Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
labas rytas 4u.gif 4u.gif

visos su tiulpanais biggrin.gif ir mane mano vyrai apdovanojo wub.gif wub.gif

vakar viriau obuolienę rolleyes.gif jei rudenį neviriau, tai pirmą kart teko virt pavasarį tongue.gif tongue.gif ir dar bus geras virimas-labai ėmė gest obuoliai, skanūs, saldūs bet bus į stiklainiukus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2018 03 09, 07:19)

vakar viriau obuolienę rolleyes.gif  jei rudenį neviriau, tai pirmą kart teko virt pavasarį tongue.gif  tongue.gif  ir dar bus geras virimas-labai ėmė gest obuoliai, skanūs, saldūs bet bus į stiklainiukus ax.gif

pavasarį dar nieko, aš pernai rudeniop viriau uogienę iš pernykščių šaldytų aviečių bigsmile.gif

Sveikos smile.gif

atlydys koks pas mus, vanduo visur mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mane irgi genda obuoliai. ax.gif Ir šiemet tokie mažyčiai.Sumaščiau bandyti pasidaryti valgomą puokštę,tik teipavimo juostelę reikia nusipirkti,kad kotus pasidaryti.Dabar mąstau kaip pigiau pasidaryti,dar kokių mandarinų,paprikos jaučiu brangios,o kaip mačiau per tv valgomas puokštes visą grožį duoda paiilgos paprikos. bigsmile.gif
Šiandien kursuose išeiginė,anglų eis mokytis jauniklės,kiek mes senosios eisime.Tai tiek reikalų susikrovė susitvarkyti. ax.gif
Atsakyti
As paskutinius obuolius susaldziau rolleyes.gif
O tai kaip jaunuomene nemoka anglu klb. blink.gif Taip, kaip musu karta nemoketu rusu klb. neisivaizduoju, nebent nebutu lanke mokyklos blink.gif

Labas

sudygo mano paprikos, kelios, bet tai balzamas mano duselei biggrin.gif
Daiginu ant staciamalkio, lempu neturiu, sildomu grindu irgi ax.gif Tiesiog vargo pele tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2018 03 09, 09:37)
lempu neturiu, sildomu grindu irgi ax.gif Tiesiog vargo pele tongue.gif

Spaniuk, kas iš tų šildomų grindų, jei mano princesės (katės čia biggrin.gif) vistiek gula tada ne ant jų o ant dėžučių gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 03 09, 11:19)
Spaniuk, kas iš tų šildomų grindų, jei mano princesės (katės čia biggrin.gif) vistiek gula tada ne ant jų o ant dėžučių  gun_bandana.gif

mano katinai is virtuves ant peciaus neuzsoka, mamos kambary nelaikau, nes anytos katinas atrado,
kad ten silta biggrin.gif Butu dezutes nenugultos, o nuverstos tongue.gif

Liniau, kaip naujagymiai gyvena?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 09 kovo 2018 - 10:44
Nu aš irgi, kaip niekad, su tulpanais vakar žydėjau biggrin.gif Nuo vyro, bičiulį sutikom dar pas draugę, gavau ir aš biggrin.gif Ir nuo žento. Ir dukra dar nuo mano bičiulio gavo biggrin.gif
Sapniuk, aš irgi ant pečiaus pasėjusi padedu, šilta, greit sudygsta. Pomidorų iš sėkluvos užsakiau, dar negavau.
Ką tik antriems naujagimiams dantis nukarpiau, geležį suleidau, kleckiai tokie.
Atsakyti
Labuka
Atlydys šiandien,teška visur,jau guminukai praverstų
Tulpių nuo vyro gavau,darbe po tulpelę gavom
Daiginu ant radijatoriaus padėjus,katino neturim šuo nei užšoktų,nei tilptų ax.gif
Atsakyti
Pravariau šiandien išilgai visą Žemaitiją. Nugi pavasaris pas jus. O įvažiavus į Aukštaitiją gili žiema dar.
Atsakyti
O tai kur čia gastroliavai IK?
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Aš vakar tai pabandžiau verbą gaminti,nai nai gavosi.Gaila visus sausiukus išnaudojau,dar kiek į kursus prisinešiau,tai visi išplaukė.Tai kiek iš likučių,svarbu suprasti esmę. ax.gif Dabar užsisakiau visokių sėklų sausiukų,jau kad dėsiu per vasarą auginti. bigsmile.gif
Vakar pusę dienos prasidaviau po parduotuves,prisipirkau tris dėžutes puokštėms gaminti,vis dar eina iš Kinijos gėlės dirbtinos,dar ne visos suėjo.Prisipirkau floristų parduotuvėje visokių kiaušiukų su plunksnomis ir be jų.Puošiu su mokytojos pagalba stebulę pasigaminau.Mūsų bent krašte tokių dalykų nebūdavo ant stalo. ax.gif Nepykite pasirodysiu visus paukščius,stebulę,kai vaikai grįš,kitą savaitgalį marti su dičkiu grįš kelioms dienoms.Velykoms sako subrangsta labai bilietai grįš šiek tiek ankščiau.Šį savaitgalį Olandijoje pramogauja,liepiau gėlių prifotografuoti ir su pusmarte susitiks tuo pačiu. ax.gif Jiems tai kiškį baigiu padaryti,nupirkau šakočiui skirtą dėžutę,bus supakuotas,reikia tik dėžutę papuošti,kad galėtų parsivežti bent tokią šilumėlę. ax.gif
Lidle dar visokių papuošimų,zuikių,juostelių papirkau ir virtuvei visokių prieskonių. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 10 kovo 2018 - 07:47