Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Ate, ačiū 4u.gif
Lieku skolinga.
Atsakyti
Liniuk,rimtai tu dar į mišką? blink.gif Nejuokauk rimta čia liga. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
ax.gif Nesibarkit, nu rimtai gerai jaučiuos. Daktarei tai nesakysiu, kaip grynu oru gydaus smile.gif
Man labai netikėtai greitai pavasaris atėjo.
Atsakyti
Man sodo genėjimas liko kitam kartui. Kol ėjau į bityną, du kartus sniegą iš batų kračiau. Nuvaliau sniegą prie avilių ir tiek darbo sode. Gal be reikalo valiau, lyja, būtų ir taip nutirpęs unsure.gif
Parsivežiau Liniuko sūrius, skanumėlis. Ačiū, Liniuk. 4u.gif Paprastai nevalgau 11 val vakaro, bet kad labai skanu wub.gif Rekomenduoju 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarema: 11 kovo 2018 - 23:01
Vasarema 4u.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Liniukai, tu neužmušama. Ne motera, o Terminatorius blink.gif Su plaučių uždegimu į mišką. blink.gif
Šiandien pas mus pavasaris. Arimai pasimatė. Ir saulė išlindo.
Atsakyti
Labas rytas

dar laukiu telefonu, aciu parasiusioms oro_buckis.gif

Kaimietuke, mano visi tel. nr. buvo kortelej ax.gif Vakar draugei skambinau, tai jai tik vardai buvo like, be numeriu. Uztai mesendziariu ismokau naudotis biggrin.gif , ai nezinau kaip rasosi rolleyes.gif skambinau puskei i Dublina, kad savo mamos tel. nr. duotu. Kaip as busiu be savo brangiausios tetulytes.
Atsakyti
Atsibruko komisija iš savivaldybes i namus nori dukra pandusa darytis, oi kokie visi susireikšminę fui atrodo iš musu kišeniu algas gauna o jau ponu ponai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 03 12, 12:04)
Atsibruko komisija iš savivaldybes i namus nori dukra pandusa darytis, oi kokie visi susireikšminę fui atrodo iš musu kišeniu algas gauna o jau ponu ponai  unsure.gif

paaiskink kaimui, ka pandusas reiskia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2018 03 12, 11:43)
paaiskink kaimui, ka pandusas reiskia biggrin.gif

na va pvz
smile.gif su vežimėliu įvažiuot i namą, toks nuolydis metalinis
Atsakyti
a, dabar aisku. Toks nezinomas zodis ax.gif
Atsakyti