Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

labas 4u.gif

Ingridėlė mus sveikai maitina biggrin.gif

Ate wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 03 07, 09:06)
Reikės išsisaugoti tuos pusryčius. kai pradėsiu svorį mesti, vis pasižiūrėsiu.. Mat kaip manekenės maitinasi ... biggrin.gif Labiausiai patiko pavakariai : lygiai trys pupelių grūdai.  biggrin.gif Jeigu taip kokius tris mėnesius maitintis - lieku anoreksinė "krasnavica"  rolleyes.gif

Ate, koks grožis. wub.gif  Ir grožio daug..
Luety, kainos pas jus nesveikos. blink.gif

Laba ryta,

pusryciai tik mirstanciam. bigsmile.gif

IK,kainos tikrai nesveikos.Pernai buvo akcija pelargonijoms,72 daigeliai uz 2.99 pinigu,tai atsiunte po kokiio menesio tuose mazuose kistukuose-daigyklose,vos vos gyvus.Ispikiavau,globojau,nu trecdalis numiro,o kitos liko,zydejo.O sitos geles man grazios,bet ju man perdaug,kur det tiek,o kaina baisi.Akcija bus,kai ims jiems mirt,tada net trasu prideda maiseli,bet ka tos trasos paliegeliams,jie turi pirma sutvirtet,kad pasiimt tu trasu.

Ate,dieviskas grozis,kai ju daug.
Atsakyti
Luety, tai suprantu, kad čia kaip valgio skoniui draugų nera smile.gif, o beto labai traukia amnt mėlynos geliu spalvos, turiu jau nuo seniau ten ramunių prikaišiojus, dar pasodinu vasarinių žilių, žydrūno ir gaunasi kažkas bigsmile.gif į tarpus tarp bijunu labai pasiteisino kosmejos ir kleomės , rudeni iš toli šviečia smile.gif

Sninga pas mus smile.gif

o dėl plotu gėlyno tai gal ir gerai kad nera kur plestis, nes kai yra tai tik lakstau iš vienos vietos i kita su krūmais ir kastuvu smile.gif vienus kasu kitus sodinu, kitur koki plotą išplėšiu velenos biggrin.gif, esmej mankštinuosi čia taip smile.gif

toks valgis 1 k savaitėj būtų labai liux , o galima ir dvi dienas, aš dabar įsivedžiau grafiką 1 d tik skysciai, kita vaisiai , o likusios ...sočiai ir skaniai biggrin.gif

Gražu tie amariliai pas kitus, kažko jie su manim draugaut nenori , pernai dar kelis iš lenku sunčiaus, žudejo dieviškai gražiai, o šiemet sunyke svogūnai tik unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 07 kovo 2018 - 12:51
QUOTE(Lyžuka @ 2018 03 07, 10:40)
Luety, tai suprantu, kad čia kaip valgio skoniui draugų nera smile.gif, o beto labai traukia amnt mėlynos geliu spalvos, turiu jau nuo seniau ten ramunių prikaišiojus, dar pasodinu vasarinių žilių, žydrūno ir gaunasi kažkas  bigsmile.gif į tarpus tarp bijunu labai pasiteisino kosmejos ir kleomės , rudeni iš toli šviečia smile.gif

Sninga pas mus smile.gif

o dėl plotu gėlyno tai gal ir gerai kad nera kur plestis, nes kai yra tai tik lakstau iš vienos vietos i kita su krūmais ir kastuvu smile.gif vienus kasu kitus sodinu, kitur koki plotą išplėšiu velenos biggrin.gif, esmej mankštinuosi čia taip smile.gif

toks valgis 1 k savaitėj būtų labai liux , o galima ir dvi dienas, aš dabar įsivedžiau grafiką 1 d tik skysciai, kita vaisiai , o likusios ...sočiai ir skaniai biggrin.gif

Gražu tie amariliai pas kitus, kažko jie su manim draugaut nenori , pernai dar kelis iš lenku sunčiaus, žudejo dieviškai gražiai, o šiemet sunyke svogūnai tik  unsure.gif

