Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Frau J* @ 2018 03 02, 23:34)
mudvi nebuvom žiemietės,jei ką  mirksiukas.gif tai keičia santykius? nemanau...,keičia kitkas,gaila,bet tiesa... ,tave turiu galvoje
o iš tikro,tai žmonės laisvi pasirinkti kas kuriam priimtina,kas teikia džiaugsmo,gyvenkim teisingai,tada užteks ir draugų, ir laimės,ir bus nesvarbu kur gimę,kaip augę ,tiek,trumpai  mirksiukas.gif

rašau ir juokas ima,suaugę žmonės  biggrin.gif

Trumpai, aiškiai, taikliai ir teisingai.

Atsakyti
Nu koks įdomus senis prie darbo sukas, vaikšto su šluota ir pamatęs atbulą mašiną pradedančią važiuot, puola vos ne po ratais, vairuotojas išsigandęs iš mašinos iššoka, tas koliotis ir pinigų reketuoja. Ot, diedukas gudras biggrin.gif Visai kaip filme.
Atsakyti
Labas

kol manes nebuvo kazkas ir susikoliot spejot blink.gif

Liniau, paankstinta pas jus muge, bet saunu, kad gerai sekesi 4u.gif

Sako, kad zmogus ne piktas, o nelaimingas. Laime...Kiekvienam skirtingai. Man laime, kad turiu prie saves mama, kuri kas vakara praso DIEVULIO MAN SVEIKATOS IR LAIMES, GLOSTO MANO RANKA IR SAKO: MANO MAZYTE....bET IR RUMUOSE gyvendamas, su pilnu maisu pinigu gali jaustis nelaimingu. Na ka cia as, man jaustis laiminga labai mazai reikia....
Atsakyti
Mergos, raminkitės.
Jūs abi - be galo geros, šiltos, užjaučiančios kitus asmenybės. Abi nuostabios pašnekovės ( na, jei šitas žodis tinka kompiuteriniam variantui )
Myliu jus abi. Tai norisi, kad gyvenimas abejoms šypsotųsi. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Para, paryčiais atsikėliau šalčio pasižiūrėti. Nagi mėnulis kaip blynas leidžiasi. Tai tik sėk.
Kad tave kur, pavėlavai. Mėnulis tai jau nusileido. biggrin.gif Sėsiu ir aš. Paprikas, baklažanus, salvijas. Vakar durpių atšildymui pritempiau. Reikėtų pradėti gėles persodinėti. O bet tačiau - negaliu jokio komposto pasiekti. Teks laukti atšilimo.

Mugėje nebuvau, vietinėje Aibėje nusipirkau plikytų pyragėlių su varške. Gal užsiskaitys Kaziukui ? Šiaip ir pardavimas buvo , šį tą uždirbau. Užskaitau vėl kaip Kaziuką.
Reikia varyti į miestą, sūnui telefonas nudvėsė. O tai jau blogiau bei pasaulio pabaiga . Iškraustėme visas senų telefonų atsargas, nagi visur didesnės kortos dedasi. Nepaeis .
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2018 03 03, 11:07)
Labas

kol manes nebuvo kazkas ir susikoliot spejot blink.gif

Liniau, paankstinta pas jus muge, bet saunu, kad gerai sekesi 4u.gif

Sako, kad zmogus ne piktas, o nelaimingas. Laime...Kiekvienam skirtingai. Man laime, kad turiu prie saves mama, kuri kas vakara praso DIEVULIO MAN SVEIKATOS IR LAIMES, GLOSTO MANO RANKA IR SAKO: MANO MAZYTE....bET IR RUMUOSE  gyvendamas, su pilnu maisu pinigu gali jaustis nelaimingu. Na ka cia as, man jaustis laiminga labai mazai reikia....

Labas rytas,
Šaunuolė, Sapniuk.
Dėl susikoliojimo....mieloji, kas turi būt žmogaus dūšioj, kad žemintų kitus ir tai darytų sąmoningai, stengiantis įžeisti.
Net pykti ant tokio negali.
Šypsokimės, gyvenkim, mylėkim. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2018 03 02, 22:41)
Nu koks įdomus senis prie darbo sukas, vaikšto su šluota ir pamatęs atbulą mašiną pradedančią važiuot, puola vos ne po ratais, vairuotojas išsigandęs iš mašinos iššoka, tas koliotis ir pinigų reketuoja. Ot, diedukas gudras  biggrin.gif  Visai kaip filme.

Jei mašiniuks su vaizdo registratorium,diedukui šakės,gali užsidirbt nemokamą veido bruožų korekciją su ta pačia šluota

QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 03 03, 10:30)
. Reikia varyti į miestą, sūnui telefonas nudvėsė. O tai jau blogiau bei pasaulio pabaiga . Iškraustėme visas senų telefonų atsargas, nagi visur didesnės kortos dedasi. Nepaeis .

Va čia jau tikrai tragedija lotuliukas.gif pasaulio pabaiga,trečiasis pasaulinis karas ir ateivių invazija kartu cry.gif lotuliukas.gif

Labas rytas,saulėta,skalbiankė sukasi,norėjau pas gimianitę kavos įsiprašyt,o tie miestan išlėkę,teks atidėt vizitą kol gryš
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lady Dy: 03 kovo 2018 - 11:30
ate, buvau ant taves supykus, kad nesidalinai su manim balto amarilio svogunu. Dabar nebepykstu, nes is geliu pardavejos gavau Kaledom zydinti. Cia ne del to dave, kad bais nelaiminga atrodziau, bet uz viena mano paslauga uz kuria buvo pasiruosus moket kiek paprasysiu, bet neprasiau ne cento biggrin.gif Net vaziuojant pas drauges vyra i jubilieju, uz puokste neeme.

