Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Kai kurie paveikslai labai liuks. Gal parduoda ? Bet kai kur tai toks liūdesys prasimuša. Gal visa karta tokia ?
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 03 14, 08:49)
Kai kurie paveikslai labai liuks. Gal parduoda ? Bet kai kur tai toks liūdesys prasimuša. Gal visa karta tokia ?

Nieko nežinau,vis fb įmeta naujų paveikslų,aplink draugai jau remia prie sienos daryti parodą.Na prieš velykas pagaliau grįš namo,mažasis nebe našlaus. biggrin.gif mirksiukas.gif
Rytoj laukiu dičkio su marčia parskrendant,sekmadienį mus pasieks.Tai dėžę jau prikepiau grybukų.Rytoj vakare teks dažyti. ax.gif
Atsakyti
įdomūs ir savotiški darbai biggrin.gif
sau pakabinčiau tik vieną-storulę su rožine maudimke, būtų motyvacija-mažiau ėst rolleyes.gif

žvaigždūnė kaip sausiukas?

pusė dienos pietus dariau, truputį pasiuvinėjau-žiū ir vakaras
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
https://lambley.com....g?itok=k_nO4y9j
Šitą bandysiu susidžiovinti.
https://www.sonis.lt...gzdtoji-1-g.jpg
Šita be problemų sudžius gal?
http://mblogthumb2.p...aa2.jpg?type=w2
Žiūrėkite kokį grožį galima iš jų padaryti. ax.gif
Sėdžiu namie tarp grožių,parsivežiau vakar dvi dėžutes papuoštas,stebulę. mirksiukas.gif Vistiktai siūstis iš kinų apsimoka dirbtinas gėles,pavažinėjome su kursioke po parduotuves pas mus,na stebuklingai brangios dirbtinos gėlės pas mus. ax.gif
Atsakyti
labas 4u.gif

Ingridėl, tą pirmąją auginau pernai, tai man ji visai nepanaši į sausuolį blink.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2018 03 15, 08:12)
labas  4u.gif

Ingridėl, tą pirmąją auginau pernai, tai man ji visai nepanaši į sausuolį blink.gif

bet jos džiusta puikiai, pas mane buvo ant stiebo sudziuvus smile.gif

IK nera tos vingiorykštes, nupjauviau iš rudenio verysad.gif

del kaiuliukų išpjovimo tai mus rajone prieš du metus buvo duotas terminas lyg 2 men, pirkosi šaldiklius ir pjove visi nes labai griežtai tikrino, kiek žinau net tos sodybos kur tikrai nuošaliai gyveno nerizikavo, del mažiuku tai žiauriai gaila, neisivaizduoju net kur tokius det unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 15 kovo 2018 - 08:52
Labas rytas,

Pas mus pavasaris siandien,silta,galima eit be striukes,bet jau savaitgali zada suibira uzleist vel.Nenoriu.
Dabar del tu kiauliu gripo.Zinoma,as nieko neismanau,bet pas mus sode daug kas augina vistas,ir kabo ispejimas ant lentos,kad laikyt vistas uzdaras,kol siaucia gripas.Bet,jei rastu nors viena padvesusia vista,visiems lieptu isnaikint.Siaip,jei tik siaucia,bet tas ukis ar uk,ininkas neturi to viruso,tai kam naikint?Juk kiaules neina pas draugus i svecius,tai neuzkres kitu.As cia nieko nebesuprantu,Toks jausmas,kad norima isnaikint ne tik maista,kuriuo mintam,bet visa tauta.Sorry,jei nesuprantu ko,as ne ukininke ir niekada ja nebuvau ir jau nebebusiu.
Atsakyti
Luety, man čia irgi kažkokiom aferomis kvepia, tuo labiau, kad tų šernų ir norėdamas nei išaudysi, nei išgaudysi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 03 15, 14:26)
Luety, man čia irgi kažkokiom aferomis kvepia, tuo labiau, kad tų šernų ir norėdamas nei išaudysi, nei išgaudysi  unsure.gif