Lyzuka,del gelynu suprantu.Yra kur sodint,savas sklypas,norisi ji puoselet,kad dziugintu aki.Sodas mano valdiskas,nedidukas,cia sodu zemes niekas neduoda isipirkt,nuomoji,kol leidzia.Daznai,tai apleisti,niekam netinkami plotai,.zmones juos sukulturina.Todel ir to noro nera labai grazint.pasidarai,kad tik estetiskai paciam but smagu ir tiek.
Del mitybos,tai as sakyciau ,kad labai jau drastiskai jus.Uztenka vienos dienos savaitej skysciu.Vaisiai nieko gero,tik cukrus fruktozes pavidale,kuri taip pat virsta tuo paciu nuodingu cukrumi.O as maitinuosi du kartus dienoj ir skanu ir sotu ir saldumynu nebenoriu ir islaikau dalini pasninka,maziausiai 16val.Karta savaitej buna net 18val.Ir nenoriu.Kuo labai dziaugiuosi.
Amariliai nemegsta ,kad bulve but uzkasta giliai ir nemegsta dideles dregmes.Kazkada sovietu laikais augindavom motin os dienai pardavimui,kai kurie suzydedavo kovo 8-ajai.Greit isimeta rudlige,reikia labai su jais atsargiai.
Atsakyti
Luety man vaisiai tai ir vaistas ir valgis ir aplamai jais vienais gyva galiu būti bigsmile.gif ir jokių mandrų nenoriu, skanus obuolys, slyva, kriaušė ir vualia smile.gif, na dabar dar koki apelsina, pomela nuryju, kartais ananasą, tik jie labai jau pas mus pakliūna neprinokę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 03 07, 11:18)
Luety man vaisiai tai ir vaistas ir valgis ir aplamai jais vienais gyva galiu būti  bigsmile.gif  ir jokių mandrų nenoriu, skanus obuolys, slyva, kriaušė ir vualia smile.gif, na dabar dar koki apelsina, pomela nuryju, kartais ananasą, tik jie labai jau pas mus pakliūna neprinokę smile.gif

Nesvarbu,koks vaisius,ar obuolys ar slyva-tai cukrus,angliavandenis,nuo kurio visi veziai ir kt.ligos.Vaisius ti saikingai ir tik pirmoje dienos puseje,po 1 ne daugiau.Bet cia as taip darau,nors labai retai.Kiekvienam savo.
Lekiu i soda. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2018 03 07, 13:24)
Nesvarbu,koks vaisius,ar obuolys ar slyva-tai cukrus,angliavandenis,nuo kurio visi veziai ir kt.ligos.Vaisius ti saikingai ir tik pirmoje dienos puseje,po 1 ne daugiau.Bet cia as taip darau,nors labai retai.Kiekvienam savo.
Lekiu i soda. bigsmile.gif

dabar visokių teorijų pilna ir toliau dar bus daugiau bigsmile.gif , saiko valgant pirmiausia reikia ir kuo kobybiškesnio maisto, o vakare suvalgytas obuolys kažin ar vėžį prišausk smile.gif

Mes nebent su slidėm galim kur nors lėkti, balta, sninga kaip vasario pradžia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 03 07, 11:28)
dabar visokių teorijų pilna ir toliau dar bus daugiau  bigsmile.gif , saiko valgant pirmiausia reikia  ir kuo kobybiškesnio maisto, o vakare suvalgytas obuolys kažin ar vėžį prišausk smile.gif

Mes nebent su slidėm galim kur nors lėkti, balta, sninga kaip vasario pradžia  mirksiukas.gif