Meri duota augaliuka permylejau. Gaila labai, bet ka dabar, pati vepla esu. Per didele meile ir nuzudyt gali....

Su kaimyne apsipykt sugebejom pareidamos is parduotuves. Nu negali zmogus priimti to, kad kitas toj srity daugiau zino. tongue.gif Buvau apkaltinta tuo, kad as kaip jos sesuo, kuri priestarauja jaI. Dabar apsiribojam pasisveikinimu biggrin.gif Nu negaliu pernest as jos marazmu. Jos paklausius susidaro ispudis, kad uz ja nelaimingesniu zmoniu neber.

Sis pletkas i tema apie nelaiminguma biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 03 kovo 2018 - 12:22
sveikos 4u.gif

taikos ir ramybės visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif

vakar drėbė, šiandien drebia, pavasario nėr, eisim dar slidinėt biggrin.gif biggrin.gif

tai va, buvau vakar kaziukį biggrin.gif kainos blink.gif suprantu, kad reik uždirbt ir užsidirbt, kad rankų darbas brangiai kainuoja, bet taip daug blink.gif blink.gif blink.gif
mačiau tikrai dailių verbų, gražių siuvinėjimų(kas man bais cekava buvo), brangenybinių žuvų ir sūrių.
Liniuxxx, iki Tavo sūrių aniems labai toli-į delniuką telpa(2,5 eu), tavo dydis x2,5 karto, gal ir skanūs, bet ranka nekilo pirkt. Daug įvairių kepinių ir visą gražiai parūkintą paršioką, nu kokių 35 kg biggrin.gif
Nustebino, kad dauguma prekeivių neleido fotografuot, viena buvo pagatava už telefono griebt, gerai, kad aš gerybinė, nepuoliau aiškintis duel.gif gun_bandana.gif Gal kas įstatymuos pasikeitė ko nežinau, chmmmm

Kaziuke charčio 3 eu kainuoja, ateikit-pavaišinsiu už ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2018 03 03, 13:18)
ate, buvau ant taves supykus, kad nesidalinai su manim balto amarilio svogunu. Dabar nebepykstu, nes is geliu pardavejos gavau Kaledom zydinti. Cia ne del to dave, kad bais nelaiminga atrodziau, bet uz viena mano paslauga uz kuria buvo pasiruosus moket kiek paprasysiu, bet neprasiau ne cento biggrin.gif Net vaziuojant pas drauges vyra i jubilieju, uz puokste neeme.

Meri duota augaliuka permylejau. Gaila labai, bet ka dabar, pati vepla esu. Per didele meile ir nuzudyt gali....

Su kaimyne apsipykt sugebejom  pareidamos is parduotuves. Nu negali zmogus  priimti to, kad kitas toj srity daugiau zino. tongue.gif Buvau apkaltinta tuo, kad as kaip jos sesuo, kuri priestarauja jaI. Dabar apsiribojam pasisveikinimu biggrin.gif Nu negaliu pernest as jos marazmu. Jos paklausius susidaro ispudis, kad uz ja nelaimingesniu zmoniu neber.

Sis pletkas i tema apie nelaiminguma biggrin.gif

Vaje..., atsiprašau. Arba tikrai užmiršau, arba tyliai norėjai. Tikrai ne specialiai. Vėl krūva jų priaugo. Tik peržydės. Skirsiu ir atsiųsiu. Atleisk, tikrai ne iš pikto. Pažiūrėk kiek jų vėl.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 03 kovo 2018 - 12:36
koks sninga blink.gif antra diena saule plieskia wub.gif

Ate, cia as juokavau, viskas gerai wub.gif Turiu jau.

Eisiu sodint keturis ankstyvus pomidorus, na set gal reik rasyt. Du sau, viena vyrui, viena auklei.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 03 kovo 2018 - 12:39
QUOTE(sapniukass @ 2018 03 03, 13:36)
koks sninga blink.gif antra diena saule plieskia wub.gif

Sninga ir pas mus. Kn baltas baltas. Nusišypso saulytė ir vėl slepias.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2018 03 03, 13:37)
Sninga ir pas mus. Kn baltas baltas. Nusišypso saulytė ir vėl slepias.

Mergaitės, kas dėl nesipykim....
Neesu žmogus nei piktas, nei kerštingas.
Taip, dėjau dūšią, stengiausi padėt. Dėkingumo nelaukiau ir nesitikėjau. Juk padedi ne už kažką. Tiesiog norisi silpnesnį pakelt, padėt, sustiprint. Bet tikrai neesu nusipelnusi būti taip apspjaudyta, iškoneveikta. Keistas dėkingumas, o ir atsiprašymas ne iš to, kad suvokė jog blogai darė, o tiesiog todėl, kad buvo jūsų užspeista į kampą. Ir atsiprašė ne ten kur įžeidinėjo.
Plepam nuoširdžiai, visos. O bet tačiau, jei skaitai postus kurie akivaizdžiai kvepia melu, prieštarauja vienas kitam, kam to reikia?
Pagaliau vakar, juk buvo provokacija. Puikiai suprantu, tyčia atsakiau. Nesileisiu nei žeminama, nei taip jaučiuosi. Gaila žmogaus, bet jis pats nenori būti kitoks. Viskas. Amen. Išsakiau ką jaučiu, nemanau, kad jums malonu skaityti visas rietenas, negatyvą ir piktumą. Tiesiog.
Gyvenkime ir džiaukimės gyvenimu. Neleiskime kažkam gadinti geros nuotaikos. Puikiaus visoms savaitgalio. wub.gif
Atsakyti