Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 01 15, 14:53)
Niam, kaip skaniai atrodo. Aš imu  wub.gif Iš ko ta balta žele ? jogurtinė, varškinė?

Varškės desertas: varškė, pienas, želatinas, cukrus ir želatininiai kubeliai; vsio bigsmile.gif Tai vienus kubelius dariau iš šaldytų aviečiu, kitos spalvos gatavus pirkau, iš pakelių. Neįsivaizduoju kaip žalią spalvą padaryti pačiai rolleyes.gif ax.gif

Labukas, dirbu kaip bitė Maja, iki 4u.gif

Liniuk, su gimtadieniu birthday.gif kad sveiki visi būtų mirksiukas.gif
Atsakyti
LAbukas

Oi,as jau is tikro Liniuka sveikint norejau,paskui tik sugalvojau kad ne Liniuka o jos 15 vaikiuku sveikinat biggrin.gif
Geliu puokstes berenkat,bijunai uzkliuvo-ziurekit,ar dar buna pardavime liepos menesi bijunu?PAkviete i vestuves liepos 7d ir vestuviu gele-bijunas.KAzkaip pagalvojau,kad tokiu laiku jau perzydeje bijunai buna g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 01 16, 11:33)
Fra kur dabar leksit?

tai,kad parašius šitam puslapy,dvi žinutės aukščiau unsure.gif hmm.gif Berlyne buvom,mazgei pasą užsakė
buvom to laikrodžio pažiūrėt,bet kažkaip internete įdomiau atrodė,o ir pats prekybcentris seno ,,kaliningrado,, stiliaus,nieko doro,tik Itališkoj kavinėj skaniai papietaut pavyko,dar prie rūmų gražių stabtelėjom ir namo,kol šviesu parvažiuot spėjom

o va pakeliui labai gražių vaizdų prisižiūrėjom,vienoj pusėj mėnulis,kitoj saulė teka,rūko debesys pažeme plaikstosi,vietom kaip į pieną įvažiuoji,medžiai apšarmoję,sniegu laukai apkloti,aišku ir minusas ne kaip pas mus vos vienas laipsniukas,o visi 9 buvo bigsmile.gif
o kiek žąsų laukuose,stirnų,lapių,ant sniego taip gerai matosi bigsmile.gif ,šerną matėm,storas,didelis
tai va akys pailsėjo,aplinką pakeitėm truputį

rytoj paskutinė darbo diena,spėsiu iki operacijos pailsėt,gal išsimiegosiu pagaliau unsure.gif

valgyt nereikia daryt,liuks biggrin.gif

ruošiatės sėjai? aš vos pagalvojus pavargstu,vėl viskas indeliais nukrauta bus

giega,krikštaduktė pernai birželio 20 ženijosi,irgi bijūnų norėjo,tai gavo tik puoštei kelis žiedus,lakstė po Kauną,Marijampolę,tik kur pirko nežinau,naminių nerado pas babces,tai stalus puošė hortenzijų baltais burbulais,būtent baltų norėjo bijūnų

Para,žalią žele dariau iš mėtų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frau J*: 16 sausio 2017 - 17:57
Dėl bijūnų. Draugė floristė prisiperka per sezoną tokių pusiau išsiskleidusių bumbulų, veža į nuomojamą šaldytuvą ir gali išlaikyti apie mėnesį. Tai nebent iš anksto su gėlių salonu tartis. Vėliau gali nebūti. Kitas variantas - rožės bijūno žiedais. Kad ir tas Leonardo da vinci, iš baltų yra kelios veislės. Ale protas jaunosios, norėjimas bijūnų kai jų nėra. blink.gif
Liniukai, ką darai su tuo mažiu , kuriam papo neužtenka? Iš čiulptuko maitinį?
Frau, o tai kiek paprastai miegi? po 1-2 valandas ? Bože bože, jeigu man šitaip, negyva po savaitės būčiau. Kai nulūžtu, tai tik po aštuonių valandų prasimerkiu. O jeigu reikia keltis šeštą, tai baisi tragedija. Miegapelė esu. Nesuprantu, kaip galima nenorėti miego.
Na, mano popierinio mūšio vienas etapas eina į pabaigą. Laukia dar vienas.
Svajoju apie sėją, pripuolus susirašau svajones, paėmus skaičiavimo mašinėlę sudedu. Kai pradeda mušti po tris skaičius prieš kablelį, susinervuoju ir padedu svajones į šalį. tongue.gif
Dabar svajonėse sėklos iš viso pasaulio. Noooooooriuuuu.bet gal pradžiai užteks iš anglų ir vokiečių. Kol kas beveik kasdien einu dėžutę tikrinti ir galvoti, kas man sukapstys diiidelį naują gėlyną.
Lyžuka, žinau, kad ir tu nerimsti. Jeigu reikės , susimesim siuntimą, gerai?
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 01 16, 10:33)
Liniux, tai sausio 15, 15 naujų šeimos nariu? smile.gif, Gerai, kad ne 20 o tai gal visi 20 butu smile.gif...o šiaip kiek buna kazin maximumas?

