Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Matau matau Jurginėli,ačiū labai. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 13 kovo 2018 - 07:17
QUOTE(jurginėlis @ 2018 03 12, 20:19)
Liniuk, gerai, kad pas daktarą buvai, bet pasisaugok mirksiukas.gif
Papildyta:
http://www.premierse...esco-ottobrino/
vietoj savo cukinijos gavau štai tokį raguotį biggrin.gif  biggrin.gif
gal kas norit sėkliukių?
ir kada juos reiktų sėt?

čia kalafioras, auginau ir labai nepatiko, nepasakyčiau kad velyvas jis buvo, bet tos "galvos" labai tokios buvo kietos su plaušais visiškai nepanašios i tikrojo kalafioro smile.gif

Aš tai aplamai nesuprantu kaip žmones su plaučiu uždegimu adr sugeba kažkur eiti ir važiuoti tuo labiau dirbti, kai teko garbe biggrin.gif juo sirgti gulejau paslika savaitę laiko, džiaugiaus kad iki tualeto už sienu laikydamasi nuslampinejau

Sveikos kas sveikos smile.gif
Atsakyti
Labas

Liniau, gausi dar malku nuo manes, kad nesaugai sveikatos, o dar dirbi. Gulek lovytej ir tegu vyras apie tave sokineja ir lepina biggrin.gif

Koks purvynas kieme ax.gif katinai vos ne iki puses blauzdu purvini pareina blink.gif
Atsakyti
Lyžuka, tai tau namuose pandusą darys ? Aukšti laiptai ?
Jurginėli, gal vertėtų sėti apie birželio 01 dieną, bus rudeniui. O tai vasarą jis tikrai gali būti karstelėjęs. Nes žalia spalva . Nesu visiškai garantuota, bet nerizikuočiau.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 03 13, 12:04)
Lyžuka, tai tau namuose pandusą darys ? Aukšti laiptai ?
Jurginėli, gal vertėtų sėti apie birželio 01 dieną, bus rudeniui. O tai vasarą jis tikrai gali būti karstelėjęs. Nes žalia spalva  . Nesu visiškai garantuota, bet nerizikuočiau.

aha namuose yra 8-9 laiptai žiurint per kur eisi smile.gif

tai paprotinkit kas geras dabar laikas pomidorus set? unsure.gif niekad i jokius laikus nežiurejau bet žadu šiandien paset tai parūpo va biggrin.gif
Atsakyti
o tai jei anksciau neziuredavai, tai ko cia tokia prietaringa tapai biggrin.gif Jei anksciau pomidoru derlius tenkino, tai ir sek.
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2018 03 13, 13:59)
o tai jei anksciau neziuredavai, tai ko cia tokia prietaringa tapai biggrin.gif Jei anksciau pomidoru derlius tenkino, tai ir sek.

gal senatvė jau sapniuk biggrin.gif , ką aš sau galiu padaryt, prietaringa patapau ir taškas tongue.gif

na bet nesakai irt nereikia, va pati sužinojau kad kita pirmadienį smile.gif, o dabar tinka tik skinti ir konservuoti viską bigsmile.gif

https://lt.rhythmofn...nko-kalendorius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 13 kovo 2018 - 14:07
mano teta siuo klausimu labai prietaringa biggrin.gif dabar sake po 20d. kazkuri diena bus gera set pomidorus..

