką,kiaušinukus. ax.gif
Vakare reikia pradėte galvoti apie kepinius. bigsmile.gif

Jau skaitant įsivaizduoju kaip gražu turėtu buti smile.gif

Sveikos smile.gif
Atsakyti
labas 4u.gif

Ingridėl, duokš vaizdų mirksiukas.gif

buvau bibliotekoj, gavau užsakytą knygą, tad šventėms skaitymo turėsiu biggrin.gif

lenda porai ir cibuliai ax.gif
Atsakyti
Liniukai, o kokiu laiku deklaruojamos vištos ? Ir viščiukus reikia ?
Mano supratimu, apsieis. Turiu gi kokių nors paslapčių turėti nuo valdininkų.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 03 28, 15:44)
Mano supratimu, apsieis. Turiu gi kokių nors paslapčių turėti nuo valdininkų.

tuoj reiks ir pralekiančius uodus deklaruot unsure.gif

IK kaip sekas dietintis?

Aš tai galvoju kaip čia rimčiau šią savaitę susimti irgi su valgiais, kad Velykų rytą pajusti viso kūno lengvumą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 03 28, 15:54)
tuoj reiks ir pralekiančius uodus deklaruot  unsure.gif

IK kaip sekas dietintis?

Aš tai galvoju kaip čia rimčiau šią savaitę susimti irgi su valgiais, kad Velykų rytą pajusti viso kūno lengvumą  bigsmile.gif

nu kur jau tau dietintis blink.gif Paskui pavasarinis vejas nupus.

Labas

nusipirkau vakar Jaunystes torta, Velykoms. Nakti sapnuoju, kaip as ji valgau, Velyku nesulaukus. Bet ir nemiegant man didele pagunda truputi jo atsipjaut biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 03 28, 15:44)

Kai tikrino rudenį, tai sakė, kad sausį deklaruočiau, bet pamiršau. Lygtai ir metų vidury reikia, bet negarantuoju, gal maišau. Tai sakė, kad ir broilerius, ir kalakutus. Eina jie peklon, čia labiau dėl to paukščių gripo, kad žinotų, kas laiko.

QUOTE(sapniukass @ 2018 03 28, 16:57)

nusipirkau vakar Jaunystes torta, Velykoms. Nakti sapnuoju, kaip as ji valgau, Velyku nesulaukus. Bet ir nemiegant man didele pagunda truputi jo atsipjaut biggrin.gif

Ar ne per anksti? Iki Velykų dar tiek dienų.
Atsakyti
Lyžuka, per dvi savaites nusidietinau 4 kg. Bet eina sau, kaip sunku. Tortų neperku, bet šiandien mergiotė gamino Kijevo kotletus, tai atsipjoviau trečdalį ir su bulve taukuota prarijau. blink.gif Neturiu valios nė už kapeiką. Reikės kitą kartą iš namų išeiti Betgi šalta, brrr. Kur prisiglausti per vakarienę tongue.gif
Atsakyti
Tai eik sandėlin, gal kokį kopūsto lapą, ar svogūną sugrauši biggrin.gif
Atsakyti