Labukas.
galvojau kokia nauja prisijungus , o čia Meri tokia sexy patapus. Katiniukas buvo geriau.
Praskalbiau visą dieną, kažkaip po visų švenčių visokių skudurų pilna. Kažkada kai pustė ir labai šalo, merga užmigo stoglangio orlaidę palikus. Pripustė į kambarį sniego kalną, ištirpo, bala vos ne iki kelių. Išsigandus sumetė visokių paklodžių rankšluosčių. O grindys alyvuotos spalvota alyva. Susigėrė visos spalvos į audinius. Tai dabar po kelis kartus turiu viską skalbti ant pavirinimo, ir tai lieka kai kur dėmės.
Ingrida, mano buhalterė pensijon varo. O ir labai brangiai jų firmoje plėšia, daug kur pigiau galima rasti. Negi neįsisavinsiu su programos pagalba apskaitos. Kažkaip geresnės nuomonės apie save. Nors prieš 8 metus bandžiau dvejybinės vadovėlį perskaityti, dasivariau iki pusės ir nustojau suprasti.
Liniau, tai dažniau apturėk džiaugsmo. Negi toli iki Šiaulių palėkti.
Nežiūriu visokių pagalbų. Paskui jausčiausi išsipurvinus. Kaip žmonės nesupranta, kad tai tiesiog dvasinis striptizas, o gal ir baisiau. Ar gydyti juos reikėtų. Ar sveiko proto žmogus rodys visai tautai savo debilizmą???
Labas rytas.
Mažius bandė pradžioje apseiti be buhalterės,juk baigęs ekonomiką,pagrindus buhalterijos turi.Aš iš karto sakiau,nevark,mane net purto prisiminųs buhalteriją,tai jau pusmetį atidavė popierius firmai,rami galva. Ar spėsi su visais tais įstatymų pakeitimais kas mėnesį?Tau maža darbo IK?
Tingėsiu,tingėsiu šiandien,na nebent grindis išsiplausiu,obuolių pyragą prasikepsiu,kažko skanaus norisi.Vakar ant staigiųjų iš miško šaldyta tešla,sumaltos aguonos ir vyniotinis.Dviese ir sušlamštėme.
Baigiasi nuo spaudimo vaistai,o nensinori lysti į polikliniką išsirašyti.Ir pagal programą reiktų tyrimus priduoti.MB kratosi,sako prisimink pernai nuvažiavome,seselė snarglėta ėmė kraują,po dienos man sloga. Jaučiu užvešiu receptų knygelę registratūron,išrašys gal taip vaistus? O tyrimus po visų gripų.
Niam, kaip skaniai atrodo. Aš imu Iš ko ta balta žele ? jogurtinė, varškinė?
Reikėtų ir man kažką prakepti. Bent jau žele padaryti. Nuo užpernai šaldiklyje trintų šilauogių mėtosi. Užpilčiau vandeniu, nusunkčiau, želatinos ir yra žele. Natūrali, ne iš pakelių.
Ingrida, jeigu perkiesi programą legaliai, tai visus įstatymų pakeitimus suinstaliuoja. Programa man per du mėnesius atsipirks. Sakau, kad brangiai moku už apskaitą.
Kepiau avino kulšį, kur anksčiau dovanų buvau gavusi. Gal ir nieko skonis
Reikėtų ir man kažką prakepti. Bent jau žele padaryti. Nuo užpernai šaldiklyje trintų šilauogių mėtosi. Užpilčiau vandeniu, nusunkčiau, želatinos ir yra žele. Natūrali, ne iš pakelių.
Ingrida, jeigu perkiesi programą legaliai, tai visus įstatymų pakeitimus suinstaliuoja. Programa man per du mėnesius atsipirks. Sakau, kad brangiai moku už apskaitą.
Kepiau avino kulšį, kur anksčiau dovanų buvau gavusi. Gal ir nieko skonis
Para. Kada tu speji desertus daryti. Saunuole
Abu diedai nusprende. Kad triusiui ne.
Siaip ne taip sugrudau tabl nuo kirminu katinui. Ne is karto pavyko
Drauge turi buhalteriu firma. Tai gana neblogai jai sekasi
Tvarko mazu uabu buhalterija. Tik tiek. Kad jau pas ja jokiu sukimu. Svari buhalterija ir jokiu slepimu.
Dyrikas isvaro slidinet. Ot kam geras gyvenimas. Nereikia skaiciuot centu. Net uzpavydejau. Diedui paskutinius suzeriau. Kad bulviu nupirktu. O tai ka est?
