Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(IngridaB @ 2018 03 07, 17:06)
Luety skaitau ir galvoju,kokiuose pietuose gyveni???? bigsmile.gif Mano dar niekas nesėta,aš dar miegu žiemos miegu,dar nei vienais metais taip nebuvo. ax.gif Gal kad užsiėmimą turiu? mirksiukas.gif
Tai aš visai blogai maitinuosi,mano visi bvaisiai vakare,namo grįžųs.Aš dabar stengiuosi vakarais bent jau fermentinį sūrį pakeisti vaisiais,nes vaikai sakė gryni riebalai,o būdavo vakare kiek suvalgau sūrio. bigsmile.gif  bigsmile.gif  ax.gif Vis su vaisiais badą užmušu. ax.gif

Palaikau tave IngridaB, valgydama dabar greipfrukta bigsmile.gif

Valgyk Džiuga jis ir riebalų mažiau turi ir nuo jo greičiau soti pasijusi arba paprasta varškės sūrį, baltymai užmuša alkio jausmą
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2018 03 07, 15:06)
Luety skaitau ir galvoju,kokiuose pietuose gyveni???? bigsmile.gif Mano dar niekas nesėta,aš dar miegu žiemos miegu,dar nei vienais metais taip nebuvo. ax.gif Gal kad užsiėmimą turiu? mirksiukas.gif
Tai aš visai blogai maitinuosi,mano visi bvaisiai vakare,namo grįžųs.Aš dabar stengiuosi vakarais bent jau fermentinį sūrį pakeisti vaisiais,nes vaikai sakė gryni riebalai,o būdavo vakare kiek suvalgau sūrio. bigsmile.gif  bigsmile.gif  ax.gif Vis su vaisiais badą užmušu. ax.gif

As gyvenu visai pietryciuose Anglijos,Eastbourne.Pasiziurekit google map,kam idomu.Siandien visa diena sauleta 8-9 silumos,,savaitgali 11-12 silumos,sauleta,kita visa savaite tas pats.Pas mus jau pavasaris,tai ka tas siltnamis neikais.Braskes sodintos siltnamin is rudens labai nedaug,tik paskanavimui gal 20 kelmeliu,kai nulesim,mesiu lauk,bus agurkai.
Na as visa gyvenima kovoju su antsvoriu,turiu palinkima,tai esu perskaicius daug info,labai kazkada buvo idomu,nuo ko storejama,kudejima.Tai visur raso,kad angliavandeniai,t.y.vaisiai,bulkutes,pyragai,uogienes,valgomi pirmoje dienos puseje,nes organizmas turi laiko juos isskaidyt,pietus normalus,o vakare daugiau baltymu,tai varske,kiausiniai,avizirniai,zuvis ir t.t.Paziurekit ka valgo prancuzai ryte.Kroasantai ,bandeles tiesiai is kepykleles,su uodiene,sausainiukas,jogurtukas,o vakare- jautienos kepsnys.O jie tai gurmanai,zino,kaip valgyt,prancuziu storu mazai.Tai ir sakau,kad vaisius kaka,nebent viena koki iki pietu.
As megstu savo braske ant koses ryte,kai jau buna,o jei ne,tai kokia kita uoga,nedaug.O vaisiu nevalgau beveik visai,o jei valgau iki pietu.
Atsakyti
Oi o kur tada valgymo malonumai bigsmile.gif

O bet tačiau kartu su vaisiumi kiek vitaminų, skaidulų mineralinių medžiagų gauni, o su pyragu ar kitu cukraus pilnu maistu viso to nulis ir aplamai tegul valgo kas kaip nori ir rašo, nes dabar tik netingi kad kiek gali pridurt visko, kad paskui mergeles prisiskaitę tų briedų alpsta lygioje vietoj mirksiukas.gif
Atsakyti
del vaisiu pirmoj dienos pusej pritariu 4u.gif

bulkutes, pyragai-tuscios kalorijos, mazai tolko tik i barankas eina.

