Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 03 06, 19:39)
Lyžuka, greitai pasakoji , ką ten gero pamatei.
Mano jau senokai užsakyta ir sumokėta.
Nežiūrėjai vingiorykštės, nebėra sėklų ?
Ate , bučkis tau. 4u.gif Fainas tavo draugelis, man mintį gerą pakišo  wub.gif

Ryt pažadu nueit ir paziuret mirksiukas.gif

Pavadinimas Kiekis Kaina Bendra suma Kaina 35.50 € Pristatymas Atsiimsiu pats Mokėti 35.50 € Nepeta ‚Walker‘s Low‘ 3 2 € 6 € Geranium ‘Rosemoor’ 1 2.5 € 2.5 € Campanula ‘Karl Foerster’ 2 1.5 € 3 € Helenium ‘Biedermeier’ 1 3 € 3 € Geum ‘Flames of Passion’ 1 3.5 € 3.5 € Alchemilla conjuncta 1 1.5 € 1.5 € Anemone ‘Splendens’ 1 3 € 3 € Delphinium ‘Sweet Sensation’ 1 6 € 6 € Verbascum chaixii ‘Sixteen Candles’ 1 2.5 € 2.5 € Campanula ‚Arends Form

Va prašom studijuokites bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 06 kovo 2018 - 20:10
labas 4u.gif

atbaliavojom biggrin.gif sėdžiu pilnu pilvu torto rolleyes.gif rolleyes.gif galvoju ar man jo tikrai labai labai reikėjo ax.gif ax.gif ax.gif

Kaimietuke, ar porų sėklos daigios kelis metus, ar kaip svogūnų? nedygsta pas man nieks, ir net nekvepia, teks naujos sėklos ieškot. Šita pernykštė buvo....

Lyžuka, galėjai jau nors paveikslėlius sukelt, studijuot šiandien tingiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Delphinium ‘Sweet Sensation bais gražus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2018 03 06, 20:32)
labas 4u.gif

atbaliavojom biggrin.gif  sėdžiu pilnu pilvu torto rolleyes.gif  rolleyes.gif galvoju ar man jo tikrai labai labai reikėjo ax.gif  ax.gif  ax.gif

Kaimietuke, ar porų sėklos daigios kelis metus, ar kaip svogūnų? nedygsta pas man nieks, ir net nekvepia, teks naujos sėklos ieškot. Šita pernykštė buvo....

Lyžuka, galėjai jau nors paveikslėlius sukelt, studijuot šiandien tingiu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
Delphinium ‘Sweet Sensation bais gražus wub.gif

Tai nors yra dėl ko gailėtis 😃
Aš per planšetę aplamai džiaugiuosi ikelus bent pavadinimus, ir žodžius iškraipo labai
Atsakyti
Jurginėli, ko gero, senos sėklos. Dar kol pas tave svečiavosi, garantuotai vienus ar dvejus metus sandėliuose valkiojosi. Dar bandyk statyti ant saulėtos palangės, kartais tas kaitinimas gerai suveikia.
Aš iš pentinių užsisakiau Flamenco. Kažką iš snapučių. Man tai jie galėtų ilgiau žydėti. Jeigu nužydi, tai išvirsta ir tokie lieka be grožio.
Atsakyti
Kaimietuke, jie naktį ant radiatoriaus, dieną prieš saulutę..... nusipirksiu naujų, nebežaisiu......

Lyžuka, man išvis su planšete sunkiai sekas rašyt, spaudžiu po kelias raides unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 03 06, 20:39)
Lyžuka, greitai pasakoji , ką ten gero pamatei.
Mano jau senokai užsakyta ir sumokėta.
Nežiūrėjai vingiorykštės, nebėra sėklų ?
Ate , bučkis tau. 4u.gif Fainas tavo draugelis, man mintį gerą pakišo  wub.gif

Šaunu. Du protingi susitikę revoliuciją padaro. wub.gif
Atsakyti
Lyzuka,perziurejau tavo asortimenta,man tai niekas is ju nepatiko,bet as cia ne piktai,tai ne mano geles.Ploto pas mane mazai,jos nesiziuretu.Campanula esu turerjus,tai tik pirmais metais buvo grazus dideli ziedai,o kitais metais tapo laukine,maziukai ziedukai.
Labai patiko levizija,bet jos kaina kandziojasi.Nu ten daug butu daigu,kur as tiek desiu.Butumet cia,pasidalintumem,o dabar kol nueis iki Lietuvos ir bus pamiro.
https://www.thompson...-mixed/t47406TM
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Gerai, kad su kava ir pyrago gabalu tokius pusryčius pamačiau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2018 03 07, 09:16)
Gerai, kad su kava ir pyrago gabalu tokius pusryčius pamačiau biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Labas rytas,
Nuotaika wub.gif
Va ką turiu. biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2018 03 07, 08:16)
Gerai, kad su kava ir pyrago gabalu tokius pusryčius pamačiau biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Reikės išsisaugoti tuos pusryčius. kai pradėsiu svorį mesti, vis pasižiūrėsiu.. Mat kaip manekenės maitinasi ... biggrin.gif Labiausiai patiko pavakariai : lygiai trys pupelių grūdai. biggrin.gif Jeigu taip kokius tris mėnesius maitintis - lieku anoreksinė "krasnavica" rolleyes.gif

Ate, koks grožis. wub.gif Ir grožio daug..
Luety, kainos pas jus nesveikos. blink.gif
Atsakyti
Labas

ate wub.gif

IK, nuo tokiu valgymu greit kojas atmestum tongue.gif
Atsakyti