Abu diedai nusprende. Kad triusiui ne.
Siaip ne taip sugrudau tabl nuo kirminu katinui. Ne is karto pavyko
Drauge turi buhalteriu firma. Tai gana neblogai jai sekasi
Tvarko mazu uabu buhalterija. Tik tiek. Kad jau pas ja jokiu sukimu. Svari buhalterija ir jokiu slepimu.
Dyrikas isvaro slidinet. Ot kam geras gyvenimas. Nereikia skaiciuot centu. Net uzpavydejau. Diedui paskutinius suzeriau. Kad bulviu nupirktu. O tai ka est?
Laba
Mažoji parvažiavus,tai laikas ne mano
Šiandien pas pusseserę į svečius išlėkė,aš namie likau
Įdomu kaip temas uždaro?kiek mes čia su tuo gruodžiu draugausim?
O gal amžinas kalėdų laukimas bus
Mažoji parvažiavus,tai laikas ne mano
Šiandien pas pusseserę į svečius išlėkė,aš namie likau
Įdomu kaip temas uždaro?kiek mes čia su tuo gruodžiu draugausim?
O gal amžinas kalėdų laukimas bus
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 01 14, 23:56)
Liniau, tai dažniau apturėk džiaugsmo. Negi toli iki Šiaulių palėkti.
Nežiūriu visokių pagalbų. Paskui jausčiausi išsipurvinus. Kaip žmonės nesupranta, kad tai tiesiog dvasinis striptizas, o gal ir baisiau. Ar gydyti juos reikėtų. Ar sveiko proto žmogus rodys visai tautai savo debilizmą???
Tai per mėnesį bent kartą vistiek pamatom.
Aš irgi tų durnų laidų nežiūriu.
Apsivaikavau, kol kas 15, liuks. Pavalgiau ir vėl einu maitinti mažiukų.
QUOTE(liniuxxxxx @ 2017 01 15, 22:20)
Apsivaikavau, kol kas 15, liuks.
kokia punktuali
Laba gruodžio sniego burtuose ,vat reikėjo rašyt kovo,vis arčiau saulės
ilsiuosi šiandien,visai nieko neveikiau,paklojau lovą ir skalbyklę įjungiau,viskas
vakar atšventėm,valgymų daug liko,tai šiandien švediškas stalas
miegojau geras septynias valandas,bandau prisimint kada toks stebuklas buvo paskutinį kartą,ko gero tik Italijoj,pernai gegužės mėnesį,po paros nemiegotos buvau nulūžus
ryte vėl anksti keltis,važiuosim į ambasadą,galvoju ką pakeliui apžiūrėt galima,bet jei oras bus nekoks,tai viskas vienodai pilkai atrodo
kažkada mačiau,kad yra po stogu kažkoks vandens laikrodis ar kažkas panašaus,neprisimenu,o ir neatkasu niekaip ,čia apie Berlyną aš,gal kuri buvot?
LAbukas
O gal visai ir nieko,kad tos temos nebeuzdaromos-eina ir eina viena Tik va pavadinimas likes toks ziemiskas..Bet man nemaiso
Oi,dvi dienas po svecius prasimalem Penktad pas vienus,sestad pas kitus ir abi dienas su nakvyne
O gal visai ir nieko,kad tos temos nebeuzdaromos-eina ir eina viena Tik va pavadinimas likes toks ziemiskas..Bet man nemaiso
Oi,dvi dienas po svecius prasimalem Penktad pas vienus,sestad pas kitus ir abi dienas su nakvyne
Labas rytas.
Frau,ramios kelionės.
Liniux, tai sausio 15, 15 naujų šeimos nariu? , Gerai, kad ne 20 o tai gal visi 20 butu ...o šiaip kiek buna kazin maximumas?
Man irgi temos pavadinimas netrukdo , svarbu žmones joje
Fra kur dabar leksit?
Aš kaip visai tv nežiurinti, tai šeštadienį teko priverstiniu budu eurovizijos atranka pažiuret, supratau kad kolkas nieko neprarandu jos nežiuredama
Man irgi temos pavadinimas netrukdo , svarbu žmones joje
Fra kur dabar leksit?
Aš kaip visai tv nežiurinti, tai šeštadienį teko priverstiniu budu eurovizijos atranka pažiuret, supratau kad kolkas nieko neprarandu jos nežiuredama
Labas