Lyzuka,obuolys iki pietu. 4u.gif 4u.gif biggrin.gif

Sode grazu,paukstuliai ciulba.Siltnamyje pirtis,spinatai dideliausi,o skyniau ne per seniausiai,ridikeliai ,pernai gruodi seti dabar tik uzaugo,cia man pamoka,kad per velai sejau.Salotos dygsta,bet nevienodai kazko.Dar,kita meta jokios geles nenesiu i siltnami.Pilna voratinkliu,zinoma ir erkiu bus.Kuom naikint jau dabar?Jauciu nuo pelargoniju,nes ju visos virsunytes pavyte,lapeliai sviesus,o voreatinkliai tarp vazonu.
Siltnamyje braskes zydi ir radau dvi jau raudonas,o viena dar zalia.Kazkaip nevienodai.
Lauke issikasiau pastarnoku,uzdengiau agro plevele braskes,kad ziedu nenukastu kokia salna paklydele,jei bus,kad nebut taip,kaip pernai.Svogunai zieminukai,seti is mazu bulvyciu,graziai issilaike,kazko cesnakai siemet silpnesni,nei pernai,bet auga.Narcizai lenda,kitur zydi,kitur jau perzydeje,kur grynai saules atokaitoj.Sudyge tulpes,aliumai.Jau smagu.Galvoju pomidorus pikiuot jau isgabentus i sultnami ir ten palikt,nes jau tikrai silta jame.Tik ar nebus perkarsta?.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2018 03 07, 15:00)
Lyzuka,obuolys iki pietu. 4u.gif  4u.gif  biggrin.gif

cry.gif cry.gif cry.gif

Kai už lango dar karaliauja balta žiema, paganykim akeles smile.gif

https://www.facebook...i7EH4rQLbqqzs1k
Atsakyti
Luety, kazkoks stebuklingas tavo siltnamis, kad braskes jau sunoke blink.gif
pomidorus dabar siltnamy palikt blink.gif blink.gif As tik snd. dali pasejau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 07 kovo 2018 - 15:25
Luety skaitau ir galvoju,kokiuose pietuose gyveni???? bigsmile.gif Mano dar niekas nesėta,aš dar miegu žiemos miegu,dar nei vienais metais taip nebuvo. ax.gif Gal kad užsiėmimą turiu? mirksiukas.gif
Tai aš visai blogai maitinuosi,mano visi bvaisiai vakare,namo grįžųs.Aš dabar stengiuosi vakarais bent jau fermentinį sūrį pakeisti vaisiais,nes vaikai sakė gryni riebalai,o būdavo vakare kiek suvalgau sūrio. bigsmile.gif bigsmile.gif ax.gif Vis su vaisiais badą užmušu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2018 03 07, 15:00)
Lyzuka,obuolys iki pietu. 4u.gif  4u.gif  biggrin.gif

Nu man niekaip. Obuoliai man susikramsnoja tik pavakariams ar visai vakare.
Na, ir nieko, sveika.
Beje, vėžiai ne nuo to ar ano. Vėžiai nuo DNR telomerų ilgio. O tai priklauso dalinai nuo paveldėjimo, dalinai nuo susiformavusio imuniteto. Ir tik paskutinėje vietoje - nuo pašalinių veiksnių įtakos. Ne mano čia sugalvota, ar ne prieš 10-12 metų gauta Nobelio premija už šiuos tyrimus.
Jeigu žiūrėti gilyn į praeitų, žmogbeždžionės, o ir žmogus labai mielai maitinasi vaisiais. Jeigu nuo cukrų kiekio būtų ištisai augliai, gamta tą reikalą būtų seniai patvarkiusi per paveldimumą.

Lyžuka, aš irgi su kastuvu pavasarį sportuoju. Vasarą vaikštau, fotografuoju problematiškas vietas, rašausi į sąsiuvinį. Tada būna pavasarinė rokiruotė . Per vasarą žiūriu, kas nelabai gerai, tada vėl užrašai į sąsiuvinį...
Dabar suku galvą, kur iškeldinti jukas. Toje vietoje bus plečiamas vištų aptvaras. Kelčiau prie gatvės, bet ten šiaurė be jokio vėjo suturėjimo kokius 7 km. blink.gif Greičiausiai ten kelsiu bijūnus, tie nebijo. Kas keisčiausia , ten visai gerai jaučiasi budlėja. Vėjas ją užpusto ant posūkio ir išgyvena.

Luetu, nuo voratinklinės erkės - Vertimekas. Ko gero, jo negausi. Nors Neemazalio paieškok, iš bėdos tiks. Jis toks ekologinis, gal angluose bus. Gal paieškok pagal veiklią ją medžiagą : azadirachtinas.
O dar geriau - pasiieškai plėšriųjų erkių. Sutvarkys migom. Na, gal per 2-3 savaites, jeigu neuždžiovinsi. Jų lotyniškas pavadinimas Phytoseiulus persimilis.
Atsakyti