Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(sapniukass @ 2018 03 05, 10:20)
bakopu kur seklu gavai?

pas mane du tikri ravetojai, o trecias dar nezinau, bet trecias bais mano pinigu medzio nemyli.

aš iš nojaus perku

o tai čia ūkis pagausėjo pas tave bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 05 kovo 2018 - 10:37
internetu?

kai mire anyta, pasiemem jos katina, kuri patys jai ir isuninom. Toks islepelis buvo, dabar nuo mano seniu nesiskiria, tik nemegsta mano katinu.
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2018 03 05, 10:51)
internetu?

kai mire anyta, pasiemem jos katina, kuri patys jai ir isuninom. Toks islepelis buvo, dabar nuo mano seniu nesiskiria, tik nemegsta mano katinu.

aha internetu smile.gif

maniškoes tai išrankios pasidare kotais, ne betkuris šlapias tinka
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 03 05, 11:55)
aha internetu smile.gif

maniškoes tai išrankios pasidare kotais, ne betkuris šlapias  tinka

rolleyes.gif

as sirdimis, inkstais maitinu, traskiu turi, kartais duodu ir gurmet konservu, kai neturiu pirmu dvieju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2018 03 05, 05:29)
Nuo,užkabino temos pavadinimas -Amžiaus riba. mirksiukas.gif Va Lady kaip viską atsiminė,gera pometė. wub.gif  4u.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.

Labas rytas,

Nu kos grazus puodelis pusryciams doh.gif Ingridel,siusk man ji cia,nualpsiu,kaip megstu tokius grazius indus.

Man gelems palangiu neuztenka. augint,o ir augintoja ne kokia.Pernai bandziau lobelijas,tai buvo miskas,tai pesiau pluosteliais ir sodinau i vazonus.Nieko,zydejo.

Atsakyti
nauja pradžia- Rosewood Manor Keys to the Kingdom
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
https://ok.ru/live/352954818135

gal kuri idėja tiks ir patiks smile.gif

Nelabai supratau kasčia bus Jurgineli? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2018 03 05, 11:13)
rolleyes.gif

as sirdimis, inkstais maitinu, traskiu turi, kartais duodu ir gurmet konservu, kai neturiu pirmu dvieju ax.gif

Prabangiai smile.gif tai verdi ar žaliais? Aš tai vakar slastuose negyva pelę katėms paorodžiau, galvoju gal ės, tai viena kaip išsigando, šoko į viršų ir nukūrė, kita bandė uost per atstumą, bet artyn irgi nėjo biggrin.gif
Atsakyti
zalias, kur tu matei kate mesa verdancia? Jos plesrunes, tigru familija.
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2018 03 05, 16:20)
zalias, kur tu matei kate mesa verdancia? Jos plesrunes, tigru familija.

mmano mama viska tik virta katems duodavo mirksiukas.gif
Atsakyti
Lyžuka, karalystės raktų komplektas tongue.gif
Atsakyti
Jurginėli, tiek porai, tiek čiliai turėtų per 10 d sudygti. Pakapstyk, pasižiūrėk, ar yra prasprogę. Jei ne, tai gal per drėgnai ar per šaltai buvo. Galiausiai - gal ir sėkla kalta.
Iš Nojaus nieko nebeperku.
Liniukai, su krikštynomis. leb.gif
Prasėdėjau visą dieną kursuose.
Atsakyti