Labiausiai vertinu sezoninius vaisius is savo sodo. biggrin.gif Atveztiniuose vaisiuose nelabai ko gero galima rasti, na skaidulu tai tikrai yra.

Kas i valgymo tema, tai snd. istisai valgiau, kai dazniausiai valgau tik pietus, retsykiais pusrycius. Rytdienai pusryciam jau paruosiau varskecius kept, o pietum balandelius. Teks ryt daug valgyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 07 kovo 2018 - 19:23
QUOTE(Lyžuka @ 2018 03 07, 16:53)
Oi o kur tada valgymo malonumai  bigsmile.gif

O bet tačiau kartu su vaisiumi kiek vitaminų,  skaidulų mineralinių medžiagų gauni, o su pyragu ar kitu cukraus pilnu maistu viso to nulis ir aplamai tegul valgo kas kaip nori ir rašo, nes dabar tik netingi kad kiek gali pridurt visko, kad paskui mergeles prisiskaitę tų briedų alpsta lygioje vietoj  mirksiukas.gif

Kad gaut bent dienos vitaminu norma,reikia suvalgyt kelis maisus obuoliu. bigsmile.gif bigsmile.gif visi tie mitai apie vitaminus,gaunamus is vaisiu,seniai pasene.
Pyragas-blogis,o istiesu,kas ka nori,tas te valgo.As niekam nekisu,as tik diskutuoju ir esu su kita nuomone. bigsmile.gif bigsmile.gif 4u.gif 4u.gif

Va kokios mano kalijos,suniokotos sniego:

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 07 kovo 2018 - 19:33
Kaimietuke, plėšriosios erkės blink.gif blink.gif kiek daug iš Tavęs visko sužinau 4u.gif 4u.gif

paskutiniu metu didelis ėdimas užpuolęs...... galvoju apie burnos užsiuvimą blink.gif blink.gif o jei rimtai - visko žmogui reik, tik žinot kiek to maisto į pilvelius prisikraut ir turėt valios sustot skanume mirksiukas.gif

Luety, tikiuos, kad atsigaus gražiosios kalijos? o braškių bais pavydžiu tongue.gif rolleyes.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2018 03 07, 17:48)
Kaimietuke, plėšriosios erkės blink.gif  blink.gif  kiek daug iš Tavęs visko sužinau 4u.gif  4u.gif

paskutiniu metu didelis ėdimas užpuolęs...... galvoju apie burnos užsiuvimą blink.gif  blink.gif  o jei rimtai - visko žmogui reik, tik žinot kiek to maisto į pilvelius prisikraut ir turėt valios sustot skanume mirksiukas.gif

Luety, tikiuos, kad atsigaus gražiosios kalijos? o braškių bais pavydžiu tongue.gif  rolleyes.gif  tongue.gif

Lapai jau neatsistos,reiks ispjaut visus,prileis nauju,o ziedai gyvi.
Anksciau zmogus valge,kiek norejo,bet ir judejo:are,sejo,akejo pjove dalgiu ir isdegindavo tas kalorijas,o mes dabar valgom tiek pat,o judam?As tai nuo kompo i virtuve,prie kompo vel,dar WC ir viskas.Gelbsti sporto klubas kazkiek,vasara plius sodas bus,bet kiek to judejimo sode,tik malonumas.
Atsakyti
Laba,

straipsnis: karas prieš riebalus jau pasibaigęs, įskaitant ir sočiuosius riebalus.

Nebeskaitau visų marazmų apie dietas. Tikrą, naturalų, naminį maistą reikia valgyti, tik saiką turėti reikia. Esu mačius kaip storuliai "nieko nevalgo" doh.gif .My Webpage dar vienas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 07 kovo 2018 - 21:09
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 03 07, 17:38)
Nu man niekaip. Obuoliai man susikramsnoja tik pavakariams ar visai vakare.
Na, ir nieko, sveika.
Beje, vėžiai ne nuo to ar ano. Vėžiai nuo DNR telomerų ilgio. O tai priklauso dalinai nuo paveldėjimo, dalinai nuo susiformavusio imuniteto. Ir tik paskutinėje vietoje - nuo pašalinių veiksnių įtakos. Ne mano čia sugalvota, ar ne prieš 10-12 metų gauta Nobelio premija už šiuos tyrimus.
Jeigu žiūrėti gilyn į praeitų, žmogbeždžionės, o ir žmogus labai mielai maitinasi vaisiais. Jeigu nuo cukrų kiekio būtų ištisai augliai, gamta tą reikalą būtų seniai patvarkiusi per paveldimumą.