Aš kaip visai tv nežiurinti, tai šeštadienį teko priverstiniu budu eurovizijos atranka pažiuret, supratau kad kolkas nieko neprarandu jos nežiuredama  ax.gif

Dar 2 ne gyventojai buvo, tai vienam dar kokį pusvalandį dirbtinį kvėpavimą dariau, ot prisibučiavau biggrin.gif Bet nepadėjo. Praeitos vados užaugo visi 17, dabar dar matysis. Atveda ir po 20 kitiems kartais, bet nieko gero, nes mažyčiai, silpnučiai, daug krenta.
Tikrai nieko neprarandi, pas mus dėl fono, nors žinias pažiūrim, dar radau TNT tokį jumoriuko kanalą. Tai ten vakarais pažiūriu.
Kol pati paleidinėju iš gardelio pažįsti pas mamką, tai silpnesniems pagelbėju, prikišu, didesnį nustūmusi. Kurie ištemps savaitę, pradėsiu pieno į lovelį pilti. Taip tie 17 užaugo. Matysis, kiek liks, kai paleisiu su visam prie kiaulės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liniuxxxxx: 16 sausio 2017 - 18:24
Vienas is geriausiu kanalu TNT mirksiukas.gif Aisku kartais(ir gana daznai) uzsiciklina ant kokios vienos laidos ir nuo ryto iki vakaro tik ta laida ar seriala rodo biggrin.gif Bet savaitgaliais ju labai nebloga programa buna-jokios politikos,vien jumoristines laidos mirksiukas.gif As per juos sokius ziurejau,nu akiu atitrauk neimanoma,nesulyginsi su jokiais lietuviskais sokiu projektais...VA galima pakartojimus paziuret mirksiukas.gif

http://tanci.tnt-online.ru

Nu ziuresiu,kas cia su tais bijunais bus...GAl dar is vis nevaziuosim i tas vestuves,nes kol kas bilietai tai siaubingai brangus...
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2017 01 16, 20:39)
Vienas is geriausiu kanalu TNT mirksiukas.gif

kaip tik dabar sekmadienio maratoną užbaiginėju ,,papa popal,, žiūriu biggrin.gif ,pavaidina pagal scenarijų,tai kaip komediją praleidžiu,slengas patinka biggrin.gif

Kaimietuke,miegu nuo 3 iki 5 valandų,kartais 1,kartais 6 ... ,bet čia ne pastoviai,šiaip kai pavyksta be pabudimų išmiegot 5-6,tai būnu normaliai išsimiegojus,ne beveik biggrin.gif ,jei kada miegu 7-8 val,jau šonus skauda,permiegu,tiksliau perguliu,bet čia retai taip būna
naktį galiu budėt prie ligonio,neužmigsiu,tik ryte jau kaput,turiu noors kiek pamiegot,aš pelėda,ryte nejudinama,bet kol dirbu kankinuosi,dar gerai,kad leido vėliau pradėt,nes jei nuo 7 reikėtų pradėt būtų šakės,nes keltis reikėtų 5.30,o net ne visada atsigulu tokiu laiku

giega,vėdrynai į bijūnus panašūs mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frau J*: 16 sausio 2017 - 19:27
QUOTE(Frau J* @ 2017 01 16, 17:55)
tai,kad parašius šitam puslapy,dvi žinutės aukščiau  unsure.gif  hmm.gif

Frau, nepyk gi manau turėtum puikiai žinot, kad aš ne čitatielius, o pisatielius biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 01 16, 18:14)

Lyžuka, žinau, kad ir tu nerimsti. Jeigu reikės , susimesim siuntimą, gerai?

Negundyk, gerai, a? tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Frau J* @ 2017 01 16, 19:26)

giega,vėdrynai į bijūnus panašūs  mirksiukas.gif

aha smile.gif, bet jie dar anksciau žydi lygtais , aš turejau baltu bijunu labai velyvi jie
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 01 16, 21:36)
Frau, nepyk gi manau turėtum puikiai žinot, kad aš ne čitatielius, o pisatielius biggrin.gif

aha smile.gif, bet jie dar anksciau žydi lygtais

nežinau,bet,kad dažniausiai neskaitoma,tai pastebėjau biggrin.gif

vėdrynų tuo laiku tikrai bus,juo atveža,patvaresni ko gero

va ką rašo - yra ir keletas rūšių dekoratyvių vėdrynų, mėgstančių pavėsį. R. aconitifolius užauga iki metro aukščio, vasarą labai gausiai žydi baltais žiedais. Ypač graži jo forma pilnaviduriais žiedais. Daliniame pavėsyje gerai keri aitrusis vėdrynas (R. acris). Ši rūšis itin išplitusi drėgnose pamiškių pievose. Gėlynuose populiarios dekoratyvinės aitriojo vėdryno formos – išvesta veislių šviesiai gelsvais pilnaviduriais žiedais ir margais lapais. Ypač įdomi veislė ‘Heidgenhog’ karpytais, margais, panašiais į tiarėlių lapais
Atsakyti
Aš linkusi čitalint, tai ka tik perskaičiau Wassmo "Tos akimirkos". Reik stabdyti su skaitymu. Iki vasario yra daug neatideliotinų darbeliu susidėję, reik nudirbti visus rolleyes.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
na kur visos ???
peržvelgiau seklu katalogus lt puslapiuose , kainos sukeltos nerealiai už 6 bakopos seklas 2,8 eur verysad.gif , kai kai isimečiau i krepšeli nu minimaliai, jau 40 eur bis.gif

čia gal del to kad paskui akcijas galetu daryt...siutas ima tik tongue.gif
Atsakyti