Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Na dėl manęs kaip sakau,svarbu ne ūgis, o smūgis biggrin.gif
Kol kas nesėjau nieko,ai ne gi apsimelavau,petunijos sudygo
Kablelius susidėkite pačios kur reikia,jie mano silpnoji pusė rolleyes.gif
Atsakyti
Jurginėli,neburiu,bet taip sako.............. mirksiukas.gif
Galva plyšta,dar taipblogai nesijaučiau. ax.gif Blogai miegojau,su mb(vaikai grįžo,teko į miegamąjį kraustytis,atpratau,noriu išsidraikyti per visą lovą,atrodo įspirsiu brangiausiam,tai naktis be miego biggrin.gif biggrin.gif )Paskui kadrilis virtuvėje,tai spaudimas tiek nukrito. bigsmile.gif bigsmile.gif Senatvė nuovargislygioje vietoje. ax.gif
Ilgai ieškojau gero filmo radau detektyvą 52 serijos,ilgai žiūrėsis,reikia marčiai per dvi savaites megztuką suregzti,grįš,o aš nespėjau............. mirksiukas.gif
Ate,geras tu žmogutis............. 4u.gif 4u.gif 4u.gif negadink sveikatos. wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labas vakaras visoms 4u.gif seniai čia lankiausi , bet šiandiena paskaičiau jūsų postus , ir aisu pasidarė .Augusios moterys , ir išsilavinusios , bet nukrentat į tokį žemą lygi , aš čia apie ate42 . Pripažink , kad iš tavo pusės Meri , vyko teroras , manau laukiai , jos postų , kad galėtum pašiepti ją , o dabar teisiniesi ir prašai užtarimo fu . Seniai skaitau , ir galvoju , kada tas burbulas sprogs , nu nereikia menkinti žmogaus , nepatinka postai apeik , sėkmės moterys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satanele @ 2018 03 04, 00:37)
Labas vakaras visoms  4u.gif seniai čia lankiausi , bet šiandiena paskaičiau jūsų postus , ir aisu pasidarė .Augusios moterys , ir išsilavinusios , bet nukrentat į tokį žemą lygi , aš čia apie ate42 . Pripažink , kad iš tavo pusės Meri ,  vyko teroras , manau laukiai , jos postų , kad galėtum pašiepti ją , o dabar teisiniesi ir prašai užtarimo fu . Seniai skaitau , ir galvoju , kada tas burbulas sprogs , nu nereikia menkinti žmogaus , nepatinka postai apeik , sėkmės moterys  4u.gif

ir kam reikia taip kištis su žinovės nuomone,jei TIKRAI nežinot priešistorės? pradžia tikrai daug seniau ir tikrai nežinot ką rašot,taip,kad prisitaikykit tą toleranciją ir kaip dauguma savo nuomonę pasilaikykite sau,tik tiek mirksiukas.gif
o jau teroras kaip negražu,ai ai ai biggrin.gif ,ir kur jau jis čia toks buvo? buvo žaidimas,pasikibinimas,bet neprivalom niekas niekam nieko aiškint,nebendravot,nežinot,tai kaip nuo seniai yra sakoma - ne tavo kiškis,ne tu ir kiškis mirksiukas.gif
Taikos ir ramybės jūsų namams 4u.gif

papildau,mokant kitus pradėkit nuo savęs,TUjinti nepažįstamus nemandagu mirksiukas.gif ,atsiklaust reikėtų

Labas vakare 4u.gif
vakar nutariau nesikišti daugiau,bet pasismagint gi galima ax.gif
nemėgstu pletkininkų,kai eina per temas,šniukštinėja,o paskui iš lempos dar savo nuomonę kiša kaip teisingą ir tinkamą
per tokias teisuoles ir kyla konfliktai,nesinori po to nei skaityt,nei rašyt,kad iki branduolinio karo neišsirutuliotų
einu į fajebuką,ten ramu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frau J*: 03 kovo 2018 - 23:55
QUOTE(Satanele @ 2018 03 03, 23:37)
Labas vakaras visoms  4u.gif seniai čia lankiausi , bet šiandiena paskaičiau jūsų postus , ir aisu pasidarė .Augusios moterys , ir išsilavinusios , bet nukrentat į tokį žemą lygi , aš čia apie ate42 . Pripažink , kad iš tavo pusės Meri ,  vyko teroras , manau laukiai , jos postų , kad galėtum pašiepti ją , o dabar teisiniesi ir prašai užtarimo fu . Seniai skaitau , ir galvoju , kada tas burbulas sprogs , nu nereikia menkinti žmogaus , nepatinka postai apeik , sėkmės moterys  4u.gif