Vat atėjo ir pasakė trumpai ir aiškiai

QUOTE(Luety @ 2018 03 07, 20:10)
Anksciau zmogus valge,kiek norejo,bet ir judejo:are,sejo,akejo pjove dalgiu ir isdegindavo tas kalorijas,o mes dabar valgom tiek pat,o judam?As tai nuo kompo i virtuve,prie kompo vel,dar WC ir viskas.Gelbsti sporto klubas kazkiek,vasara plius sodas bus,bet kiek to judejimo sode,tik malonumas.

Na dėl to nelabai sutinku,patyriau ant savo kailio,dietų nesilaikiau,bet kai pradėjau dirbti kavinėje, nukrito apie 14 kg,galėjau valgyti ką noriu,kiek noriu,toks svoris išsilaikė apie 2 metus,po to organizmas prisitaikė prie krūvio ir svoris sugryžo.Giminaitė taip pat pati sau nutarusi kad ji nevalgo jokios mėsos tik žuvį ir tą pačia tik virtą ar troškintą garuose,nevalgo jokios duonos,bulvių,kruopų,batonų,nevartoja cukraus,druskos,saldumynų,pieno,jogurtų ,numetė apie 40-45 kg,o dabar svoris vėl gryžta,nors nevalgo tų produktų ir toliau
Labukas
Atsakyti
Jurginėli, plėšriosios erkės tau gerklės neperkąs. biggrin.gif Bet savo giminaites su malonumu suvalgo. Beje, vabalų pasaulyje yra dar baisesnių pavyzdžių. Kovoje su baltasparniais naudojamos tokios vapsvikės enkarzijos. Jos deda po kiaušinį į gyvą baltasparnio lervą. Na baltasparnis ėdamas iš vidaus.
Ko ne siužetas siaubo filmui ?
Pripažįstu tik vieną dietą, kuri 100 proc veiksminga : "Mažiau ėsk" O tiksliau, reikia skaičiuoti kalorijas. Neviršiji 1000 - svoris krenta. Gali valgyti ką nori, kada nori.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Mintyse kelis kartus užmušiau pensininkę iš gretimos laiptinės.Ketvirtą pradėjo su kastuvu grandyti sniegą. bigsmile.gif blink.gif blink.gif Apačioje kaimynas pusę penkių atsikėlė,langą uždarė.Taip ir prasivarčiau iki ryto. ax.gif Gaila ant palangės sudėti vazonai,jei būtų utščia būčiau pradariųsi langą ir kibirą vandens ant galvos užvertųsi.Ne nu nachalka kitaip nepavadinsi,sukėlė visą kiemą.O jei kas,ji pensininkė grįžo ir miega. ax.gif
Nors tiek gerai išreguliavo šildymą,bereguliuodama,šoniniame stove visi šąla,ėjau pas buhalterę mokėti už butą,tai elektrinius šildytuvus susijungę,o mes langus pravirus laikome.O mokame vienodai. mirksiukas.gif Duok pensininkui valdžią. biggrin.gif Nors tarybiniais laikais jau būčiau pensininkė. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas

Ingrida, tu paprasciausiai jautriai miegi ax.gif Man tankas pravaziuotu per kambari, tik tada pazadintu. Praeita karta, kai buvau Panevezy, vyras sake, kad apacioj kaimynas iki 4 ryto gere ir riejosi su kazkokia nauja pasija. Nieko negirdejau bigsmile.gif

Septinta val. snd. ir as kasiau sniega, pas mus ir visi ilgai miega.
Atsakyti