Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Sveikos

Visas su šia gražia švente smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

o čia realiai iš įvykio vietos biggrin.gif

Luety, tai kaip pagal tave vitaminų gauti? mirksiukas.gif jei jau iš vaisių juos išėmei bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 08 kovo 2018 - 08:06
Sapniuk,tai septintą nepyksiu,kita laiptinė kasė pusę septynių,bet ketvirtą................. bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2018 03 08, 08:08)
Sapniuk,tai septintą nepyksiu,kita laiptinė kasė pusę septynių,bet ketvirtą................. bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

gerai kad mus kaimynai ramūs, aš pirma apie septintą šiūpeliavau bigsmile.gif
Atsakyti
Su švente, mielosios 4u.gif
Kadangi šventė, miegojau iki 8. Sniego daug, bet pravarys su traktoriaus kaušu ir baigta. Gal nuo laiptų kelis šiupelius numes. Reikia nuvažiuoti į vieną vietą, va ten tai gali būti užpustyta.
Gal jau paskutinė žiemos fanaberija .
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 03 08, 09:10)
gerai kad mus kaimynai ramūs, aš pirma apie septintą šiūpeliavau  bigsmile.gif

tai pas mus irgi visi ramus. Kaimynes miegamas netoli mano siupeliuojamos vietos, o ana iki 10 miega, bet dabar Vilniuj, tai galiu triuksmaut tongue.gif

Su svente 4u.gif Vyras telefonu pasveikino, sake geliu nebus. Nupirko man kazkoki telefona-plyta blink.gif
Atsakyti
Na mes jau gavom po 3 tulpes, pyrago ir t.t. esmėj jau ramios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 03 08, 06:03)
Sveikos

Visas su šia gražia švente smile.gif

o čia realiai iš įvykio vietos biggrin.gif

Luety, tai kaip pagal tave vitaminų gauti?  mirksiukas.gif jei jau iš vaisių juos išėmei  bigsmile.gif

Su moteru svente visas! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Lyzuka,o jau katinas koks,o tuples,kaip tinka jam prie kailio spalvos.Imu visa komplekta.
Antra nuotrauka brrrr.Pas mus saule ritinejasi zeme,nors nakti lijo.Galetu jau nelyt ir taip slapia.
Vitaminu gaunam is visokio maisto:is zuvies,mesos,darzoviu,ir is rytinio vaisiaus,visas tas komplektas ir sudaro saltini.Kad gaut vitaminu pakankamai,senstant reikia ju vartot papildu pavidalu.Ir siaip,maistas nera kokybiskas,isskyrus savo auginama be kombinuotu pirktiniu pasaru,o senioviskai,ekologiskai.Ir isvis kas darosi,ar anksciau kam truko vit.D?Ji organizmas sintezuodavo gaves saules,o dabar ir saules vasara pakanka,o vit.D truksta beveik kas antram Lietuvos gyventojui.
Nebesileiskim i filosofijas,vienos tiesos nera.Valgykim taip,kaip kam patinka ir tinka,o kam idomu,dar ir pasidomekim.Kadangi as linkus i nutukima,tai kur tik randu straipsni apie mityba,ten ir skaitau.Si ryta minus 500g.Per savaite neblogai. wub.gif
Atsakyti
Pasidavė maniškis irgi visuotiniai psichozei,padovanojo 5 tulpes. mirksiukas.gif Kas labai neįprasta tokią dieną.Dar gavau tulpaną benzino kolonėlėje. bigsmile.gif
Ragaujame skanų raudoną vyną. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2018 03 08, 15:07)
Pasidavė maniškis irgi visuotiniai psichozei,padovanojo 5 tulpes. mirksiukas.gif Kas labai neįprasta tokią dieną.Dar gavau tulpaną benzino kolonėlėje. bigsmile.gif
Ragaujame skanų raudoną vyną. ax.gif

Skaniai pasilepinti. 4u.gif 4u.gif
As vis pamirstu paklausti,kai buvot Londone,ar patiko Phantom of the opera??
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2018 03 08, 18:11)
Skaniai pasilepinti. 4u.gif  4u.gif
As vis pamirstu paklausti,kai buvot Londone,ar patiko Phantom of the opera??

Ačiū.
Nieko gražesnio neteko matyti. wub.gif wub.gif
Atsakyti
O aš gavau tulpanų ne tik nuo savo, bet nuo svetimų vyrų. Ir ko čia gėdytis, tik džiaugtis reikia. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 03 08, 20:21)
O aš gavau tulpanų ne tik nuo savo, bet nuo svetimų vyrų. Ir ko čia gėdytis, tik džiaugtis reikia. wub.gif

Vyresnis tulpes ir pyragą, jaunėlis- kvepalai Mon paris biggrin.gif
Atsakyti