Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(jurginėlis @ 2018 03 04, 23:27)
Para, mes su Tavim tai patcankės biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

ania? o ne šitoj temoj mudvi susipažinom? nes aš 2013 birželio paskutinę į vokiečius išvažiavau jau iš šitos temos,nes Liniukas paskambino gero vėjo palinkėt,buvom susibendravusios wub.gif ,tai įtariu bent pusmetį čia jau tupėjus buvau,kaip minimum,nes sostinėj mudvi ,tiksliau tu buvai į karoliniškes pas mane atėjus,dar prieš išvykimą ,tai datos niekaip nemaišau,faktas
buvo temoj dar narė -Ir vel ,dar uolma buvo,Daiva,jolitka,bet šitos dvi tikrai vėliau už mane atėjo,daugiau neatgaminu nikų,bet sudėtis pasikeitus kažkiek,Para po manęs man rodos atėjo unsure.gif

o su Lady susitikusios orchidėjose,jos epidendrumo vaiką iki šiol turiu biggrin.gif
aš tik kas su orchidėjom susiję temose tupėjus,tiksliau gyvenus,kai buvo pati psichozė šitų augalų,ieškojom,pirkom,fotografavom,gyrėmės,mainėmės,ir jomis gyvenom.... kiek pinigų išmėtyta... biggrin.gif
Jurginėli,niekad nerašei ar žydėjo maniškių bent kuri? gyvų dar turi?

Atsakyti
Frau, negi taip jau seniai tai buvo rolleyes.gif rolleyes.gif
liko dvi katlėjos, viena gražiai žydėjo, kita ne ir mažiukas phal, žydėjo, bet anas dabar kažko pageibęs stovi.

Tu į Vilnių neužvažiuosi?
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2018 03 05, 00:02)
Frau, negi taip jau seniai tai buvo rolleyes.gif  rolleyes.gif
liko dvi katlėjos, viena gražiai žydėjo, kita ne ir mažiukas phal, žydėjo, bet anas dabar kažko pageibęs stovi.

Tu į Vilnių neužvažiuosi?

na nejaunos mes jau matyt biggrin.gif
išmesk pageibusį,aš jau gaivinimu neužsiimėju,neauga,nežydi ir lekia sau,matyt tikrai persirgau ta orchidlige,dabar rožligė,kaip vyras sako -panašu,tik kam ta r? biggrin.gif

nea,nėra planuose,o ir aplamai neįsivaizduoju ar dar kada nors į Vilnių važiuosim,nieko neliko ten,reikalų ko gero irgi ne,na nebent kas nors kada nors,bet planuose nėra...,ko gero jau pasiklystume,matau kaip plečiasi,statosi,bet kai ten ne nuo vaikystės,tai nėra traukos didelės,va į Klaipėdą dar norėčiau kol kojos nešioja,ten viskas miela,o ir kapeliai...
Atsakyti
Tai pliurpiat, ane?
O aš gimdymą priemiau, gal jau visi 13, tik vienas jau Matos iškart ne gyventojas, tokie kleckiukai.
Apie temą rašot, jei, kaip greit lekia metai. Aš kai prisijungiau, tai beveik iškart čia atejau
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2018 03 04, 21:25)
Tai nuo pat pradzių temos esi?   wub.gif
Papildyta:

Nuo,užkabino temos pavadinimas -Amžiaus riba. mirksiukas.gif Va Lady kaip viską atsiminė,gera pometė. wub.gif 4u.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 05 kovo 2018 - 07:33
labas 4u.gif

saulė plieskia arba firfia tongue.gif biggrin.gif

Liniuk, ryte tik apkalbėjom mažuliukus, pieninius, vat ir atėjo wub.gif sėkmės auginant, na ir vėliau parodyk tuos gražuolėlius mirksiukas.gif

peržiūrėjau, kad galimai iš mūsų SM seniausia gerbėja esu aš ax.gif

čiliai nerodo visą savaitę savo uodegų, eit naujų sėklų ieškot?
ir per kiek laiko turi porai sudygt?
Atsakyti
Sveikos smile.gif

tai aš čia naujausia atėjus, nepamenu kas po manes ? smile.gif

Atsakyti
OI pacankės jūs pacankės 4u.gif 4u.gif
Pagal amžių tai gal aš čia seniausia,bet tik pagal amžių biggrin.gif
S kaitau skaitau skaitau.Dabar man labai detektyvai limpa.Parsinešiau Malūko -Vytauto žemę biggrin.gif
Klausausi Noreikos dainų,kažin kodėl kai netenkam pradedam vertint?
Atsakyti
ne mano skonio Noreika buvo, nesakau, kad ne talenginas, ne man vertinti, o bet tačiau smile.gif ir ta vargšė Loreta kaip greit suseno po jo padu, matyt nesaldus vistik gyvenimas kai tiek metu skirtumas ir dar toks bosas buvo
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 03 05, 10:39)
ne mano skonio Noreika buvo, nesakau, kad ne talenginas, ne man vertinti, o bet tačiau smile.gif ir ta vargšė Loreta kaip greit suseno po jo padu, matyt nesaldus vistik gyvenimas kai tiek metu skirtumas ir dar toks bosas buvo

balsas, balsas Lyzukel 4u.gif

prisimenu, kaip Frau i vokiecius ruosesi, po to as pas ja ruosiausi biggrin.gif

jus tik rasykit ka sejat, as prie jusu jungsiuos su seja 4u.gif

Labas
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2018 03 05, 09:54)
balsas, balsas Lyzukel 4u.gif

prisimenu, kaip Frau i vokiecius ruosesi, po to as pas ja ruosiausi biggrin.gif

jus tik rasykit ka sejat, as prie jusu jungsiuos su seja 4u.gif

Labas

nu neužvedė mane jo balsas smile.gif

Ką sėjom tą pjausim biggrin.gif, na arba skinsim smile.gif, o sėjau : petunijų n rūšių smile.gif, bakopų, lakišiaus svyrančio, plukių, kolkas tiek kitas veliau sesiu, kad galečiau išpikavus i šiltnami jau išnešt, nes langai ne guminiai, plius turiu dvi "ravėtojas"
Atsakyti
bakopu kur seklu gavai?

pas mane du tikri ravetojai, o trecias dar nezinau, bet trecias bais mano pinigu medzio nemyli.
Atsakyti