Tai visos senstam, o gal net vaikejam ax.gif Paskutinis zodis man bais tinka, bet ka jau cia ax.gif ...
Atsakyti
Pasižiūriu pro langą - nėra ką nei skinti , nei konservuoti. Žiauru. Ar čia tik pas mane šitaip ? Gal čia man reikėtų stogą pasiremontuoti ? blink.gif Išbyrėjusius varžtus susisemti ? blink.gif
Peržiūrėjau nuorodą. Ten, kur perbrauktas laistytuvas - super patiko parašymas " Ant šiomis dienomis laistomų augalų gali atsirasti kenkėjai " biggrin.gif
Panašu, kad autorius užstrigo 18 amžiuje. Tada dar gyvavo savaiminio gyvybės atsiradimo teorija. Pvz tikėta, kad pelės atsiranda iš senų skudurų, kirmėlės - iš mėnesienos šviesos. Paskui gimė Pasteras iš įrodė - bet kokia gyvybė atsiranda iš savo tėvų. Tai jeigu nelaistai kenkėjų suspensija - jų neatsiras.
Va todėl ir netikiu Mėnulio kalendoriumi, organiniu ūkiu ir horoskopais. Ateiviais noriu tikėti, nes mėgstu mokslinės fantastikos knygas. Būtų taip romantiška....
Atsakyti
Ate 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ačiū už sėklas, už sugaištą laiką 4u.gif Nu jau galvojau, kad pridėsi, bet, kad tiek daug, tai aš be žado ax.gif
Sėju šiandien pomidorus, nežiūriu į mėnulį, tik savo tinginį svarbu nugalėt. Pusę virtuvės indukų prisikroviau ir eisiu sėkliukes berti.
Sapniuk, ne taip greit mane į lovą paguldyt, gal užpernai ar pernai, kai sirgom gripu, tai buvo blogai, pagulinėjau. O čia tik pakosčiojau, tikrai blogai nebuvo. Nors peršvietus sakė, kad abiejų pusių. Prieš Kaziuką gal biški blogiau buvo, bet reikėjo įsipareigojimą vykdyt. Vsio, ligos istorija išsemta, viskas gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas vakare 4u.gif

Liniuk,nesiteisink,aš pati tokia,guliu tik kai visai stiptinoji ateina... jei nekylu- namiškiai žino,kad tikrai šakės,o pati kol galiu tolei ir einu,nuo pat mažens tokia ax.gif

man po kelionės kelių sopuliai parėjo,kaista abu,nors nėra,kad baisiai skauda,bet nesmagu,toks keistas jausmas,nei vaistus gert,nei kentėt

dabar rašykit toks kurios iš sėklų levandas auginat,žaist ar padėt tas sėklas giliai ? unsure.gif
parsivežiau pažaidimui,nupiešta,kad tiesiai į lauką galima sėt,bet dabar paskaitinėjus gugliuj matau,kad geriau daigiukais sodint,ale bėda tame,kad tuos daigiukus neturiu kur augint,palangių nerasta,o bute tamsu,išbėga visi daigai,pomidorus irgi vėliau nei visos sėju ir mažesnius išvežu į sodą
kaip variantas dar gal būtų pasėt namuose į indelį,po to išpikiuot jau sode,indelius galima šiltnamy apgyvendint nuo šalnų saugant hmm.gif

rožių maksiminių parsivežiau,Kaune labai smagia kaina užtikau,nepraeisiu niekaip,o kokios jau žydės,tokios ir tiks,norimiausias turiu,dabar tiesiog praplėst rožyno ribas ir prie terasėlės pora vijoklinių pasodint

parvažiavom,radom pavasarį,bet nespėjau pasidžiaugt,vėl lietus non stop unsure.gif ,dar ir minusinė bus,o jau galvojau į sodą lėksiu sezoną atidarysiu biggrin.gif
Atsakyti
Labuka
Liniuk tavęs auklėjimo ir barimo tema dar neišsemta,aš dar nieko nepasakiau biggrin.gif
Tad sakau būk protinga motera
Mano bendradarbė irgi tokia,paskambinu pasidomėt,kaip sveikata,oi sako gerai,ketvirtadienį eisiu dar pas gydytoją ir paskui darban,o pati nekosėjus žodžio ištart negali,sakau ar velnią matai,mes gi dulkėse dirbam,sinteponas dulka,o tu plaučius papjaut nori,nusibodo savais kvėpuoti ar ką
Sekmadienį pomidorus sukišau,ai kaip sau nori ,nori auga nenori eina na na na polkutės žingesneliu
Atsakyti