GAL SERNAI PAS NAMINES KIAULAITES I SVECIUS UZSUKA? ax.gif
Labas
Atsakyti
Taigi jums aiškinu : suinteresuotumas iš kiaulių kompleksų kaip zuikio ausys kyšo. Prieš porą metų toks kiaulininkų asociacijos vadas net raudonomis putomis putojo, kad dėl maro kalti maži kiaulių ūkiai. Na, kadangi jų asociacija didelė, įtakinga, sočiai remiama pinigais iš danų kompleksų, pamažu barjerai buvo pralaužti, įstatymai priimti. O veterinarijos tarnybos gavo komandą "fas" Reikalavimai iki durnumo užkelti. Patogiai sunaikinti konkurentai. Beje, Europoje , jeigu nedidelėje kiaulidėje po maro išdvesia kiaulės ir kelios lieka, jos turi aukso vertę. Jos su imunitetu.
Dar kažkaip keista - nėra skiepų. Jeigu būtų suinteresuoti marą išnaikinti, atsirastų moment skiepai. Na, kad ir iš tų imunitetą įgijusių kiaulių kraujo serumo galima sukurti.

Šiandien buvo poilsio diena. Renginys, daug pažįstamų, pietūs, fantastiškai graži aplinka. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: 15 kovo 2018 - 18:27
Šiandien ir aš buvau didelė stora katė, bet dar viena kriaušė liko negenėta, pritrūkau laiko. Kol sūriavau, jau ir popietė atėjo.
Dėl kiaulių. Kad reik mažiukus išnaikint, tai faktas. Jei nelieps dušo turėt tvarte, tai visa kita daug maž gerai pas mane.
Lengviausia liepti išpjauti, nes gi deklaruojam, viskas akivaizdu. O medžiotojai taupo, nešaudo, nes sako, ką mes šaudysim kitais metais. Kiek daug medžiotojų yra seimūnų tarpe, kaži, po kiek šernų nušovė, nesigiria.
Lyžuka, sakai, kur mažiukus dėt paršelius. Gi straipsny parašyta, papjaut ir jei netinka naudojimui, kviestis iš Rietavo utilizavimo tarnybą, sumokėti jiems ir tvarka.
Iš Kaimo, vidury savaitės poilsiauji, irgi gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liniuxxxxx: 15 kovo 2018 - 20:10
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 03 15, 16:24)
Taigi jums aiškinu : suinteresuotumas iš kiaulių kompleksų kaip zuikio ausys kyšo. Prieš porą metų toks kiaulininkų asociacijos vadas net raudonomis putomis putojo, kad dėl maro kalti maži kiaulių ūkiai. Na, kadangi jų asociacija didelė, įtakinga, sočiai remiama pinigais iš danų kompleksų, pamažu barjerai buvo pralaužti, įstatymai priimti. O veterinarijos tarnybos gavo komandą "fas" Reikalavimai iki durnumo užkelti. Patogiai sunaikinti konkurentai. Beje, Europoje , jeigu nedidelėje kiaulidėje po maro išdvesia kiaulės ir kelios lieka, jos turi aukso vertę. Jos su imunitetu.
Dar kažkaip keista - nėra skiepų. Jeigu būtų suinteresuoti marą išnaikinti, atsirastų moment skiepai. Na, kad ir iš tų imunitetą įgijusių kiaulių kraujo serumo galima sukurti.

Šiandien buvo poilsio diena. Renginys, daug pažįstamų, pietūs, fantastiškai graži aplinka. wub.gif

O tai papatpo ideomu,ar i ta zona neieina nei vienas kiauliu kompleksas?Tai jei namu ukis turi naikint savo kiaules,sveikas kiaules,tai ir kompleksas privalo naikint.Ar cia kitaip?
Atsakyti