Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Labas
tai apie zoliapjoves ir mulcus biggrin.gif

As per Velykas tik su babuliuku busiu, vyras dirbs. KatinAI gales velykinius zuikucius vaidint.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2018 03 21, 18:47)
Nedaug aš mokiausi, tik bendram išsilavinimui. Mano specialybė kita, bet dirvožemį ir sėjomainas turėjom žinot.
Tu geriau apie ąžuolo lapus komposte papasakok. 4u.gif

Ir mano nuomonė : ilgai nesuyra. Visų pirma, kad ąžuolo lapai turi daug taninų, tai gal ir mikrobams neskanu. Paskui dar tas, kad jie gal vėliausiai nukrenta ir yra tokie labiau vaškiniai nei kitų medžių. Bet pabarsčius amonio salietra ir kokį kartą perkasus, turėtų puikiausiai supūti. Salietra reikalinga mikrobų pilvams užsiauginti, gi netoli baltymo gulinti yra. Pvz šiaudai irgi greičiau mineralizuojasi, kai išpurškiama salietros.

Nusidėjau šiandien, tris gabaliukus šokolado neplanuotai sulaižiau. Vakar kyšio gavau už paslaugą. ax.gif Dar pavaišino kolegė tokiu riebiu šoninės vyniotiniu, skanus buvo. wub.gif O tai dietinuosi išsijuosusi.
Atsakyti
Ryt turėsim mašiniuką, o šiandien turim anūkiuką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2018 03 21, 22:12)

Ar šviežią ? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 03 21, 23:22)
Ar šviežią ? wub.gif

biggrin.gif Ne, tą patį, svečiuojas
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Tikrai Liniuk,iš karto pagalvojau apie šviežią anūką. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2018 03 21, 19:10)
pas mum nedaug nuo kaimynų atskrenda mirksiukas.gif

o žoliapjovė maišo neturi, mulčiuoja gatavai, bet man vistiek tenka grebot rolleyes.gif  rolleyes.gif

nieko negreboju tiesiog nupjaunu ir ttruputi padziovinus išdaužau su traktoriuku vel, paskui greit sukrenta ir sunyksta
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 03 21, 20:49)
Nusidėjau šiandien, tris gabaliukus šokolado neplanuotai sulaižiau. Vakar kyšio gavau už paslaugą. ax.gif  Dar pavaišino kolegė tokiu riebiu šoninės vyniotiniu, skanus buvo. wub.gif  O tai dietinuosi išsijuosusi.

žiurint kokius jei po 100 gr tai gal ir daug, bet jei tuos iš plyteles tai baika biggrin.gif, beje sakoma kaip tik juodas geras šokoladas skatina svorio kritimą smile.gif

QUOTE(liniuxxxxx @ 2018 03 21, 22:12)

eilėmis mirksiukas.gif

Sveikos 4u.gif

pas mane pagrabas verysad.gif žasis nusibaigė, vieną ryta žiuriu nepaeina, ir va per kelias dienas kapec...o kokie kažin to paukščiu gripo požymiai ? unsure.gif Dabar liko vienas vyras nežinau ar ji siulyt parduot ar pirkt jam moteriške unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 22 kovo 2018 - 07:28
Lyzuka, o tai ans negali naslaut vienas? Reik jam i zentus eit, ar marcia pirkt?
Apie pauksciu gripa nepasisakysiu ax.gif Nieko nezinau ir zinot nenoriu.

Labas
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2018 03 22, 09:16)
Lyzuka, o tai ans negali naslaut vienas? Reik jam i zentus eit, ar marcia pirkt?

Sapniuk, gi tu motera amžiuje smile.gif t.y. su patirtimi gyvenimo smile.gif ir nežinai kad vyrai negali vieni našlaut tomato.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 03 22, 10:04)
Sapniuk, gi tu motera amžiuje  smile.gif  t.y. su patirtimi gyvenimo smile.gif ir nežinai kad vyrai negali vieni našlaut  tomato.gif

tongue.gif
nu va, ir su mano amzium, ir su patirtim nezinau mirksiukas.gif Gal kokius kursus dar eit lankyt biggrin.gif
O tai pas tave tik viena antyte buvo?
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2018 03 22, 10:31)
tongue.gif
nu va, ir su mano amzium, ir su patirtim nezinau mirksiukas.gif Gal kokius kursus dar eit lankyt biggrin.gif
O tai pas tave tik viena antyte buvo?

ten žąsyte buvo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 03 22, 10:50)
ten žąsyte buvo  unsure.gif

oi, persiprasau taip sakant biggrin.gif

A pas jus sninga? Ar cia tik mes taip nusikalte, kad sniego padave.
Atsakyti