Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(ate42 @ 2018 03 03, 13:37)
Sninga ir pas mus. Kn baltas baltas. Nusišypso saulytė ir vėl slepias.

tai gal jus Uzgaveniu More nevisai sudeginot? Pas mus labai grazu, saulute firfia, kaip Frau sako.

Vakar buvau siltnamin uzejus, tris cm. nesusalus zeme ax.gif
Papildyta:
QUOTE(ate42 @ 2018 03 03, 13:37)
Sninga ir pas mus. Kn baltas baltas. Nusišypso saulytė ir vėl slepias.

tai gal jus Uzgaveniu More nevisai sudeginot? Pas mus labai grazu, saulute firfia, kaip Frau sako.

Vakar buvau siltnamin uzejus, trys cm. nesusalus zeme ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2018 03 03, 13:57)

Vakar buvau siltnamin uzejus, tris cm. nesusalus zeme ax.gif
Papildyta:

Vakar buvau siltnamin uzejus, trys cm. nesusalus zeme ax.gif

Pusto.
vartotojo įkelta nuotrauka
Matyt liko kažkokia kūno dalis.
Buvau vakar kaimukan nuvažiavus. Šiltnamiai sustingę, bet nelindau gilyn. Vanduo juose stovėjo, nežiau kada galėsiu sėt ir sodint.
Palergonijos, kad gražiai peržiemojo, o jau kiek naujų prisiauginusios. Reikėtų daugint.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 03 kovo 2018 - 13:05
Sapniuk, mes tuomet jos nė nedeginom lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Ate, labai dailūs svogūnai wub.gif

žiūriu pro langą-mašinos vos juda, dieduliui čiut neįvažiavo su,,,,ėn....

nupirkau gabaliuką balto balto lino, turiu mintį naujam siuviniui biggrin.gif
Papildyta:
Ate, kaip palergonijas daugini? tiesiai žemėn?
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2018 03 03, 14:08)
Sapniuk, mes tuomet jos nė nedeginom lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ate, labai dailūs svogūnai wub.gif

žiūriu pro langą-mašinos vos juda, dieduliui čiut neįvažiavo su,,,,ėn....

nupirkau gabaliuką balto balto lino, turiu mintį naujam siuviniui biggrin.gif
Papildyta:
Ate, kaip palergonijas daugini? tiesiai žemėn?

Žemėn. Nuskinu, pavytinu ir žemėn. Dar gerai jei kotelis nors truputį medėt pradėjęs.
Margaitės, nuoširdžiai, atsakykit prašau- ar aš pirma ir vienintelė kurią Merii taip iškoneveikė?
Atsakyti
Kažką matyt praleidau belėkdama paviršiumi
Bais nemėgstu,parašo,bac ir ištrina už kiek laiko,neperskaitai ir lieki nepagavus minties
Ate žinau tikrai nuoširdžiai padeda jei tik gali
Atsakyti
Ate, aš jokio gero darbo nepadariau, jokių reikalų neturėjau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2018 03 03, 17:49)
Ate, aš jokio gero darbo nepadariau, jokių reikalų neturėjau ax.gif

Labas, liniuxxxxx 4u.gif
Na ar šiandien dar Kaziukas vyko, ar vakar viską išsipardavėt?
Prisimenu tavo sūrius, net seilę nuryju.....
Atsakyti
Tai pas mus mažiuks miesteliuks, Kaziuks dar mažesnis. Neįgalieji, senjorai su savo darbeliais, tų perkančių nelabai. O kibinai, bandelės, saldumynai, sūriai tai perkami buvo. Pardaviau, tik baltų dar norinčių buvo nemažai. bet jau kiek galėjau, tiek buvau padariusi.
Jūs ne seiles varvinkit, o gal galvokim apie kokį siuntimą, jei skonis tinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2018 03 03, 18:00)
Tai pas mus mažiuks miesteliuks, Kaziuks dar mažesnis. Neįgalieji, senjorai su savo darbeliais, tų perkančių nelabai. O kibinai, bandelės, saldumynai, sūriai tai perkami buvo. Pardaviau, tik baltų dar norinčių buvo nemažai. bet jau kiek galėjau, tiek buvau padariusi.
Jūs ne seiles varvinkit, o gal galvokim apie kokį siuntimą, jei skonis tinka biggrin.gif

Tinka, tinka, kad tik būtų. Bet paštu nesiuntinėsi, o kr rast kurjerį?
Atsakyti
Ir paštu nėra bais brangiai, siunčiau užpernai.
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2018 03 03, 15:10)

Ate žinau tikrai nuoširdžiai padeda jei tik gali

nu vsio, reiks prasyt amarilio biggrin.gif

ate, manes tikrai ne 4u.gif

Lady, kiek supratau tai cia buvo ju vakariniai pokalbiai tet-a-tet ax.gif Nezinau nieko ir as.

Buvom taip netiketa Rokiskin paturistaut nusibelde, o vaziavom tik i savo miesto Senukus. Vyras sako: vaziuojam kur picos suvalgyt, ar Panevezin, ar Utenon. Panevezin nenoriu, apie Utena mastau, o ziedinej sankryzoj matom: lentele:
Rokiskis 41, na ten ir pasukom. Picerijoj uzsisakiau juros gerybiu pica. Tiek juros bjaurybiu nemaciau ant picos nei Kroatijoj, nei Italijoj.
blink.gif
Atsakyti
Sapniuk, ale kaip fain biggrin.gif Žiūrim- 41 km tik iki artimiausios picerijos biggrin.gif
Atsakyti