Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Vau, Lyžuka. wub.gif Kaip faina žaidimai liaudžiai. biggrin.gif Jeigu man padūmytų, tai jaučiu, su samčiu išvaikyčiau visą armiją. biggrin.gif Netryptų jie man pievos.

Gal koks ciklonas ateina, aš vien žiovuliu gyva. blink.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 03 16, 16:04)
Vau, Lyžuka.  wub.gif  Kaip faina žaidimai liaudžiai. biggrin.gif  Jeigu man padūmytų, tai jaučiu, su samčiu išvaikyčiau visą armiją.  biggrin.gif Netryptų jie man pievos.

Gal koks ciklonas ateina, aš vien žiovuliu gyva. blink.gif

tikiuosi atsiklause to žmogaus, nes po jų karų ten jau liko rudeninis arimas tik iš pievos mirksiukas.gif

Sveikos oras super , lekiam gatsrolių truputi i laikinaja sostinę bigsmile.gif
Atsakyti
o as i garazu susirinkima, jei nenuvaziuosiu - bauda gausiu.

Labas
Atsakyti
Laba,

Gal esat sejusios dekoratyvinių česnakų sėklas? Nereikia jų pašaldyti? Pasėjau kovo 1 dieną, nugi nedygsta, nors sėklos savos, pernykštės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2018 03 17, 09:31)
Laba,

Gal esat sejusios dekoratyvinių česnakų sėklas? Nereikia jų pašaldyti? Pasėjau kovo 1 dieną, nugi nedygsta, nors sėklos savos, pernykštės  rolleyes.gif

O tu įsitikinusi, kad tas sėklas pilnos brandos surinkai ? Visų svogūninių reikia labai žiūrėti, kad būtų būtent vaškinė branda ir jau plyšinėtų sėklų dėžutės. Gali dar būti, kad sėklos negyvos. Na, sakykim nebuvo vabzdžių apdulkintojų. Sėkla atrodo kaip ir normali, yra endospermas, bet ji tiesiog be gemalo. Būna šiek tiek lengvesnė, todėl svogūnų ir česnakų sėklas galima išrūšiuoti vandeniu. Supili, pamaišai, kas nusėda, tos geros. Na, ne visos, maždaug 70 proc būna geros. O kas plaukioja, mesti lauk nesigailint.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 03 17, 14:03)
O tu įsitikinusi, kad tas sėklas pilnos brandos surinkai ? Visų svogūninių reikia labai žiūrėti, kad būtų būtent vaškinė branda ir jau plyšinėtų sėklų dėžutės. Gali dar būti, kad sėklos negyvos. Na, sakykim nebuvo vabzdžių apdulkintojų. Sėkla atrodo kaip ir normali, yra endospermas, bet ji tiesiog be gemalo. Būna šiek tiek lengvesnė, todėl svogūnų ir česnakų sėklas galima išrūšiuoti vandeniu. Supili, pamaišai, kas nusėda, tos geros. Na, ne visos, maždaug 70 proc būna geros. O kas plaukioja, mesti lauk nesigailint.

Ačiū, bandziau nepasodintas paskandinti- paskendo. Pakrapšciau substratą, kažkokių gyvių yra blink.gif Ar pati ką rudeni į durpes įmaišiau jau nepamenu doh.gif
Sėklas surinkau tik prieš kelias savaites, burbulus išpurčiau bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 17 kovo 2018 - 14:46
Rinkai iš lauko ? Gal supuvę nuo pernykščio lietaus ?

Pjovėm malkas. Sušalau negyvai pirštus, kojas ir vieną skruostą. Tą, kur į vėjo pusę. Nors apsikūtojusi buvau, dar ant galvos kepurė "ušanka "
Bandau atšilti. Vau, atsiminiau wub.gif Gi turiu vyšnių likerio. ainu, imsiu dozę....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: 17 kovo 2018 - 16:53
Labuka
Vėjas šaltas,šiaurinis pučia,svilina
Pomidorai vangiai uodegėles rodo,bet gerai kad neskuba,suspės dar
Giminaitė ekstrymo užsigeidė,išvažiuoja į Norvegiją,prie žuvies dirbti,sakau kai iššokai su parašiutu tai kažkas aiškiai iškrito biggrin.gif patraukė ant nuotykių,imasi mėnesį atostogų darbe
Dekoratyviniai česnakai gražu
Reik bazilikų dar pasisėt,nu kvepia jie man nerealiai,vyrui smirda biggrin.gif rolleyes.gif
Palaidojom martelės močiutę verysad.gif
Atsakyti
Labas

Pazadino kaimynas is apacios 2 val. blink.gif Su kazkuo reikalus aiskinasi iki dabar, nesimiega zmonems biggrin.gif Kaldra uzsikloju galva - uzmiegu, gal decibelus padidina - vel prabundu ax.gif
Tiek to, issimiegosiu parvaziavus, nors visa diena.
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2018 03 18, 07:15)
Labas

Pazadino kaimynas is apacios 2 val. blink.gif Su kazkuo reikalus aiskinasi iki dabar, nesimiega zmonems biggrin.gif Kaldra uzsikloju galva - uzmiegu, gal decibelus padidina - vel prabundu ax.gif
Tiek to, issimiegosiu parvaziavus, nors visa diena.

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Niu va matai Sapniuk,kaip tame Panevėžyje nesimiega.
Mane vakar tai prikėlė pusę šešių kaimynės pirmame aukšte lojantis šuo,gal valandą lojo?Ir taip per visus aukštus. mirksiukas.gif Ant šuns negali pykti,jis matyt kažkur girdi lojantį šunį?O gal ką skauda?Kaip jis kitaip pasakys? bigsmile.gif
Vakar mamytę pasveikinome,šiandien dičkio su marčia laukiame. ax.gif
Atsakyti
Va ką vertinu kaime. Tyla, tiesiog spengianti tyla. Ypač žiemą, naktį. Kai nesigirdi nuo plento pravažiuojančių mašinų, nesigirdi paukščių ir net šunys "nesusiskambina".
Nors miegu - tai nė prasidėjęs trečiasis pasaulinis karas nepažadintų. tongue.gif Tik vakare turiu paskaityti nors kelias eilutes jau būdama lovoje. Tada padedu knygą ir kol galva pasiekia pagalvę - jau būnu užmigusi. smile.gif
Einu ragauti cepelinų. Dukra pagamino.
Atsakyti