Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

https://skonis.lryta...algyti-4909103/
Įmetu,kas nesilaiko dietų.MB įmetė ir sakė padės gaminti,jei nori paragauti. mirksiukas.gif
Nors vakar už galvos susiėmė,kai pamatė vakar 12 šokolado plytelių nupirktų.O juk artėja velykos,kiek reiks pyragams,grybukams....reikia naudotis proga kol akcija. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 10 kovo 2018 - 08:52
OMG, Ingrida blink.gif Nagi pinigų negailėjimas visokioms cackoms. Nors jeigu hobis - tai pateisinama. Man irgi stogą nurauna, kai pamatau kokią naują gėlę ar rožę. Bet tai ilgam. O tavo cackos - pasidžiaugi per šventes ir į šiukšles ? Na, man sudžiūvusi gėlė - tai tik šiukšlė su dulkių rinkimo funkcija.
O 12 šokolado gabalų niekaip nepateisinu. blink.gif Taigi jeigu pati nesušlamši, tai kam nors nesveiko produkto pakiši kaip dovaną.
Va, vakar pusžentis atvažiavo. Kaip visada, man tris saldumynų pakuotes dovanų. Tai ar galima už tai myk\lėti ? dar kai aš pradėjau dietos laikytis. bash.gif

Liniukai, vakar vežė produkciją vairuotojas į pajūrį. Tai ir aš įsibrukau kartu, pas draugę pasėdėjau, kol jis išsikrovė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: 10 kovo 2018 - 10:33
IK nekenčiu ir aš dirbtinų gėlių,dulkių rinkimas.Bet mažoji nori tokios dėžutės.Ir dovanų ,paskaičiavau iš gyvų gėlių gausis brangu. mirksiukas.gif Moki-veži pridaryta tokių dėžučių iš dirbtinų.Man gausis vistiek pigiau. ax.gif
Moki-veži papirkau gėlių daigelių,kaip ir pernai pasidauginsiu paskui. mirksiukas.gif
Depe atsilaikiau prieš hiacintus irgi tokia kaina...mb pauostė pareiškė tik ne kambaryje ,laikyk pas vištas nereiks kvepalų. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 03 10, 11:31)
OMG, Ingrida  blink.gif Nagi pinigų negailėjimas visokioms cackoms. Nors jeigu hobis - tai pateisinama. Man irgi stogą nurauna, kai pamatau kokią naują gėlę ar rožę. Bet tai ilgam. O tavo cackos - pasidžiaugi per šventes ir į šiukšles ? Na, man sudžiūvusi gėlė - tai tik šiukšlė su dulkių rinkimo funkcija.
O 12 šokolado gabalų niekaip nepateisinu. blink.gif  Taigi jeigu pati nesušlamši, tai kam nors nesveiko produkto pakiši kaip dovaną.
Va, vakar pusžentis atvažiavo. Kaip visada, man tris saldumynų pakuotes dovanų. Tai ar galima už tai myk\lėti ? dar kai aš pradėjau dietos laikytis. bash.gif

Liniukai, vakar vežė produkciją vairuotojas į pajūrį. Tai ir aš įsibrukau kartu, pas draugę pasėdėjau, kol jis išsikrovė.

Laba,
Ir džiovintos ir dirbtinės- ne gėlės.....
Žlugo mano tylios viltys......nunešė marčią.....
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2018 03 10, 13:59)
Žlugo mano tylios viltys......nunešė marčią.....

