Pas mus gili žiema. Svajojau apie sodo genėjimą, bet kad sniego tiek, kad batai bus pilni. Ant prūdo ledas storiausias, vis dar difuzorių, ar kaip jis ten, esame įjungę, kad žuvys neuždustų.
Aš nemoku džiaugtis ne tik džiovintomis, bet ir skintomis gėlėmis. Tulpės darže žymiai geriau, negu tos, kur dabar ant stalo stovi. Vienas žiedas, nedidelė puokštė, rugiagėlių puokštelė, puokštė-vanta, gerai, džiugina. Svečiams per savo jubiliejų sakiau, kad noriu gauti vieną puokštę iš visų, o daug gėlių dar kada nors turės progą man atnešti, kai vis tiek nematysiu, arba iš viršaus man gerai atrodys... Kovo 8 iš MB gavau įvairiausių gėlių svogūnėlių, pati ne visus pirkčiau, bet džiaugiuosi ir pasodinsiu tikrai.
Ingrida, turi skonį ir jau beveik diplomuota floristė, ar neplanuoji prieš verbų sekmadienį versliuką prasukti? Kursų kaina turi kažkaip atsipirkti
![unsure.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/unsure.gif)
Bent Vilniuje verbų sekmadieniais tikras verbų turgus šurmuliuoja. Paprastos kadagių ir gluosnių šakelės, visokios kompozicijos su zuikučiais, paukštukais, kaspinėliais ir įvairiausios pintos verbos siūlomos ir perkamos.