Kiekvienas turim teisę į savo nuomonę, bet nebūtinai ji teisinga. O atėjus į svečius ne nuo auklėjimo reikia pradėti.
Augus moteris, bet ....
Atsakyti
QUOTE(Frau J* @ 2018 03 04, 00:27)
ir kam reikia taip kištis su žinovės nuomone,jei TIKRAI nežinot priešistorės? pradžia tikrai daug seniau ir tikrai nežinot ką rašot,taip,kad prisitaikykit tą toleranciją ir kaip dauguma savo nuomonę pasilaikykite sau,tik tiek  mirksiukas.gif
o jau teroras kaip negražu,ai ai ai  biggrin.gif ,ir kur jau jis čia toks buvo? buvo žaidimas,pasikibinimas,bet neprivalom niekas niekam nieko aiškint,nebendravot,nežinot,tai kaip nuo seniai yra sakoma - ne tavo kiškis,ne tu ir kiškis  mirksiukas.gif
Taikos ir ramybės jūsų namams  4u.gif

papildau,mokant kitus pradėkit nuo savęs,TUjinti nepažįstamus nemandagu  mirksiukas.gif ,atsiklaust reikėtų

Labas vakare  4u.gif
vakar nutariau nesikišti daugiau,bet pasismagint gi galima  ax.gif
nemėgstu pletkininkų,kai eina per temas,šniukštinėja,o paskui iš lempos dar savo nuomonę kiša kaip teisingą ir tinkamą
per tokias teisuoles ir kyla konfliktai,nesinori po to nei skaityt,nei rašyt,kad iki branduolinio karo neišsirutuliotų
einu į fajebuką,ten ramu  biggrin.gif

Kaip visada - teisinga esi. wub.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

saulė kyla, tikiuos bus graži diena wub.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Cha pas mus kelinta diena-saulė. wub.gif wub.gif
Sėdėčiau namie,dabar visą dieną įtampoje,turi kursiokė atvežti mikroautobusą eglišakių,sodyboje genėjo egles,tai dabar kaip ant parako statinės,kada paskambins?
vartotojo įkelta nuotrauka
Pradėjo eiti iš Wish siuntinukai,pakabukas kaip už tokią kainą,labai patiko,dirbtinos orchidėjos,labai gerai matysis iš penkto aukšto,kaiminkos galvos,oho kaip Pas Ingridą žydi orchės. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 04 kovo 2018 - 08:19
QUOTE(IngridaB @ 2018 03 04, 08:15)
Labas rytas.
Cha pas mus kelinta diena-saulė. wub.gif  wub.gif

Pradėjo eiti iš Wish siuntinukai,pakabukas kaip už tokią kainą,labai patiko,dirbtinos orchidėjos,labai gerai matysis iš penkto aukšto,kaiminkos galvos,oho kaip Pas Ingridą žydi orchės. biggrin.gif  biggrin.gif

Pas mus tas pats, šviečia. Bet ne šildo

Ot dabar galvoju pravažiuojant gatve ant vieno lango, ar žiema ar vasarą žydi kaskadomis, ar nebus irgi dirbtinė

Eisiu šiandien žiūrėt kas iš mano pelargoniju rūsį likę, jau ir taip mačiau kad viena bandė sprogti, Ale uzsilenke unsure.gif, susimaišė ir kur kilmingos ir kur ne

Aš tai kavos pasidariau, pelenus išsemiau pečius kurenasi ir vėl į lovą, kol dar gamta miega reikia pasilepinti mirksiukas.gif

Ai neprsidaviau bigsmile.gif - 16 beje šiandien kitos žiemos diena... Pradžia graži
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 04 kovo 2018 - 08:39
Labas rytas,

Su Kaziuku lithuania.gif vieną tokį ir turime.

Nekviestosviešnios aš nepažįstu. Pažiūrinėjau, lyg ir kitos dalyvės nepažįsta. Yra toks pasakymas šv. Rašte "neteisk ir pats nebūsi teisiamas" , o lietuviai pasakytų, kad "svečio teisybė iki durų". Pasistengiau trumpai.

Liniuk, aš viena tavo sūrių nevalgiusi cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 04 kovo 2018 - 09:26
QUOTE(Para @ 2018 03 04, 10:11)
Labas rytas,

Su Kaziuku  lithuania.gif vieną tokį ir turime.

Nekviestosviešnios aš nepažįstu. Pažiūrinėjau, lyg ir kitos dalyvės nepažįsta. Yra toks pasakymas šv. Rašte "neteisk ir pats nebūsi teisiamas" , o lietuviai pasakytų "svečio teisybė iki durų". Pasistengiau trumpai.

Liniuk, aš viena tavo sūrių nevalgiusi  cry.gif

Labas rytas
Gražuolis rytas.
wub.gif
Daug prarandi. Tai sūrių sūriai.

Atsakyti
Labukas. Šaltas, - 16, bet saulėtas rytas. Labai reikia saulės mano dygstantiems ant palangių augalams.
Iš Kaimo, ačiū didžiūlis, už eilinį nesavanaudišką pasidalinimą patirtimi. „... iš muzikinės temos : Acapela, Solist. Iš bėdos - Adora“. Dabar žinau tikslą, dėsiu pastangas, kad bent solistą surasti, kur man visa Acapela. Rytoj antakius nueisiu pakoreguoti, nagus susitvarkysiu, nes po savaitgalio mano gelinis lakavimas atrodo kaip pas paneles, kur centų prašo pachmielui. Būtų gerai dar svorio bent desietką kilų numesti, bet tiek vargo su tom dietom ir ne faktas, kad solistą rasiu.
Saulėtos dienos, mielosios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarema: 04 kovo 2018 - 09:37