Tu užtikrinta? 4u.gif 4u.gif Dar daug kas gali pasikeisti. ax.gif
Atidariau sėją. mirksiukas.gif
Ieškau stambioms moteriškėms megztų suknelių.Sunku rasti. ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 10 kovo 2018 - 14:11
Sodą genėjome, tai nei ranykčių, nei kojyčių bigsmile.gif va ką reiškia užsisėdėjimas po žiemos, o realiai tik rodžiau kurias šakas pjaut ir sodo tepalu tepliojau ir kelis serbentų krūmus išgenėjau ai dar rožes nusikirpau kur buvo nuo naujo metu žydėjimo likę su žiedais nušalusiais
Atsakyti
Pas mus gili žiema. Svajojau apie sodo genėjimą, bet kad sniego tiek, kad batai bus pilni. Ant prūdo ledas storiausias, vis dar difuzorių, ar kaip jis ten, esame įjungę, kad žuvys neuždustų.
Aš nemoku džiaugtis ne tik džiovintomis, bet ir skintomis gėlėmis. Tulpės darže žymiai geriau, negu tos, kur dabar ant stalo stovi. Vienas žiedas, nedidelė puokštė, rugiagėlių puokštelė, puokštė-vanta, gerai, džiugina. Svečiams per savo jubiliejų sakiau, kad noriu gauti vieną puokštę iš visų, o daug gėlių dar kada nors turės progą man atnešti, kai vis tiek nematysiu, arba iš viršaus man gerai atrodys... Kovo 8 iš MB gavau įvairiausių gėlių svogūnėlių, pati ne visus pirkčiau, bet džiaugiuosi ir pasodinsiu tikrai.
Ingrida, turi skonį ir jau beveik diplomuota floristė, ar neplanuoji prieš verbų sekmadienį versliuką prasukti? Kursų kaina turi kažkaip atsipirkti unsure.gif Bent Vilniuje verbų sekmadieniais tikras verbų turgus šurmuliuoja. Paprastos kadagių ir gluosnių šakelės, visokios kompozicijos su zuikučiais, paukštukais, kaspinėliais ir įvairiausios pintos verbos siūlomos ir perkamos.
Atsakyti
Vasarema,man kursai nekainuoja db siunčia.Išsirinkau kas prie širdies,dar iki versliuko tolokai.Reikia medžiagos užsiauginti. ax.gif
Pabandykite spurgas,liežuvį praryti galima,nežinAU,KAI ATVĖS,bet kol šiltos mmmmmmmmmm.Gruzda tarp dantų,panašu į kukurūzus ir labai greitai gaminasi. mirksiukas.gif
Atsakyti
Man kaip ir Vasaremai - gražiausia gėlė, kol ji su visomis šaknimis. smile.gif Smagu gauti puokštę, bet labiau džiaugiuosi dovanotu daigu ar vazonine gėlė. Vasarema, o tavo iūdėja dėl vienos puokštės - liuks.
Tik pomirtinių gėlių neprašyk. Geriau tegul neša kokius daigus kapams apsodinti. biggrin.gif
Ilgesingai pasižiūriu į sodą, į gėlyno properšas. Žliugsi visur. Ai, palauksime atšilimo.
Ingrida, baik su tomis spurgomis. Šiandien man vienintelis saldėsis - bananas. Nors pietums nusidėjau. Dariau kažką panašaus į Kijevo kotletus, tik paplokščius. Nugi verti grieko buvo. wub.gif
Atsakyti
Laba,

Juodas šokoladas yra gerai. mirksiukas.gif Spurgas Ispanijoj ragavau, jau išgirtos buvo, bet man jos nelabai patiko, gal tiesiog skanesnių dalykų buvo, saldumynai paskutinėj vietoj rūpi ax.gif

Apkūnias ponias megztos suknios dar labiau "padidina", nebent apkūnumas- privalumas, o ne trūkumas mirksiukas.gif

Aš susirišu džiovintų gėlių verbas, man patinka, bet tą darbą dirbu vasarą. Geriau pinti. O ilgai laikyti nebūtina, viskas laikina rolleyes.gif

Sodo patys negenim, nemokam ax.gif . Dar apie sodininkavimą negalvoju- meškos miegas nesibaigė bigsmile.gif

Susiuvau vėliavą, kampą kažkas pragraužė. blink.gif
Atsakyti
Labas rytas. Sveikinu su švente lithuania.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2018 03 11, 07:01)
Labas rytas. Sveikinu su švente  lithuania.gif

Ačiu, jau nuo vakar plevėsuoja 🤗

Negalima, Ingrida tokių saldumynų tomato.gif mirksiukas.gif

O šokoladą kaip suprantu ne vieną valgyt pirko, o i kepinius mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 11 kovo 2018 - 07:12