Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(sapniukass @ 2018 03 03, 18:31)
nu vsio, reiks prasyt amarilio biggrin.gif

ate, manes tikrai ne 4u.gif

Lady, kiek supratau tai cia buvo ju vakariniai pokalbiai tet-a-tet ax.gif Nezinau nieko ir as.

Buvom taip netiketa Rokiskin paturistaut nusibelde, o vaziavom tik i savo miesto Senukus. Vyras sako: vaziuojam kur picos suvalgyt, ar Panevezin, ar Utenon. Panevezin nenoriu, apie Utena mastau, o ziedinej sankryzoj matom: lentele:
Rokiskis 41, na ten ir pasukom. Picerijoj uzsisakiau juros gerybiu pica. Tiek juros bjaurybiu nemaciau ant picos nei Kroatijoj, nei Italijoj.
blink.gif

Sapniuk, šaunuoliai.
Amarilį ir ne vieną, tikrai atsiųsiu.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2018 03 03, 10:34)
Vaje..., atsiprašau. Arba tikrai užmiršau, arba tyliai norėjai. Tikrai ne specialiai. Vėl krūva jų priaugo. Tik peržydės. Skirsiu ir atsiųsiu. Atleisk, tikrai ne iš pikto. Pažiūrėk kiek jų vėl.

Labos,

oi,kaip amariliai graziai atrodo,tokie riebuliai,geruliai. 4u.gif

QUOTE(ate42 @ 2018 03 03, 11:01)
Pusto.

Matyt liko kažkokia kūno dalis.
Buvau vakar kaimukan nuvažiavus. Šiltnamiai sustingę, bet nelindau gilyn. Vanduo juose stovėjo, nežiau kada galėsiu sėt ir sodint.
Palergonijos, kad gražiai peržiemojo, o jau kiek naujų prisiauginusios. Reikėtų daugint.

O ziemos nemyliu,gali nerodyt.Fe biggrin.gif
Pomidorai sudygo graziai,paprikos kisa nosytes,viskas bus gerai.Dziaugiuosi tuom ir visa laika sirdyje dekoju savo mergaitem uz seklas.
Ate man labai draugiskas zmogutis,pagalba siulo vos padarius uzuomina.Pirmais metais,kai isigijau soda,ji man prisiunte tiek pomidoru seklu,kad uzteks dar keliems metams.Dar dvi mergaites is mano forumo taip pat.Todel apie Ate galiu tik geru zodziu minet.
Merii nepazystu artimai,bet is postu man visa laika kyla gailestis ir noras gelbet kazkaip zmogu,bet gal jos tokia dalia.
Ir is vis labai smagu visas skaityt,kaip jusu dziaugsmas liejasi per krastus gelemis,daigeliais,kaip jus globojat savo artimuosius,o IK ,kaip mama,sako tiesiai sviesiai,kas patinka ir kas ne.Smagu man pas jus,jauciuosi lyg seimoj.
Pas mus saltis sprogo,aciu D.Niekam jo nereikia.Siandien ejau kompostines zemes pasisemt is maiso,norejau dar truputi paset brokioliu,zeme salta salta,o ir dar kelis gumulus radau suledyjusius,tai seja atidejau,zeme syla ant radiatoriaus dezutese.
Kalijos ziedai stovi kaip dzidos,tik lapai nelinko,nes matyt sniegas islauze.Pelargonijos irgi lauke gyvos kol kas.Stebuklai tiesiog.Tikejausi viska susaldys,bet kiemelyje prie namu matyt silciau buvo.
Sodan gal ryt vaziuosim apziuret.Ech,pavasaris jau cia pat.
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2018 03 03, 17:31)
Rokiskis 41, na ten ir pasukom. Picerijoj uzsisakiau juros gerybiu pica. Tiek juros bjaurybiu nemaciau ant picos nei Kroatijoj, nei Italijoj.
blink.gif

Prisiminiau kai kavinėj dirbau,vaikinukas užsisakė picą su jūros gėrybėm,nu aišku iškepė nuneša,o tas ir klausia :kokios čia p......s ,ten midijos buvo, be kriauklių aišku ,jų vaizdelis biški savotiškas kai ką primena biggrin.gif visos ilgai juokėmės iš tų p.....ų
Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2018 03 03, 17:27)
Ir paštu nėra bais brangiai, siunčiau užpernai.

