Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Laba, o aš ateinu pasimaivyti. Pavydėkit, ne tik gyvai bendravau, bet ir ragavau Liniuko sūrių. wub.gif wub.gif Va tep va didis.gif didis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 19 kovo 2018 - 22:56
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 03 19, 21:53)

Ingrida, teisingai, ten lagūras. Ale gi tavo netingėjimas šitiek prisidžiovinti. wub.gif  Iš ko darei kiškio karkasą ?

Karkasas iš smulkinto popieriaus,kur mašina susmulkina,sudrėkintas popierius ir dirbta.Galima iš šiaudų,bet dulka labai. mirksiukas.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
https://scontent.fvn...amp;oe=5B466284
Kadangi mažoji mažutė,tai ir puokštė tokia.Na labai norėjo namie pasipuošti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2018 03 19, 22:54)
Laba, o aš ateinu pasimaivyti. Pavydėkit, ne tik gyvai bendravau, bet ir  ragavau Liniuko sūrių.  wub.gif  wub.gif  Va tep va  didis.gif  didis.gif

tai spėju be sūrių būtum ir pasišildyt nepriėmus tongue.gif, gerai, kad Liniukas važineja su sūriais apsirūpinus tongue.gif

Sveikos smile.gif

Ingrida nu daili ta puokštelė ir tokia skoninga smile.gif

Sakykit o dabar jei metines dar neša kas geliu ant kapų, pvz kokį krepšelį ir namuose bus pietus gedulingi tai maisto pvz sausainiu, pyrago, alkoholio reikia neštis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 20 kovo 2018 - 07:40
QUOTE(Lyžuka @ 2018 03 20, 07:37)

Sakykit o dabar jei metines dar neša kas geliu ant kapų, pvz kokį krepšelį  ir namuose bus pietus gedulingi tai maisto pvz sausainiu, pyrago, alkoholio reikia neštis?

Man atrodo tik gėlių ar krepšelį nešasi. ax.gif
Atsakyti
geles ir zvakes.

Labas

Liniau 4u.gif
Atsakyti
Na va įkišau rankas žemėn. mirksiukas.gif
Nugrabinėjau suneštus lapus nuo darželio,apkanaisiojau snieguoles.Kažkiek išsikasiau snieguolių lizdelin. ax.gif Viena jau lizdą su hiacintais padėjau laiptinėn,šventės prasideda. ax.gif Tulpės,narcizai jau lenda.Šiltnamyje matyt liko kažkiek svogūnėlių tulpių,atrodo taip ščyriai iškasiau,tai lenda ir ten. bigsmile.gif
MB išmėžė vištas sunešiau mėšliuką dviems šiltnamiams,trąšų nereiks pirkti.
Pradėjau avietes kirpti,jau kai kur lenda. blink.gif Pavasaris valioooooooo. wub.gif wub.gif Norisi jau šiltnamin sėti,gal rytoj kiek spėsiu. ax.gif Pas jus jau dygsta?
Atsakyti
O aš buvau seminare. taip gražiai pabendravome, padiskutavome, daug pažįstamų ir kolegų. wub.gif
Na, jeigu dar šią savaitę surizikuosiu nuvažiuoti į parodą, tai bus aplamai pramogų dvisavaitis. ax.gif
Atsakyti
Labukas visoms.
Ingrida, koks ten „dygsta“. Pas mus sekmadienį grynas ledas šiltnamiuose buvo, žemė atitirpusi vos pora cm. Prakrapščiau prie takelio, keliasdešimt ridikėlių sėklų ir kelias smulkias svogūnų galvutes įkišau, plevele užmečiau. Gal iki šiandien jau daugiau atitirpo, bet aš tik savaitgaliais kaime būnu. Gal salotų sėklų į kokį vazonėlį įbersiu, apšiltintam balkone pastatysiu, jei sudygs, supikiuosiu vėliau į šiltnamį.
Lyžuka, pas mus irgi maisto ir alkoholio į metines neneša, žiemą labiau neša žvakes, o kai šilta, augančių gėlių vazonėlį.
Jurginėlį, bruknės plius čili buvo wub.gif , labai tiko prie Liniuko balto sūrio. Jau viskas pasibaigė ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

snyguriuoja.......o aš jau viską žiemišką suslėpus......

Liniuk, dėl mašinos sugedusios gaila, bet va dėl Paros džiaugiuos-ji valgė Tavo sūrius biggrin.gif biggrin.gif

Ingridėl, palauksiu puokštelių su gyvom gėlėm, dirbtinės man ir lieka dirbtinėm, nors ir kokios aukštos kokybės bebūtų mirksiukas.gif bet darbai labai šaunūs wub.gif

į metines žvakių ir kelias gėles simboliškai, o už pietus kažkiek pinigėlių duodam mirksiukas.gif
Atsakyti
pas mus jau rimtai sninga, nieko dar nesuslepus, kaip tik nešioju žieminiu paltu ir džaiugiuos smile.gif

man irgi gyvos yra gyvos ir dar žydinčios natūraliai lysvėje wub.gif , bet nespjaunu ir į dirbtines pvz ant kapu tik jau ne tu rėkiančiu fosforiniu spalvu smile.gif
Atsakyti