Vau, Lyžuka. Kaip faina žaidimai liaudžiai. Jeigu man padūmytų, tai jaučiu, su samčiu išvaikyčiau visą armiją. Netryptų jie man pievos.
Gal koks ciklonas ateina, aš vien žiovuliu gyva.
Labas rytas.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 03 16, 16:04)
Vau, Lyžuka. Kaip faina žaidimai liaudžiai. Jeigu man padūmytų, tai jaučiu, su samčiu išvaikyčiau visą armiją. Netryptų jie man pievos.
tikiuosi atsiklause to žmogaus, nes po jų karų ten jau liko rudeninis arimas tik iš pievos
Sveikos oras super , lekiam gatsrolių truputi i laikinaja sostinę
o as i garazu susirinkima, jei nenuvaziuosiu - bauda gausiu.
Labas
Labas
Laba,
Gal esat sejusios dekoratyvinių česnakų sėklas? Nereikia jų pašaldyti? Pasėjau kovo 1 dieną, nugi nedygsta, nors sėklos savos, pernykštės
Gal esat sejusios dekoratyvinių česnakų sėklas? Nereikia jų pašaldyti? Pasėjau kovo 1 dieną, nugi nedygsta, nors sėklos savos, pernykštės
QUOTE(Para @ 2018 03 17, 09:31)
Laba,
O tu įsitikinusi, kad tas sėklas pilnos brandos surinkai ? Visų svogūninių reikia labai žiūrėti, kad būtų būtent vaškinė branda ir jau plyšinėtų sėklų dėžutės. Gali dar būti, kad sėklos negyvos. Na, sakykim nebuvo vabzdžių apdulkintojų. Sėkla atrodo kaip ir normali, yra endospermas, bet ji tiesiog be gemalo. Būna šiek tiek lengvesnė, todėl svogūnų ir česnakų sėklas galima išrūšiuoti vandeniu. Supili, pamaišai, kas nusėda, tos geros. Na, ne visos, maždaug 70 proc būna geros. O kas plaukioja, mesti lauk nesigailint.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 03 17, 14:03)
O tu įsitikinusi, kad tas sėklas pilnos brandos surinkai ? Visų svogūninių reikia labai žiūrėti, kad būtų būtent vaškinė branda ir jau plyšinėtų sėklų dėžutės. Gali dar būti, kad sėklos negyvos. Na, sakykim nebuvo vabzdžių apdulkintojų. Sėkla atrodo kaip ir normali, yra endospermas, bet ji tiesiog be gemalo. Būna šiek tiek lengvesnė, todėl svogūnų ir česnakų sėklas galima išrūšiuoti vandeniu. Supili, pamaišai, kas nusėda, tos geros. Na, ne visos, maždaug 70 proc būna geros. O kas plaukioja, mesti lauk nesigailint.
Ačiū, bandziau nepasodintas paskandinti- paskendo. Pakrapšciau substratą, kažkokių gyvių yra Ar pati ką rudeni į durpes įmaišiau jau nepamenu
Sėklas surinkau tik prieš kelias savaites, burbulus išpurčiau
Rinkai iš lauko ? Gal supuvę nuo pernykščio lietaus ?
Pjovėm malkas. Sušalau negyvai pirštus, kojas ir vieną skruostą. Tą, kur į vėjo pusę. Nors apsikūtojusi buvau, dar ant galvos kepurė "ušanka "
Bandau atšilti. Vau, atsiminiau Gi turiu vyšnių likerio. ainu, imsiu dozę....
Pjovėm malkas. Sušalau negyvai pirštus, kojas ir vieną skruostą. Tą, kur į vėjo pusę. Nors apsikūtojusi buvau, dar ant galvos kepurė "ušanka "
Bandau atšilti. Vau, atsiminiau Gi turiu vyšnių likerio. ainu, imsiu dozę....
Labuka
Vėjas šaltas,šiaurinis pučia,svilina
Pomidorai vangiai uodegėles rodo,bet gerai kad neskuba,suspės dar
Giminaitė ekstrymo užsigeidė,išvažiuoja į Norvegiją,prie žuvies dirbti,sakau kai iššokai su parašiutu tai kažkas aiškiai iškrito patraukė ant nuotykių,imasi mėnesį atostogų darbe
Dekoratyviniai česnakai gražu
Reik bazilikų dar pasisėt,nu kvepia jie man nerealiai,vyrui smirda
Palaidojom martelės močiutę
Vėjas šaltas,šiaurinis pučia,svilina
Pomidorai vangiai uodegėles rodo,bet gerai kad neskuba,suspės dar
Giminaitė ekstrymo užsigeidė,išvažiuoja į Norvegiją,prie žuvies dirbti,sakau kai iššokai su parašiutu tai kažkas aiškiai iškrito patraukė ant nuotykių,imasi mėnesį atostogų darbe
Dekoratyviniai česnakai gražu
Reik bazilikų dar pasisėt,nu kvepia jie man nerealiai,vyrui smirda
Palaidojom martelės močiutę
Labas
Pazadino kaimynas is apacios 2 val. Su kazkuo reikalus aiskinasi iki dabar, nesimiega zmonems Kaldra uzsikloju galva - uzmiegu, gal decibelus padidina - vel prabundu
Tiek to, issimiegosiu parvaziavus, nors visa diena.
Pazadino kaimynas is apacios 2 val. Su kazkuo reikalus aiskinasi iki dabar, nesimiega zmonems Kaldra uzsikloju galva - uzmiegu, gal decibelus padidina - vel prabundu
QUOTE(sapniukass @ 2018 03 18, 07:15)
Labas
Labas rytas.
Niu va matai Sapniuk,kaip tame Panevėžyje nesimiega.
Mane vakar tai prikėlė pusę šešių kaimynės pirmame aukšte lojantis šuo,gal valandą lojo?Ir taip per visus aukštus. Ant šuns negali pykti,jis matyt kažkur girdi lojantį šunį?O gal ką skauda?Kaip jis kitaip pasakys?
Vakar mamytę pasveikinome,šiandien dičkio su marčia laukiame.
Va ką vertinu kaime. Tyla, tiesiog spengianti tyla. Ypač žiemą, naktį. Kai nesigirdi nuo plento pravažiuojančių mašinų, nesigirdi paukščių ir net šunys "nesusiskambina".
Nors miegu - tai nė prasidėjęs trečiasis pasaulinis karas nepažadintų. Tik vakare turiu paskaityti nors kelias eilutes jau būdama lovoje. Tada padedu knygą ir kol galva pasiekia pagalvę - jau būnu užmigusi.
Einu ragauti cepelinų. Dukra pagamino.
Nors miegu - tai nė prasidėjęs trečiasis pasaulinis karas nepažadintų. Tik vakare turiu paskaityti nors kelias eilutes jau būdama lovoje. Tada padedu knygą ir kol galva pasiekia pagalvę - jau būnu užmigusi.
Einu ragauti cepelinų. Dukra pagamino.