Labas rytas.
Ne aš plaku,verba plaka.................
Labas
baznycion nuvykta, verba-kadagys pasventinta. Gerai butu, kad nebutu dancio iskele. Skauda nevidonas. Jei israus, negalesiu ne tik sieptis, bet net kalbet. Skalauju greif. seklu extraktu, antibus ryt pradejau.
baznycion nuvykta, verba-kadagys pasventinta. Gerai butu, kad nebutu dancio iskele. Skauda nevidonas. Jei israus, negalesiu ne tik sieptis, bet net kalbet. Skalauju greif. seklu extraktu, antibus ryt pradejau.
Labas rytas.
Na Sapniuk,apstojo skausmas?
Vakar paleidome sulą,gerai bėga.
Pasiilgau sulos
Sveikos
Sveikos
Labas
visas zandas istines, kaimyne vakar dave ibufreno, ar kaip ten jis vadinasi. Pakurenu peciu ir einu pagalbos pas dantistus ieskot
visas zandas istines, kaimyne vakar dave ibufreno, ar kaip ten jis vadinasi. Pakurenu peciu ir einu pagalbos pas dantistus ieskot
Gerai, kad priminėte. Reikės stiklainį po klevu pakišti.
danties netrauke, nes puliu daug. K tik nedare....drena idejo, antibu israse savaitei. Kojas net per kelius sulenkiau is skausmo, asaros upeliais bego. Nuskausminamieji suveike tik kai evriku mokejau. Inkvizitorius argentinietis.
Sapniuk imk už kančias
o dar sako pinigai negydo
o dar sako pinigai negydo
QUOTE(Lyžuka @ 2018 03 26, 10:58)
su vienu balionu cia nepamacysi Ot per sv. Velykas nei vyno negalesiu, ne i baznycia. Nuliudinsiu siandien draugyte, nes jau susitare buvom.
QUOTE(sapniukass @ 2018 03 26, 12:43)
su vienu balionu cia nepamacysi Ot per sv. Velykas nei vyno negalesiu, ne i baznycia. Nuliudinsiu siandien draugyte, nes jau susitare buvom.
o gal kaip tik geriau dezinfekuotų negu vaistai
vaistus nusipirkau, o si dar reiketu pirkti. Liksiu ant antibiotiku savaitei.
laba
Sapniuk, jamk 100 kad tik neskaudėtų aš būč ir nuslobus,,,,,,
sulos labai no bet nėr kas inpila
Sapniuk, jamk 100 kad tik neskaudėtų aš būč ir nuslobus,,,,,,
sulos labai no bet nėr kas inpila