Man wub.gif

Puikūs buvo sūriai bigsmile.gif wub.gif

Sveikos unsure.gif
Atsakyti
Ate, nei manęs kas koliojo, nei aš ką kolioju mirksiukas.gif jei kada ką užgavau-atsiprašau mirksiukas.gif
o Tau ačiū 4u.gif

Sapniuk, juokiaus iš artimiausios picerijos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif svarbu kad tos bjaurybės bjaurybėmis nevirstų.... bijau tokias gėrybes valgyt, o ir nelabai čia man jų ir reik tongue.gif tongue.gif

Liniuko sūrių no, bet su mūsų pašto darbu, gali tekt atsijimt jau apvalgytus,,,,,, gal kada kas su reikalu važiuoų-prilėkčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2018 03 03, 20:54)
Ate, nei manęs kas koliojo, nei aš ką kolioju mirksiukas.gif jei kada ką užgavau-atsiprašau mirksiukas.gif
o Tau ačiū 4u.gif

Sapniuk, juokiaus iš artimiausios picerijos biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  svarbu kad tos bjaurybės bjaurybėmis nevirstų.... bijau tokias gėrybes valgyt, o ir nelabai čia man jų ir reik tongue.gif  tongue.gif

Liniuko sūrių no, bet su mūsų pašto darbu, gali tekt atsijimt jau apvalgytus,,,,,, gal kada kas su reikalu važiuoų-prilėkčiau  mirksiukas.gif

Liniuko ne tik sūriai labai skanūs.
Aš matyt nusipelniau......
Už ką????? blink.gif
Atsakyti
Ate, už gerus darbus.
Nu ką, gana girti, ir kiti tokius daro, tik pas mane biški pigiau ax.gif
Jurginėli, draugės dukra studijuoja, tik žinai, poros sūrių gi nerūkysiu, kad prie jos prisitaikyt.
Atsakyti
Liniuk, parašiau fb mirksiukas.gif

Ingridėl, baik čia orus burt, nes mes tadum tik tamsumoj ir lietuje sėdėsim unsure.gif unsure.gif

Ate, nežinau, kas ir kaip, todėl nieko konkrečiai ir nepasisakysiu......
kartais gerų darbų daryt nereikia,,,,,
Atsakyti
Liniuk, ir aš paimčiau kelis sūrius, galėtume su Jurginėliu susikooperuoti, kuri viena paimtume abiem, po to susitiktume. Aš čia strateguoju, neatsiklausius Jurginėlio, bet Jurginėlis gal pritars. Ir banko pavedimą galėtume vieną padaryti.
Padariau savo atsargų inventorizaciją. Žieminiai česnakai į pabaigą, bet jau dygti pradėjo, vasarinai smulkūs buvo ir laikosi nelabai, kelis teko išmesti, o pernai laikėsi puikiai iki naujo derliaus, nesupūvo nei viena galvutė.
Atnešiau iš rūsio dėžutę, gal 30 vnt ankstyvų bulvių, pastačiau šviesoje, daiginu, atseit.
Kokios veislės bulves auginate ankstyvam derliui?
Atsakyti
Vasarema, parašiau Jums až
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2018 03 03, 19:15)
Prisiminiau kai kavinėj dirbau,vaikinukas užsisakė picą su jūros gėrybėm,nu aišku iškepė nuneša,o tas ir klausia :kokios čia p......s ,ten midijos buvo, be kriauklių aišku ,jų vaizdelis biški savotiškas kai ką primena biggrin.gif visos ilgai juokėmės iš tų p.....ų

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Reikės savo šeimynos klausti : tai ar norite vakarienei p...ų su karštomis bulvėmis. biggrin.gif Mes visi mėgėjai išsidirbinėjimų.
Nu bet 40 km keliauti picos blink.gif Mb jaučiu, tiesiu taikymu mane į priėmimą vežtų. Ir dėl kilometrų, ir dėl picos. Jam tai nevalgomas dalykas.
Ankstyvos bulvės iš muzikinės temos : Acapela, Solist. Iš bėdos - Adora.
Ką pasėjau - padėjau ant grindinio radiatoriaus. Tikiuosi, kašaras neišvers.
Jurginėli, ar karštas vanduo ir šiluma sugrįžo ? Kaip tik per žinias rodė. Gal ten tavo trobos ?

Manęs tai niekas nekolioja. Ko gero, bijo. Nesmulki esu, bijo užsirauti. ax.gif tongue.gif O be to : mano liežuvis kaip šaltasis ginklas. Muša 10 metrų atstumu. ax.gif

Klausysiuosi viena ausimi Eurovizijos. Nu nėra ten ko klausytis. Dainos be melodijos, be žodžių blink.gif
Atsakyti
Kaimietuke, atsirado, nereikėjo ilgai šalti biggrin.gif
ten kažkam labiau nenusisekė unsure.gif
Atsakyti