Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Labas merginukės.Nesipykim,nėra laiko.Skaitau,skaitau,o rašyt nesinori.Gyvenimas užpakalį rodo,bet manau ateis ir į mano gatvę šventė biggrin.gif
Laukiu kelionės,su dukros šeima į Ispaniją lėksim. biggrin.gif
Nesodinu nieko,bet sėklom jau domiuosi.
Atsakyti
QUOTE(siena @ 2018 03 04, 21:42)
Gyvenimas užpakalį rodo
Laukiu kelionės,su dukros šeima į Ispaniją lėksim. biggrin.gif

oooo kokie žmonės mirksiukas.gif

užpakalį galima ir paspardyt,jei nepadės bent malonumą apturėsi biggrin.gif
o jei rimtai,tai laikykis,praeis viskas 4u.gif

kada lėksit? gal prasilenksim,netoli ispanų būsim,bet ar sieną kirsim abejoju,užsukit levandų pasiskint,susitiksim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Frau J* @ 2018 03 04, 20:52)
oooo kokie žmonės  mirksiukas.gif

užpakalį galima ir paspardyt,jei nepadės bent malonumą apturėsi  biggrin.gif
o jei rimtai,tai laikykis,praeis viskas  4u.gif

kada lėksit? gal prasilenksim,netoli ispanų būsim,bet ar sieną kirsim abejoju,užsukit levandų pasiskint,susitiksim  biggrin.gif

biggrin.gif Mielas tu žmogus. wub.gif Kovo pabaigoj būsim Alikantėj.Vargu ar susitiksim,jei jau Marijampolėj prasilenkėm,tai pasaulyje mažai šansų biggrin.gif Nors bendrai, pasaulis apvalus,ko tik nebūna.Vienas jaunystės simpatija atsisveikinant sakė nesusitiksim,o likimas taip patvarkė,kad jis atėjo į mano namus kaip mano vyro draugas,nors apie mane tikrai nežinojo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(siena @ 2018 03 04, 22:10)
biggrin.gif Mielas tu žmogus. wub.gif Kovo pabaigoj būsim Alikantėj.Vargu ar susitiksim,jei jau Marijampolėj prasilenkėm,tai pasaulyje mažai šansų biggrin.gif Nors bendrai, pasaulis apvalus,ko tik nebūna.Vienas jaunystės simpatija atsisveikinant sakė nesusitiksim,o likimas taip patvarkė,kad jis atėjo į mano namus kaip mano vyro draugas,nors apie mane tikrai nežinojo biggrin.gif

aaaaa,tada ne,mes birželio gale važiuosim,nepernešu karščio,tai pasirinkau kone karščiausią vietą kelionei biggrin.gif ,bet tikslas levandos,o jos žydi birželio gale-liepą,kur jau dėsies,pasikaitinsiu karsta.gif

Marijampolėj būsim nuo ketvirtadienio,jei kokioj maksėj pamatysi nepraeik,aš tai žioplinėsiu,galiu ir nepamatyt biggrin.gif

mano vyras atėjo į draugės namus,nežinojau,kad bus mano vyras biggrin.gif ,nors apie mane žinojo...
Atsakyti
Ladut, man sinevado, man biggrin.gif biggrin.gif

Vasarema, daugiau tokių gra\uolių man nepavyko užsiaugint unsure.gif Anie buvo sėti iš Kaimietukės sėklos Kelsea(jei klajoju su pavadinimu IK taisyk), bet daugiau tokios sėklos neberandu Vilniuj. Globo ar Alisa iki puskilio užauga. Suvalgyt greit reik, toliau gruodžio nelaikiau, nes viduriukas pūti ima. O sodinu ir auginu kaip Kaimietukės rekomenduota mirksiukas.gif Ai, raunu juos pirmom rugsėjo dienom biggrin.gif
Auginu ir paprastu iš sėklos, man jie skanesni nei iš ropučių biggrin.gif Laiškams turiu lysvelę kur sukišu mažas roputes gan tankiai ir vis praretinu, praretinu, tai ir galvučių tokių neblogų turim. Ir dar man patinka, kad turiu ir didelių, ir vidutinių ir visai mažulyčių svogūnėlių-visi suvalgomi biggrin.gif

Siena, ką gražaus skaitai?
Atsakyti
Siena, malonu matyti 4u.gif

Aš su tokiu klausimėliu, kuri iš jūsų esat grupės įkūrėjos -a? Arba, kuri seniausiai cia gyvenat. Man lyg atrodė, kad aš čia senokai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 04 kovo 2018 - 20:55
QUOTE(Para @ 2018 03 04, 20:53)
Siena, malonu matyti  4u.gif

Aš su tokiu klausimėliu, kuri iš jūsų esat grupės įkūrėjos -a? Arba, kuri seniausiai cia gyvenat. Man lyg atrodė, kad aš čia senokai  rolleyes.gif

Kiek pamenu įkūrėja ilgai neužsibuvo. ax.gif Aš jos net vardo neprisimenu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2018 03 04, 21:53)
Aš su tokiu klausimėliu, kuri iš jūsų esat grupės įkūrėjos -a? Arba, kuri seniausiai cia gyvenat. Man lyg atrodė, kad aš čia senokai  rolleyes.gif

ir man cekava ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2018 03 04, 21:17)
Kiek pamenu įkūrėja ilgai neužsibuvo. ax.gif Aš jos net vardo neprisimenu. mirksiukas.gif

Tai nuo pat pradzių temos esi? wub.gif
Papildyta:
QUOTE(jurginėlis @ 2018 03 04, 21:20)
ir man cekava ax.gif

Draugė friends.gif
Atsakyti
Aš tai temukėje naujokė ax.gif Gal bus apie 3 metus. Gal Ingrida seniausiai ?
Jurginėli, Kelsea ir aš nerandu. O reikėtų. Peržiūrėjau sėklų parduotuves internetines, kur arčiau, nerandu.
Jeigu verkiant reikia, susiveskite į paiešką Kelsea onion seeds , išmeta daug kur. Dažniausiai Anglijoje arba JAV, Tingiu užsiimti ir siųstis dėl vienos pakuotės.
Dar man labai patiko, buvau prisiauginusi lyg tai Sopelka ar panašiai vadinasi. Žodžiu, laisvai verčiant "Snargliukas" tongue.gif Tokie ilgi ilgi, lengva pjaustyti . Ir gerai laikosi. Pirkausi iš e-seklos, peržiūrėjau, lyg neturi.
Dabar persimečiau ant ropių bandymų, patiko daržovė.
Atsakyti
Para, mes su Tavim tai patcankės biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Temos įkūrėja buvo tokia DaliaVa,bet ji kažkaip neilgai tebuvo ir tema vadinosi "Amžius riba"
Papildyta:
O gal DaivaVa,kai išėjau iš VM temos į šitą atėjau ir taip ir pasilikau,dar buvau keliose bet kažkaip nelipo bendravimas ir pasilikau tik toje temoje,na dar su 2 temų mamom išėjom į fb
Atsakyti