Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Su švente ,mergaitės.
Kepiniams kepiniams šokoladas, dičkis jau užsisakė burokėlių pyragą,grybukams kepurės sueis............. mirksiukas.gif
Atsakyti
Su svente wub.gif lithuania.gif

Labas rytas
Atsakyti
mergicos, surasykit savo telefonus i a.z. Perdejo kortele i nauja telefa Telioj, sake persikels numeriai. Pasiziuriu namie blink.gif like keturi nr., kurie man visai nereiksmingi.Mokausi graziai elgtis su naujuoju, jis smugiui atsparus - saviginai, gali but vandeny iki 2m. reik vaziuot kur povandeninio pasaulio fotografuot.
Atsakyti
Sapniukai, pasiimk seną telefoną, jis gi veikia, ten dauguma numerių turi būti likę. Dabar, kai įsivedinėsi, iš karto nukreipk į kortelę. Pas mane ant stalo net du caro Ruriko laikų telefonai guli. Retkarčiais pakraunami. Kai prireikia kokio senai naudoto numerio, pasižiūriu. Tada jau paskambinusi įsivedu į naująjį. Tai įsivaizduok, iš pačio seniausio taip du metus ar daugiau vedžiau į naujesnį, kol ir tas paseno morališkai ir techniškai. Bet kai pas mane numerių gal tūkstantis, tai visų gi nelaikysiu kortoje.
Pjovėme medžius visą [popietę, kol galėjome vos įžiūrėti. Tokie seni slyvukų medžiai, o kieti, net ugnis eina. O šakos dygliuotos doh.gif Parėjau, rankos atšilti negali, vos raides sugrabalioju. Visa kaip kačių sudraskyta, o pavargau po žiemos miego. karsta.gif
Atsakyti
Iš Kaimo, man tavo slyvukų reik biggrin.gif
Atsakyti
labas 4u.gif

su švente lithuania.gif

Sapniuk, tuoj parašysiu tel. mirksiukas.gif

Ingridėl, atsiųsk savo energijos nors gabaliuką, a mirksiukas.gif

Patvoriais yra slyvukai, nei žydi, nei vaisius veda, tik tiek, kad kaimynus užstoja, bet reik išsipjaut, nes šabakštynas...

vakar iki vakaro tipo badavau, čia iš piktumo.......... svoris -100 g. Šiandien valgau normaliai, bet tiek nesuryju. Reik kažkaip lašinius numest, į maudymkę neįtilpsiu, reiks naują pirkt-vėl išlaidos biggrin.gif biggrin.gif

perskaičiau dar vieną detektyvą biggrin.gif
Atsakyti
Mes popiet miške buvom, gydau plaučių uždegimą ax.gif Tai maniškis sugebėjo įsimurdyt , teko kviest pagalbą, kad ištrauktų. Užsinorėjo pabaigai kitą kelią išbandyti, nors aš taip ir sakiau, kad įkris.
Atsakyti
Liniuk, man taip baisu, kad tik Tu neišgriūtum su tuom uždegimu......

vyrai-anie niekad mūsų neklauso...... ir po to tenka vistiek daryt kaip mes sakom tongue.gif
Atsakyti
Blogiau nėra, pamelšiu dar karvę ir varysiu į pirtį pasikaitint. Ryt eisiu pas daktarę, matysiu ką pasakys.
Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2018 03 11, 21:00)
Blogiau nėra, pamelšiu dar karvę ir varysiu į pirtį pasikaitint. Ryt eisiu pas daktarę, matysiu ką pasakys.

Nejuokauk su plaučių uždegimu. Ne sloga. Ką jau be tavęs negali apsieiti, tai negali, bet pasaugok save. Į tą mišką kažin ar tikrai tau reikėjo.....kai haliucinacijos prasideda nuo deguonies trūkumo, žinok nejuokinga. Antibus geri?
Atsakyti
Ate, geriu antrą savaitę. Gerai jaučiuos, tik neatsikosau, o ir kosau nedaug.
Neprašė manęs, pati pasiūliau, atsibodo namie trintis, nors gulėti irgi kaip ir nes įgauna.
Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2018 03 11, 21:42)
Ate, geriu antrą savaitę. Gerai jaučiuos, tik neatsikosau, o ir kosau nedaug.
Neprašė manęs, pati pasiūliau, atsibodo namie trintis, nors gulėti irgi kaip ir nes įgauna.

Man atsikosėjimui labai padėjo garai su bičių pikiu ir arbatmedžio aliejum. Gal pabandyk.
Vakar išsiunčiau. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 11 kovo 2018 - 20:52