Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(IngridaB @ 2018 03 23, 07:55)
Pirmos velykos tokios. ax.gif  mirksiukas.gif

wub.gif

Sulaukiau nepazistamo vyriskio skambucio blink.gif Vaiku gl. namu direktorius kviete dirbt soc. darbuotoju, nes soc. pedagogu etato jie neturi. Liepe apsisprest iki geg. pirmos. Reiskia darbuotoju ant Lietuvos pradeda trukt.

Labas visom
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2018 03 23, 13:40)
wub.gif

Sulaukiau nepazistamo vyriskio skambucio blink.gif Vaiku gl. namu direktorius kviete dirbt soc. darbuotoju, nes soc. pedagogu etato jie neturi. Liepe apsisprest iki geg. pirmos. Reiskia darbuotoju ant Lietuvos pradeda trukt.

Labas visom

Ale kaip faina. wub.gif Nepažįstami vyriškiai kažkur kviečia... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 03 23, 15:31)
Ale kaip faina. wub.gif  Nepažįstami vyriškiai kažkur kviečia... tongue.gif

wub.gif
uz tai savas vakar telefona atsijunge rolleyes.gif Supyko, bet uz teisybe privalu pykt ax.gif
Atsakyti
pradžia ir man labai romantiškai susiskaitė wub.gif , tik pabaiga kasdieniškai mirksiukas.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Laba

Laukiu drauges, eisim mano braskyno tvarkyt lauke ir siltnamy. Liepe vienai neit, ji ateis, nes neturi ka veikt biggrin.gif
Atsakyti
O aš jau be kvapo. Iš ryto mieste prasimaliau kelias valandas, dabar bernui gimtadienį padedu ruošti.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 03 24, 16:21)
O aš jau be kvapo. Iš ryto mieste prasimaliau kelias valandas, dabar bernui gimtadienį padedu ruošti.

Ar buvai parodoj?
Įdomu, pas mane jau baigia nužydėt batukai. Ar taviškis gyvybę turi? Apie amarilius klausiu.
Atsakyti
Laba,

Nuejau nudengti rožių, radau snieguoles žydinčias wub.gif Mama juozapukais vadina, tai gal jau per Juozapines žydėjo mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2018 03 24, 17:01)
Laba,

Nuejau nudengti rožių, radau snieguoles žydinčias  wub.gif Mama juozapukais vadina, tai gal jau per Juozapines žydėjo mastau.gif

Tiksliao, jau reikia atidengt. O tos kur tik durpėm užpiltos, irgi atkapstyt?
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2018 03 24, 16:36)
Ar buvai parodoj?
Įdomu, pas mane jau baigia nužydėt batukai. Ar taviškis gyvybę turi? Apie amarilius klausiu.

Dičkis svogūnas išleido du stiebus. Jau pirmas žiedas skleidžiasi. O mažis kol kas tik lapą kelia.

Parodoje nebuvau, išsigandau sniego.

Reikės man pasidairyti snieguolių. Tik kad jos žydi parkelyje. Kasmet prisižadu pasižymėti iškasimui kupstus. Ateina ruduo, darbų galybė ir eilinį kartą pamirštu.

Durpių nuo rožių dar nekapstyk, ankstoka. Kai jau rodys norą sprogdinti pumpurus, tada.
Atsakyti
Ames tai kiauliuką pjovėm, beveik viską du draugeliai nupirko. Ryt sau pjausim. Oras tai pasaka šiandien, pašalę, saulė šviečia, musių dar nėra.
Atsakyti